Keresés

Részletes keresés

Brewial Whore Creative Commons License 2024.12.17 -2 2 959754

Hát a dajkinit meg az edzést.

Villő a dajkiniviselés bűnét kovette el többszörösen visszaesően, és súlyosbító körülmény hogy rajta még mutatott is.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959750)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.12.17 -5 2 959753

De hát ő is úgy lopogatta össze az okosságait angol nyelvű oldalakról, a blogírást sem ő találta fel. Szóval már az alapoknál bukik az elmélete. Ettől függetlenül voltak olyan feminista bloggerek, akiket ő hajszolt bele a blogjuk bezárásába, rájuk szállt és inkább engedtek neki.

A blog igazi vonzereje az ott összegyűlt kommentelők voltak, akik jól elsírhatták egymásnak az élettel és a férfiakkal kapcsolatos frusztrációikat, beszélgettek egymással stb. Rusi meg posztokat írt a jobb kommentekből, és féltékenyen nézte, hogy azok ilyen jól elvannak. Aztán, mikor volt az az undorító hadjárata az asztrológusok ellen, akkor sokaknak felnyílt a szeme és leléptek.

Rusi még mindig ezt a pünkösdi királyságát siratja. Néhány éven át érdemtelenül sok elismerést és pénzt kapott a blogja révén, és azt hitte, az még csak a kezdet és már örökké így lesz. Csak aztán a Kozma-ellenes agressziójával elkúrta, és most másokban (ezek az életlopók) találta meg a felelőst :-)

Előzmény: Rowena_ (959752)
Rowena_ Creative Commons License 2024.12.17 -2 0 959752

Egyiket sem.

Most "helyette" válaszolok: a blogját, vagyis nem magát a blogot, hanem egy ilyen [ti. feminista] blog ötletét, továbbá a közönséget.* Ismétlem, ez nem az én véleményem, hanem amit szerintem ő életlopás alatt ért. 

*ez kicsit problémás, hiszen a közönséget nem lehet ellopni, legfeljebb elcsábítani, ha azonban folyamatosan minőségi kontentet produkálna az oldalán, akkor nem lehetne elcsábítani a közönséget, hiába próbálkoznának ezzel az életlopók

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959750)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.12.17 -4 3 959751

Ugye? Ebből látszik, hogy ez is csak egyike az utólag színezgetett és egyre terebélyesedő hazugságoknak. Jövőre már meg is erőszakolta a lehányás után, majd figyeljétek meg :-)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959749)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.17 -4 2 959750

ezen az életlopáson mindig felröhögök, ha szembejön, ugyan mijafaszt lenne érdemes az ótvarpicsa életéből "ellopni" ?????

a soha meg nem írt regényt?

az évken át tartó kunyerálást?

a múlton való permanens rágódást?

a statisztamelót?

a bukott pereit?

mégis mit ??????

Előzmény: Rowena_ (959746)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.17 -4 2 959749

"egyszer valaki, akit nem hívtam a szobámba, lehányt engem a tokaji írótáborban a saját ágyamban"

ez volt az eredeti verzió, amiből aztán mostanra ráfekvés lett

(screenshot a topikban pár évvel ezelőtt, http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152891970&t=9165170)

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.12.17 -4 2 959748

Pont ugyanolyan, mindkettő csak egy téveszmés elmebeteg agyában létezik.

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.17 -4 2 959747

az első, pár évvel ezelőtti verzióban csak lehányták, akkor még nem feküdtek rá, az egy utólagos elem :)

Rowena_ Creative Commons License 2024.12.17 -2 1 959746

"Mint ahogy nem bűn az sem, ha az írótáborban fel- és bejön a szobámba és rámfekszik a híres, részeg író."

Most akkor tisztázzuk, hogy ráfeküdt vagy lehányta. Vagy ez most egy másik illető, nem a hányós? Kezdem elveszíteni a fonalat. :)

Az életlopás kicsit más, mert az egy elvont fogalom, s mint ilyen, nem bizonyítható, ellenben azzal, ha valakire ráfekszel vagy/és lehányod. :) 

Előzmény: Abszolút Igazság (959745)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.12.17 -4 2 959745

Csak a rusony állígja, szóval nem tudhatjuk, hogy komoly-e. Hiszen olyanokat is állít, hogy másvalakik meg ellopták az életét... :-)

De most már a fél irodalmi élet őt zaklatta... szóval haluzás lesz ez is.

