rögtön tudomásul vetted, amikor obán bejelentette, hogy a 40 ponrios váasztási ígéretét el lehet felejteni, mert a választási ígéret nem egyenlő a kormányprogrammal; aztán előállt a megfigyelési üggyel, amiről a Legfelsőbb Bírósaág mondta ki, orbán hazudott, mert nem volt megfigyelési ügy! túlteng benned az orbáncos demokrácia!
Hát persze. Mali Zoltánnak* sem kellett volna kilépnie az SZDSZ-ből azért, mert volt egy betöréses lopása. De VALAMIRE azért kell hivatkoznia egy fegyelmi** (vagy milyen) bizottságnak - és az nem lehet puszta vád.
*Nem tudom, tudod-e, kiről van szó... **Az SZDSZ-ben "Jószolgálati és Etikai Bizottság", JEB.
De ha van jogeros birosagi elmarasztalas azt hiszem akkor asem kotelesek kizarni merlegelhetnek ,kiveve ha a birosag cselekvokeptelenseget allapit meg,magyaran ha tokhulyenek es idiotanak nyilvanitja:-))
Én csak ezt nem értem, hogy aki folyton hazudik, azzal hogyan lehet egyetérteni?
Kimondott gondolatokkal esetleg egyet birok érteni, de ehhez kell valamiféle hitelesség. Ezt meg szoktam előlegezni, de mikor valaki párszázszor el játssza...