Indiában ezexerint van ilyen szintű igény, de itt is simán átmennél a HR AC-jén, de ennyivel a szakmai főnök már megakasztana, pedig sok ideje régen nincs már az operatív dolgokra, csak a marketing bullshitre. :)
Oszinten szolva az itteni nagy melegben nyaron jobban is esik ez az ameuikai konnyu sor mint a nehez europaiak.De veszek en europait is pl az eredeti Budvar sor itt Czechvar neven fut es most van egy kozeli boltban
Abban bizony annyira nagyok, hogy még kérdezni is csak akkor merek, ha már csak keresztbe hivatkozásokat találok egy problémára, de megoldást nem, mert nem illik elcseszni az ilyen kollégák idejét olyasmivel, ami interneten vagy intraneten már leíratott.
Tudod, a HR-nek a leghalványabb fingja nincs arról, hogy csórikám fuldoklik a mélyvízben megannyi társával (mert vállalkozó kedv tényleg van, elvégre meg kell élni) - a cég >300000 alkalmazottjából csak akad mindig olyan, aki megszánja, és a meló így vagy úgy, de le van tudva; ennyi látszik - és a következő HR górénak se lesz.
KO! ÍNo mi? Mi is az a Co megegyezés? Nálunk ugye csookjentik a vasutakat mikor nem kellene, és növelik a káros füstgáz kibocsátására alkalmas technológiát?
Keltmintlenn ezt rögzítettem a kollégák elborzasztására szolgáló közös adatbázisba (a neveket megváltoztattam, és kiemelések tőlem)
Transcript for 24 May 2006, started at 11:20:48
FreeJam started by: xxx@in.ibm.com (Application Programer,Data Warehousing) Topic: is there a way to load from a .txt file to db2 tables ? Community: db2 dba
[11:21:45] én@hu.ibm.com - Yes, if the txt file fulfills the format conditions of the format DB2 calls 'del' (delimited). [11:22:15] én@hu.ibm.com - Actually, it's a sort of CSV. [11:23:12] xxx@in.ibm.com actually i hv a txt file which is a report , so the format is like a table only with columns and data under it [11:25:25] én@hu.ibm.com - Try parsing it with awk/perl/any script or, if you're not familiar with them, import it into an Excel sheet, reorganize it if needed, then export the stuff as CSV file. Most probably, then you'll be able to feed the CSV to DB2 as a del type of file. [11:26:58] xxx@in.ibm.com how can I import it to an xl sheet ? actually I hv the reports given to me only , i.e the txt files , now I hv to load them
Nem: tucatszám válaszolok nekik a céges cseten, ha nem derogál a szint, mint pl. huszadszor elmagyarázni ugyanannak, hogy egy AIX-en hogyan lehet/kell jelszót változtatni, vagy felhomályosítani, hogy nem, az ssh az nem telnet, és az scp sem ftp.