Előzmény: Rowena_ (959740)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.17 -4 4 959744

(ja, és persze csak neki ne beszéljenek "lefelé", mert megkarcolják a hamvas kicsi lelkét, de ő mint enpiedesztálra emelt ótvarpicsa, bárkinek beszólhat bármit, mert csak)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959743)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.17 -4 3 959743

gondolom a "lefelé beszélés" meg valami olyasmit takarhat, hogy kicsit helyére tették, hogy lófaszt se tud és ne ugasson bele a nagyok dolgába, nem egy akkora nagy ifjú titánia, mint amekkorának elképzleli magát :)

ezen mindenki átesik, aztán van aki belátja, hogy tényleg nem egy akkora durranás frissen végzettként, és van, aki még évtizedek múltán is azon rágódik, hogy kicsit helyretették

Előzmény: Vevegyő (959741)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.17 -4 3 959742

nem feküdt rá, csak seggrészegen lehányta

ilyesmi előfordul táborozás közben, nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani a dolognak, én is tudnék mesélni ifjúkoromból, bár én nem hánytam le senkit és engem se hánytak le, de azért elég vad dolgok bírnak történni egy-egy kiadósabb estén, másnap meg mindenki röhög a dolgon, már ha helyén tudja kezelni a dolgot

Előzmény: Rowena_ (959740)
Vevegyő Creative Commons License 2024.12.17 -3 2 959741

gondolom, mondtak neki néhány olyat, amit fiatal lányok meg szoktak kapni idősebb irodalmároktól, de mondjuk kukorelly endre nem az a kifejezetten erőszakos típus.

szóval attól tartok, kissé (?) felnagyítja ifjúsága szép emlékeit.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959739)
Rowena_ Creative Commons License 2024.12.17 -1 4 959740

Ez most komoly, hogy részegen ráfeküdt és lehányta? Elvonatkoztatva attól, hogy ki volt az eset elszenvedője, ez azért elég durva...

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.17 -5 2 959739

Aki engem molesztált ebben a körben, menőnek gondolta, hogy tárgyiasítson, lefele beszéljen velem és/vagy rámmozdult: Petőcz András, Zalán Tibor, Péterfy Gergely, Kukorelly Endre, Tornai József.

lol, ezek is mind lehányták ????

azért ezen elgondolkodhatna, hogy vajh' miért...

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959738)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.17 -5 2 959738

nem is annyira mély a múltnak kútja rovatunkból :)

csak az olvassa - január 30, 2024 10:59 szerint:

Nem indított pert, és senki nem ért el semmit a perindításaival.

ööööö, akkor Mackó Úr miért fizetett a véznának egymillát ????

miért kell ennyire ótvarul hazudni ????

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.12.16 -5 2 959737

"nem ráfeküdt, hanem lehányta :)"

Tehát csak esztétikai bírálat történt.

Nem kell rusnyának lenni, és akkor nem hánynak le a férfiak :-)))

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959736)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.16 -5 2 959736

nem ráfeküdt, hanem lehányta :)

Előzmény: Serial Slut (959730)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.16 -4 2 959735

azért valamiért csak nem mert kiállni a nagy nyilvánosság elé ezzel a sztorival, csak a blogján nyekereg ezen, kábé úgy, ahogy az összes többi agybaján

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.16 -5 2 959734

hááááát, nem egy Christine de Pizan, aki szintén három gyerek mellett, özvegyen, írt jópár remekművet, inkluzíve versek, regények, ja, és még a maga módján feminista is volt :)

Előzmény: Rowena_ (959732)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.12.16 -5 2 959733

Rusony a Treadsen:

"zold_banat

Félanalfabéták, így kell olvasni azt is, amit írnak."

Van bőr a rusnya képén, mikor pont róla derült ki itt a topikban, hogy funkcionális analfabéta...

De miért pont ezt ezt a nyomorát ne vetítené ki másokra?

Rowena_ Creative Commons License 2024.12.16 -3 2 959732

Ennyi éven át napi hat óra munkával nem egy regényt, de egy eposzt, egy hőskölteményt meg lehetett volna írni.   

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959729)
Serial Slut Creative Commons License 2024.12.16 -3 2 959731

A rusonyi verzió vs. a valódi, csak hogy nyoma maradjon screenshotokkal.

Serial Slut Creative Commons License 2024.12.16 -4 2 959730

Hát a facebookján. Erről szokott bregyogni, hogy pénzért ír ajánlókat. Csak korábban úgy gondoltuk, hogy átveszi őket, nem pedig, hogy tőle származnak. Ez az úgynevezett kultúrnapló.

Jaj, amúgy az LMBT rovatban meg megint Péterfyről bubog, hogy ráfeküdt részegen az írótáborban.

"Nem bűn, dehogy! Nincs semmi. Mint ahogy nem bűn az sem, ha az írótáborban fel- és bejön a szobámba és rámfekszik a híres, részeg író."

A Jóisten áldjon meg, rusony! Nem, nem bűn. Ciki? Igen. Kellemetlen? Igen. Ki kell rúgni onnan? Igen. Másnap is le kell baszni? Igen. De undorító, hogy ezt egybemosod a pedofíliával, a 15 évesek két pár cipőért szopatásával, vagy éppen a metoo-val. Azok bűnök. Részegen rossz ágyba befeküdni nem az, hanem egy gimis osztálykirándulás, csak a gimi évei alatt rád nem mászott senki, így sosem tanultad meg kezelni.

