Nézd meg ezt. Harántléziót meggyógyulni eddig csak itt láttam, meg a Feketerdő Klinika C. filmben. Ha ez működne, nem lenne több százezer tolókocsis ember a földön. Szerinted nem kamu?
Emlékszel még, hogy jó tíz éve, az összes megbukott TV shopos hajnövesztőkhöz is jópár doktor adta a nevét? Aztán mégsem értek semmit, de az doki megkapta a pénzét. :)
Eyt is egz doktornő csinálja. Egész pontosan ő. Mindenkinek meg kell élnie valamiből. Ez az orvos egészen biztosan tudja, hogy csal. Van, amelyik csak egyszerűen buta és jó pénzért a nevét adja hozzá. Ez van. Nézd meg ezt a topicot: erre van igény, ebből lehet megélni. Igazi orvosra a 300Ft vizitdíj is sok, nem?
"Megtiszteltetésnek veszem ,hogy engem kérdezel,bár azt nem tudom, hogy honnan tudod hogy hozzá tudok szólni! Találkoztunk már-Ismerlek?
Nem szeretnélek befolyásolni! Én a 44244122 155.000 Ft értékűt vásárólnám meg,de csak abban az esetben ,ha a környezettanulmány alapján megtérülési mutatók jók lenének.
ez egy kis ipari gép, ami tökéletessen f megfelelne az üzletedbe, tartalmaz még egy mágnesterápiás fájdalom csillapító tartozékot is. ez is jó ,de tudni kell alkalmazni,külömben kihasználatlan marad! akkor pedig drága.!
A 45731225--85000Ft ért egy jó gép.Otthonra és tesztelésre a pácienseknél. Nem látok bele a pénztárcádba,nem tudommi milyen szolgáltatásokkal dolgoztok ami erre a gépre épülhet még.
Én csak úgy vezetném be ,ha teljeskörű szolgáltatást tudnék üzletembe nyújtani. Miért?
Ez így csak egy bűvös kör,mint a fogyinál a YOyO efektusnak nevezünk!
A gép kihúz egy dugót,kiürül a méreganyag ,és ha nem töltik fel a vákum helyét a páciens mindég ott lessz nálad! Kérdés mi a cél ? az ok megszüntetése? vagy csak az okozaté?
Minden betegség lelki eredetű: ahhoz hogy egyre több páciensed legyen vissza kell állítani a test kizökkent harmóniáját,hogy meg is gyógyuljanak. Pl.
Bach virágterápiával,gyógynövényekből összeállított tea keverékkel, börfelületre való rajzolással, múltból eredő traumák ,főleg az "anya "oldásával stb....
Elnézésedet kérem, ha beleszoltam volna a dolgaitokba ,de csak a saját tapasztalataimat adtam át. Amennyiben kérdésed lenne ,szívessen válaszolok . További szép estét jutka"
EZ AZ ÉN LEVELEM
Szia,
a tanácsodat szeretném kérni, hogy milyen készüléket szabad megvenni a sok-sok ajánlat közül. Elképzelhető ha beválik, akkor a fodrászüzletben is bevezetnénk mint kiegészítő szolgáltatás.
Jó sok évig dolgoztam drogosokkal, mégsem próbáltam ki mindet, nem lettem függő, nem hánytam össze magam a híd alatt. Ennek ellenére azt gondolom, tapasztalt vagyok azon a szakterületen. Ha valaki jártas a fizikában, kémiában - az van annyira tapasztalt, hogy belássa, ez a készülék egy marhaság. Ha neked ez kevés, vedd meg nyugodtan.
Nagyon bírom az olyan embereket, akik a hitüket tényként kezelik, és úgy szólnak le kritikákat, hogy azt nem olvasták el, nem értették meg!
Az érvelők között több olyan van, aki használta, szétszedte, ért hozzá, orvos, fejlesztőmérnök, stb. Te melyik vagy ezek közül?
"Elő lehet hozni az összes tudományt minden marhaságot ideológiát sz*rt amit csak akartok. De a tapasztalat TÉNY!!!! nagy T nagy É nagy N nagy Y!!!! A többi marhaság. "
Akine a tudomány marhaság, és a placebo hatás miatt elvakultan, gondolkodás nélkül hisz valamiben, azt mindek lehet nevezni? A tudomány nagy része is tapasztalati úton jött létre, és a placebo hatást is a tudomány, konkrétan az orvostudomáy fedezte fel. Ezek a tények, és az, hogy a gép egy átverés. Mi más lehet egy olyan kütyü, aminek a leírása ordítóan nagy f@szságokat tartalmaz, és az írója valószínűsíthetően az általános iskolai tananyaggal sincs tisztában? Mi lehet egy olyan szerkezet, ami használó nélkül is elszínezi a vizet, és jól láthatóan az elektróda oldódásával teszi ezt? Mi lehet egy olyan kütyü, ami kb. 2000Ft-nyi alkatrész felhasználásával 60-80 ezer Ft-ért kapható, mindenféle minősítés és teszt nélkül, a leírása miatt 10 milliós GVH-s büntetéssel?
