Pontosan ez az ami engem az egeszben zavar. Ha sajat magarol kell interju akkor nagyben jatsza a megtert igaz keresztenyt, aztan most meg jon es tojik ra.
Mert ha valoban olyan nagy kereszteny, akkor NEM mondhat olyat, egyszeruen csendben mindent megtesz a betegekert nem pedig ilyeneket mondhat. PONT.
Persze egy olyan politikai oldalon ahol reformatusok jarnak a vatikanba meg kapnak katolikusokert tett kitunteteseket, ahol a nagy kereszteny politikus az ami csak a sajat maganak serto dolog miatt rohanja korba a mediat hogy ot emeberi jogaiban serti, kozben azt nem tudja, hogy a Bibliaban benne van (mint Bencsik lebuktatta Semjent) ott ez a norma. :-((
Lehet, hogy mérhetetlenül tisztességes emberek a magánéletben.
De én sajnos nem tudok elvonatkoztatni Papp Lajos esetében attól, hogy teljes mellszélességgel áll a szélsőjobb mellett.
Nekem ez jut eszembe Papp Lajosról. Attól még lehet mérhetetlenül tisztességes ember és kiváló orvos. Csak olyanokat támogat a hírneve súlyával, akiktől egy normális politikai ízléssel rendelkező ember viszolyogva elfordul.
Persze van egy elkepzelesem....Felsz nyiltan kiallni mellette a fonickeden, mert
1, szoci nick vagy es hat nem nezne jol ki, hogy egy ilyet vedel.
2, jobbos nick vagy es felsz, hogy beegsz vele mint az osszes ilyen melldongeto keresztenykedonel (amikor be kellene tartania azt amit maskor magarol mond akkor gond van) vagy a hullarabloknal mint a hodmezovasarhelyi korhazigazgato a korhzaban levo tulelesi adatokkal.
Szoval visszakerdezek: "a (70)-es beírásban ugyan mit nem írhattal volna le" a fo nickeden.
Mert azt ne probald mar itt beadni legyszi, hogy par hozzaszolassal EPPEN itt jartal, EPPEN eszrevetted ezt a topikot es EPPEN ismered a doktort es EPPEN szakertokent tudod a sebeszi ujitasokat.
Nem azért nem szeressük Csókay doktort, mert Orosszal interjúzott, hanem mert egy szemforgató hazudozó doki, aki a nagy szenteskedés közben a legprimitívebb pártkatona szerepét játssza.
Hoppá, összekevertem, elnézést, én az "orvospárt" alapítóját hallottam, Dr.Lőke,ha jól tudom. Rá vonatkozik az előző hsz, Csókay ettől lehet okos ember és kitűnő orvos.
Az, hogy ugyanazokat az ostoba lózungokat erőltette,mint a Mikola-félék, nem is a legborzasztóbb volt. Hanem, hogy kifejezetten buta, szellemileg korlátolt ember benyomását keltette. Hogy tud egy ilyen praktizálni?
Maaha. Ez csak azt jelenti, hogy akkor is szar volt a felszereltség, és most sem látom, hogy javulna.
Az egészségügyet mindig mindenki nagyon szereti, és legszívesebben venne neki egy lovat. De mivel mindig kevés a pénz ezért csak részletekben tudják megvenni.
Úgyhogy az egészségügy minden kurzustól egy szép lóf@szt kapott.
Pár hónapja volt a HÍR Tv "Gyógyhír" műsorában Csókay "új" módszeréről szó.
Az újítás lényege az, hogy ugyebár mindenkinek remeg a keze, nincs olyan sebész, akinél műtét közben akár 1 mm-t is ne remeghetne be a szike vége - ez pedig érsebészetnél elég durva.
Csókay fabrikált egy kis állványt/alátámasztó szerkezetet, és ezzel elérte, hogy a kéz remegés forgáspontja ne a csukló legyen, hanem az ujjak töve (ide teszi a támasztékot), a beremegés karja így kb. a felére csökkenhető.
Ha erre az "új" eljárásra gondoltál, akkor ez szerintem zseniális, a bírálói pedig elmehetnek a cihába :)
Hát akkor ezt elbénáztad. Egy szar kis bankod sincs. Legalább egy filiale. Nem is tudom miért vered a nyálad akkor ezek mellett. Valamit csak beigértek, de ne higyj nekik. Öngondoskodás elvtikém! Nem hallottad még? Csak vigyázz, mert egy összeg alatt büntet a törvény.
Ha mindaz igaz, amit Csókay mondott, az mind a ma hatályos eü- és kórháztörvény súlyos és szándékos megsértése, s a biztosításfelügyeletnek és az ügyészségnek is el kell indítania a vizsgálatot.
Ezen az "orvosok ki vannak égve" dumán én is kiakadtam Hogy mondhat ilyet egy orvos? orvos egyáltalán az ilyen?! és ez tartja magát kereszténynek?!!Ki nem szarja le,hogy ki van égve? Akkor üljön be egy dézsa vízbe,amíg fel nem töltődik..
"És kiderült, hogy az interjúalany ezzel nemcsak egyetért, de kilátásba is helyezte, hogy eztán ez már csak így lesz! Tehát MEGFENYEGETTE a társadalmat, hogy amennyiben piszkálni merjük a feudális kiváltságaikat, akkor meg fogunk dögleni"
Ime ezt csinaltak a polgari kormany alatt is. Igaz akkor a szoclib oldal nem jott nepirto Mikola felszolalasokkal a Parlamentben, nem jott hullarablo Lazar modra, hogy megoltek 3 gyereket, es az indexen se nyitottak ilyen topikokat tucatjaval mint most.
De hogy szebb legyen az orvosok sem aggodtak annyira, pedig Mikola az kemenyen a kepukbe mondta hogy csak a feudalis jogaikat feltik.
Tudom,hogy szarsz rá, hiszen nem akarnál társaságban büfögni..
Nekem nincs bankom,gyíkarc, de ha ilyen fene gazdag avgy,minek feszítesz itthon a "nyomorban"? Vagy csak a szokásos polgári igazmondás áldozatai vagyunk általad?