Keresés

Részletes keresés

cren Creative Commons License 2007.10.23 0 0 9

Kösz.

Előzmény: Fáradt Vándor (6)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.23 0 0 8
Most kellene szétzavarni őket egy-két könnygázzal, és rend lenne. Ennyi elmebeteg állatot ritkán látni egy helyen. Azt az antiszemita faszt meg be kell varrni a kóterba, az aberrált Hegedűssel egyetembe. Itt az ideje, hogy tanuljanak egy kis kultúrát ezek az igénytelen állatok.
Durva, amit írtam, és azért ilyen durva, mert kurva dühös vagyok, ennek ellenére holnap is vállalni fogom minden betűjét.
bm91 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 7
Hát idáig biztos nem (mehet el). Erre mondják, hogy nem él, hanem visszaél a jogával (szólásszab), mellesleg rágalmaz - de hát magát minősíti ezzel, nem Gy.-t. Nem hiszem, hogy sokan tapsolnának neki.
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.10.23 0 0 6

Ld. topiknyitó, a cím alatt...

http://index.hu/politika/belfold/pp07okt23/, 12:49-es post...

Előzmény: cren (3)
méregkeverő Creative Commons License 2007.10.23 0 0 5
Nyilt zsidózás a Szabadság téren

Tudósítóink jelentése szerint burkoltnak aligha nevezhető zsidózás folyik a Szabadság téren, id. Hegedűs Lóránt temploma előtt. Az egyik szónok hosszasan halmozta negatív jelzőkkel a zsidóságot, majd csak a legvégéb közölte, hogy Szabó Dezső egy 1935-ös írásából idézett. Kulcsszavai alapján inkább arra tippelnénk, hogy Szabó "Két romlás között" című vezércikkét olvasta fel a Virradat 1921. február 27-i számából, de az is lehet, hogy egy másik, ebben az időben megjelent Szabó-vezércikkből idézett, a szerző a húszas évek elejét általában zsidózással töltötte.

http://index.hu/politika/belfold/pp07okt23/?p=1

Előzmény: cren (3)
méregkeverő Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4
Kik vannak a templomban?

A Szabadság téri templomban három fő csoport figyelhető meg. Ott vannak a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg tagjai, a szószék előtt pedig kommandósnak öltözött - nem rendőr - emberek vannak. Bent összesen 300-an lehetnek, kint száz ember várakozik, de érkeznek az állami ünnepségek kifütyülését megunók is.

cren Creative Commons License 2007.10.23 0 0 3
Forrás?
Előzmény: Fáradt Vándor (-)
Tharsis Creative Commons License 2007.10.23 0 0 2
Ha Gyurcsány egy szociopata állat, akkor Hegedűs mi?
Előzmény: kaliba (0)
Bacilus Benő Creative Commons License 2007.10.23 0 0 1

Először talán neki kéne hoznia orvosi igazolást, hogy ő nem idióta.

kaliba Creative Commons License 2007.10.23 0 0 0
Igen
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.10.23 0 0 topiknyitó

Ha törlik hát törlik, de hátha mégsem...

Még egyszer: Nem a gyalázkodás szándékával nyitottam ezt a topikot, csak a véleményekre vagyok kíváncsi...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!