Megvan az utolsó, 7. könyv magyar címe: Harry Potter és a Halál Ereklyéi, amely 2008.02.09.-én éjfélkor fog megjelenni. :)
Tudom, hogy már van egy hivatalos topicja a 7. résznek, de ezt topicot azoknak nyitottam, akik a Február 9.-ei megjelenésre várnak a 6-os könyv befejezése óta! ;-)
A magam részéről többet vártam Csámpástól... Az azkabani fogolyban ő lassította le a fúriafűz(e)t. Azt hittem, ezzel Rowling asszony sejtetni akar vmit...
Az a sanda gyanúm támadt a 6. rész olvastán, hogy Harry az utolsó horkrux... Elvégre az elfuserált (bocsi: félresikerült, ezért szerencsés) átoktól nem elég, hogy életben maradt, még párszaszájú is lett... Mi ez, ha nem Vol.... Tudjukki maradék lelkecskéjének egy darabja? A jóslat szerint: "nem élhet az egyik, míg él a másik" (a teljesség igénye nélkül); ha Harry vmilyen módon ki is nyírja Tudjukkit, benne akkor is ott lesz egy darabkája....
RAB kilétére a hatos könyv megjelenése óta sokan tippeltek, és helyesen. Ugyanis volt már szerepe az eddigi könyvekben is, csak az A betűről nem tudtunk. Keress inkább egy RB monogrammú emberkét, vagy ha olvasod a Haladók topicot, ott is kiderült szerintem nagyon hamar.
Megvan az utolsó, 7. könyv magyar címe: Harry Potter és a Halál Ereklyéi, amely 2008.02.09.-én éjfélkor fog megjelenni. :)
Tudom, hogy már van egy hivatalos topicja a 7. résznek, de ezt topicot azoknak nyitottam, akik a Február 9.-ei megjelenésre várnak a 6-os könyv befejezése óta! ;-)