Semmi, ez csak egy kis plusz formí. Én is az vagyok.
A monitorod is nőnemű? :DDD
Szerintem egyébként magának Jason-nek, meg a Draco-t játszó Tom Feltonnak köszönhető, hogy az olvasókban (főleg akik még ff-ben is utaznak) az a kép alakult ki, hogy a Malfoy-ok jól néznek ki. Pedig ilyet egyszer se írt Jo. :DDD
Ohmygád,máygád. Jason? Anyukádnak tessék venni szemüveget. Lehetőleg rózsaszínt, szívecske alakút. :) Ráadásul amennyire hinni lehet a (az elvakult :)) beszámolóknak Jason Isaacs egy kedves úriember. (És fincsiség.)
Megnéztem a csákót. Nem rossz, de Gary akkor is Gary. Punktum. :) Biztos azért vagyok iránta ilyen "bizalommal", mert amúgy is imádom, amit művelt eddig. Pölö: Jean-Baptiste "Immányuel" Zorg, meg Leon a profi, meg a Rosenkratz és Guildenstein (azért, ha ezt rosszul írtam nézzétek el :)) halott, ésatöbbi, meg a satöbbi. :) És akkor nekiáll mosolyogni, meg atyáskodni, meg hősiesen párbajozni Jason Isaacs-al. De erről már ömlengtem épp eleget... :D
én is épp ezt mondtam neki. de nem rázta meg különösebben. az az alex nemtomkicsoda meg valami sorozatban szerepel, amit nem szokok nézni. szerintem nem egy nagy szám a kiscsákó :)
Pedig épp azon merengtem, hogy Gary talán még életében nem nézett ki ilyen jól, mint Főnixes Siriusként. Azért nem gáz, hogy kicsit roggyant (nem is :P ), mert azért mégiscsak mögötte van 13 év Azkaban...