Belemerültem a bulvármocsokba,hogy kikupáljam magam egy picit.Szóval a faszi az étkezési tanácsadója,és kezeli Anna közösségi felületét is.Ilyen aranyásó féle.Mindenhová megy vele,ami-szerintem-roppant káros,hisz így még kevésbé tud koncentrálni a meccsekre,edzésekre.Ez a pasi már korábban is volt egy retekes celebbel,szóval lehet próbál betörni a bulvár mocsokba,akár Anna árán is
Azt mondja a mókus,hogy Annának megvan a képessége,hogy top50-be kerüljön.Lehet,csak nem veled,barátom!
Semmi fejlődés,és idén lesz 27 éves.Top 50 volt 22 közepén,és kb ekkor,vagy nem sokkal utána ismerkedett meg a konyhatündérével.Most 119-edik,szóval rendkívül jó hatással volt/van rá.
Még az a kivarrt,kigyúrt palival van akivel kb másfél éve jött össze?Mert azóta nyílegyenesen esik egyre lejjebb.Valami személyi edző vagy mifene,nem érnek annyit,hogy utána nézzek.
hihetetlen, hogy Errani még mindig veri lányainkat. ma 1-6 után sikerült lesimáznia Annát, akiből ez az új pasi nem a legjobbat hozza ki, vagy csak én láttam többet bele ennél.
Sikerült magukat egyszer beverekedniük főleg ITF / WTA125-ös eredményekkel a Top 100-ba, aztán egy év múlva, amikor meg kellett volna védeni a pontokat, semmire sem voltak képesek, szinte az összes meccsüket elvesztették, ki is pottyantak.
Szerintem kettő fog a fő tablicskura kerülni, majd az 1. ford.-ból 1 jut tovább, de a 2. -ban az is kiesik. És ez már jó szereplésnek lesz minősíthető annak tekintetében, hogy milyen rosszak.
Timi kikapott sajnos egy rendkívül szoros meccsen, de a játéka nagyon bíztató volt. Nem vesztette el az adogatást egyszer sem a három órás meccs alatt és 18 ászt ütött. Fejben sajnos sokszor bukunk a végén, magyar sajátosság.