Na ezek a tények! Amit te hiszel, az pedig csak egyszerűen vakhit, de leírom nagybetűvel is, mert te azt szereted: VAKHIT, nagy V, nagy A, nagy K, nagy H, nagy I, nagy T.
Nagyon bírom az olyan embereket akik úgy érvelnek valami ellen teljes erőből, hallomás alapján , amiről fogalmuk sincs ahogy valós tapasztalatuk sem. Annyi féle érvet lehet kitalálni valami mellett vagy ellen , hogy nincs papír amire ráférne, nincs könyv ami ne telne meg ezzel. Nagy divat a fecsegés... Egyetlen egy dolog hiteles, A tapasztalat. A tapasztalat TÉNY nagy T nagy É nagy N nagy Y. Én is kíváncsi vagyok erre a készülékre. És ha átb*sznak vele? Kit érdekel? Na meg ott vannak azok a kr*tének akik attól fosnak, hogy mit mondanak az ismerősök. No komment a tömeg majmokról.
Csak azok írjanak ,akiknek valós tapasztalatuk van és kérem részletesen írják le őket esetleg fényképekkel. Sok embernek segítenek vele.
Nagyon bírom az olyan embereket, akik úgy érvelnek teljes erőből valami ellen , hogy hallomásból értesültek róla személyes tapasztalatuk nincs! Rengeteg érvet lehet találni minden mellett vagy ellen. Elő lehet hozni az összes tudományt minden marhaságot ideológiát sz*rt amit csak akartok. De a tapasztalat TÉNY!!!! nagy T nagy É nagy N nagy Y!!!! A többi marhaság. Köszönöm szépen...
Lehet, hogy a víz színkódja nem volt mefelelő? :-)
Mindenesetre megéri nekik a büntetés. rendelnek egy vagon ilyen "méregtelenítőt", iszonyatos haszonnal adják. Szerintem a büntetést eleve bekalkulálták....
A használati útmutatóban - legalábbis ami nálam volt - abban nem volt semmi ilyen leírás, hogy ilyen színű a víz akkor ez a bajod, ha olyan akkor az. Ergo ezért nem vonható felelősségre a cég, mert konkrét diagnosztikáról nincsen benne szó.
Persze "hozzáértők" már vontak le diagnózisokat, hogy ha fekete pötty van benne és sárga színű akkor pl. a májadnak annyi, stb. De ezt nem a forgalmazó cég hírdette, hanem az "hozzáértők". Megkérdezném az ilyentől, hogy láb nélkül amikor fekete pöttyös lesz meg sárga, akkor pontosan mi is a diagnózis, pedig fizikailag pl. az adott víztől több méterre vagyok.... Vagy ehhez Gyurcsok Úrat kellene meghívni?
Egyébként már egyszer meg lett büntetve a forgalmazó cég, ha jól emlékszem 2millió forintra - lehet más az összeg, nem emlékszem pontosan - , merthogy nem bizonyított az, amit állítanak a géppel kapcsolatosan. De mivel akkora kasza van a gépen, simán kifizették, és forgalmazzák tovább....
A lábáztató gépnek ez a lényege: ha ez a bajod, kék lesz, ha az a bajod, zöld lesz a víz. Ezt hívják diagnosztizálásnak. Ja, és meggyógyítja a bajaidat azáltal, hogy kiszívja a mérget a lábadból. Tehát gyógyít.
Ez pedig a vevő tudatos átverése. A GVH szereti az ilyesmit.
viszont ha nincs neki ilyen jellegű minősítése, de azt írják a készülékre, hogy diagnosztizál vagy gyógyít, akkor jogszabályt sért az, aki így hozza forgalomba
A homeopátiát nem biztos, hogy érdemes összehasonlítani az SPA-val több szempontból sem. Én magam is szedek homeopátiás szereket ha szükséges, de ott azért van magyarázat, és nem mellébeszélés meg hókuszpokusz leírás, mint amit ehhez a géphez adnak.
Én egy orvosi (hematológiai ) műszereket gyártó cégnél dolgozom fejlesztőmérnökként elektronikai területen. Van laborunk is, és sok egyéb. Amikor megjelent eme készülék kis hazánkban már megvolt a véleményem róla, sejtettem mit rejt a doboz.