Az meg különösen ocsmány, hogy PNÉ kommentjének levágta a második, lényeges felét, amiben pont arról ír, hogy annak ellenére, hogy törvényileg szabad, teljesen elítélendő, és el is ítéli. Így hazudsz szokás szerint, te agyontraumazitált, te.

A rusony ezt az egészet kivágta a kommentből, hogy azt sugallja, PNÉ szerint rendben van a szexuális zaklatás:

"De elmondom, mit érez emlékeim szerint egy kamasz, jelen esetben igaz, hogy lány (rólam van szó) és a lányoknak ezt természetesen évezredek óta el kell viselnie, a lányok verbális zaklatóiról senki nem ír felháborodottan, akik ezeket az ajánlatokat emberemlékezet óta lányoknak teszik, azok láthatatlanok. Mert a lányok csak lányok, nekik ezt el kell viselniük. Szóval elmondom, mit éreztem én 11 (!!!) éves koromtól egészen fiatal felnőtt koromig, amikor verbális ajánlatot kaptam mindenféle szexuális tevékenység elvégzésére. Nem, nem vicces. Nem, nem az van, hogy mivel csak szóban történt, igazából meg sem történt. És nem, nem az van, hogy ugyanmár felejtsd el. Mert az van, hogy soha nem tudom elfelejteni. Soha nem tudom megbocsátani azoknak a férfiaknak, akik úgy gondolták megengedhetik maguknak, hogy ajánlatot tegyenek. Akik úgy gondolták, hogy ez vele jár a női léttel, inkább örülnöm kellene, ebből is látszik, hogy megnőttem. Hogy szépen kerekedik már a cicim. Hogy kész nő lettem pár nap, hónap, év alatt (ez választható, kivel milyen gyakran találkoztam). Ezek az emberek úgy gondolták, hogy tehetnek ajánlatot egy gyereknek, egy kiskamasznak, egy fiatal lánynak. Azt gondolták, ez rendben van, mert nekik ez jár. Hogy ezek az emberek mit tettek velem? Tizenévesen elvették tőlem azt a reményt, hogy önmagamért kedvelhető, szerethető vagyok, mert azzal kellett szembesülnöm, hogy a kedvességükért kértek volna azért cserébe eztazt. Persze nem rögtön, előbb nyilván csak simán kedvesek voltak, kitüntettek a figyelmükket. (Évekig magam hibáztattam, amiért nekem lehetett ilyeneket mondani, amiért ki merték ejteni a szájukon a mocskos ajánlatokat, és amiért nem ütöttem haraptam azonnal. Később megtanultam. De az a pár év kitörölhetetlen.) Tanárok, szomszédok, szüleim munkatársai, rokonok, barátnőim apjai. Hát én most azt mondom, szégyelljétek magatokat. Akkor is, ha csak egy nő vagyok, ha nem vagyok fontos. De azt gondolom, akik fiúkat használnak vagy nekik tesznek kéretlen ajánlatokat, azoknak is a szégyen jár. Akkor is, ha nem bűncselekmény. Akkor is, ha elévült. Szégyelljék magukat, de, ha nem teszik, én akkor is megvetem őket. Az összest. Mindet. Nem érdekel, hogy lányokkal, vagy fiúkkal próbálkozott, próbálkozik. A megvetésem mindannyiuké."

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959728)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.16 -5 2 959729

írja a regényét, baszodalássan!

Előzmény: Rowena_ (959726)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.12.16 -6 0 959728

azok hol olvashatók ????

Előzmény: Serial Slut (959727)
Serial Slut Creative Commons License 2024.12.16 -4 2 959727

Meg az MTI-s színvonalú filmajánlók, amiket pénzért csinál. Azok megírásához sem kellenek órák, pláne nem hat, hát szánalmas az egész.

Előzmény: Rowena_ (959726)
Rowena_ Creative Commons License 2024.12.16 -4 2 959726

Valahol említette, hogy napi hat órát tölt írással (ha rosszul emlékszem, javítsatok ki). Hol van az a rengeteg iromány, amit napi hat órában papírra vet? A legfeljebb heti rendszerességgel megjelenő blogbejegyzések biztos, hogy nem vesznek igénybe ennyi időt, kivéve, ha hieroglifákat vés kőtáblákra.   

Előzmény: Serial Slut (959725)
Serial Slut Creative Commons License 2024.12.16 -5 2 959725

De az mi az már, hogy több, mint egy hete nincs új poszt a fizető olvasók tízezreinek? Mi ez a lehúzás? Én elég pipa lennék, ha havidíj ellenében hetekig nem lenne új tartalom.

December 8-án posztolt utoljára, az a korábbi vasárnap.

Előzmény: Abszolút Igazság (959724)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!