De hogy ne ítéljek elsőre szétszedtünk egy gépet, és mértük, elemeztük a készülék működését, kapcsolási rajz készült róla, stb.. Illetve elemeztük a víz összetételét is, mi is van benne, stb.
Egyértelművé vált, hogy kamu az egész. Az egész gépről készült egy leírás, mit is csinál az egész, hogy működik. Az lett a mérés eredménye amit sejtettünk, azaz beigazolódott a feltevésünk. Adnak egy minden valóságot nélkülöző leírást a készülékhez, ami úgy ahogy van baromság, viszont aki nem foglalkozik ilyenekkel, azok számára hihető lehet. Pont ők a célközönség is nyilván.
A mindenféle minősítés pedig ne tévesszen meg. Ez nem orvosi műszernek illetve gyógyhatású készüléknek van elfogadva/forgalmazza, így ilyen jellegű minősítése nincs is, nem is kell, hogy legyen. Ami minősítést kapott, az másra vonatkozik (pl. biztonságtechnika, életvédelem - nem csap agyon az áram, stb).
Tehát hogy van rajta egy matrica semmit nem jelent....
Viszont eme készülékek forgalmazásából pár ember vásárol AUDI A6-ost és egyebeket. Ha ehhez akarsz hozzájárulni, nyugodtan vedd meg. Mindenkinek saját dolga, mire költi a pénzét.
A hit meg sokmindenre képes, mint tudjuk.
Attila
U.i.: Az egész készülék elektronikája pár ezer forintból összehozható, főleg kínában. Hatalmas kasza az egész....
Szerintem ha leülünk egy sör mellé és megbeszéljük normálisan, máris nem netes jöttmentek leszünk egymásnak. Bár tényleg nem célom meggyőzni senkit, szívesen meghallgatom az észérveket, amikről beszélsz. Én orvos vagyok, és én sem feltétlenül hiszek a ma divatos ún. Evidence Based Medicine-ben, de csak olyan gyógyszert veszek be, amiről tudom, hogy mi van benne és mennyi, valamint tudom, hogy GCP minőségű, komoly vizsgálatkkal bizonyították, hogy hatásos. A többi nekem csak blabla, nem érdekel.
Az észérveid továbbra is elmaradnak, csak szánalmas személyeskedésre tellik! Gratulálok hozzá! :)
Szintén gratulálok az "orvosbiológus" barátnődnek, aki szerint ez működik. Nem lehet, hogy ő csak egy kitalált személy, a tévedésed ellensúlyozásaként? Ha valós, akkor szívesen elbeszélgetnék vele ebben a témában. Akár itt a topikon is!
Ja, és annyira, de annyira kiváncsivá tettél a kísérleted iránt! Ki fog lukadni az oldalam, és vehetek én is méregtelenítő készüléket, hogy begyógyuljon a luk! :DDDDDDDDDDD
A gondolkodó embert arról is fel lehet ismerni, hogy nem vesz SPA méregtelenítő készüléket! Vagy ha pillanatnyi elmezavarában vesz is, akkor utána belátja, hogy hülyeség volt. :)))))
Uazt a músort csináljátok, mint odaát a homeopátiával, oszt mégis működik és mégis jó :-p)
Nem baj, mi meg csináltunk érdekes kísérleteket, amiket tán még el is mesélnék, ha megérdemelnétek, de csak gondolkodó emberekkel szeretek beszélgetni, a többi unalmas, nálunk az ember villanyos, és ha nem lenne oylan lusta maga is megépítette volna, bár akkor nem lenne iylen kis szép), a bnőm meg orvosbiológus, és én meg inkább nekik hiszek, a saját tapasztalataimon túl, mint holmi netes jöttmenteknek.
Háát, olvasd el jobban. Sajnos ez a gép szerintem sem több, mint egyszerű átverés. Persze jó magyar szokás szerint, akit átvertek, foggal körömmel ragaszkodik hozzá, hogy mégis jó valamire az a szar, amit rásóztak. Amúgy általános iskolás szintű fizika, kémia és biológia tudással belátható, hogy marhaság az egész. Ne vedd a szívedre, mindenhez Te sem érthetsz, meg engem is át tudtak verni számtalanszor, csak ahogy öregszem, ez egyre ritkábban sikerül. Ha placeboilag jót tesz neked, ne hagyd abba! Erre a topicra úgy jutottam el, hogy egy sclerosis multiplexes levelezőlistán linkelték be. Ők nagyon sokan vettek maguknak ilyen készüléket. Ezt viszont aljasságnak tartom: nincs olyan masina, ami azt a betegséget érdemben befolyásolni tudja. Millió bajuk van, nincs munkájuk, a pénzük rámegy a tünetek miatti kezelésekre.