Eladó a képeken látható válogatott csövű Anschütz Match 54 típusú .22lr kaliberű fegyver, használt állapotban. A képeken látható diopterrel és irányzékkal eladó. Huzagolása hibátlan, 70cm-es csővel rendelkezik. Szórásképe kiváló a megfelelő kézben, pont lövészetre volt használva. Érdeklődni a +36 30/53-55-993-as telefonszámon lehet.
Tisztelt lövesztársak, a segitségeteket szeretném kérni! Tudnátok e nekem segítséget nyújtani abban a kérdésben, hogy a chiappa marok fegyverek milyen minőséget képviselnek, kell e, vagy eggyáltalán szabad e foglalkozni, vásárolni, tartani, méginkább sportolni velük? Minden pozitív, és negatív segítségért hálás lennék és köszönöm előre is! Üdv!
Eladó Cz75 sp-01.3 db 19-és tár, doboz, papírok, Armanov markolat, állítható LPA mikrós hátsó irányzék, könnyített Eemann tech sütés a gyári rugók is megvannak,fém helyretoló rugó vezető kevés lövéssel. 350000ft vagy csere glock 17 gen 4 érték eggyeztéssel. Érd. 06309254486 fegpara9mm[kukac]gmail.com
Eladó Cz 75 shadow sp-01 új maroklőfegyver. Kihasználatlanság miatt adom el. Egy éve vásároltam két versenyen voltam vele kb 400 lövés van benne maximum. Tokja is van azt is adom hozzá ha kell. Engedéllyel rendelkezők keressenek. érd: nulla hat harminc kilenc hatvan nyolc negyven nyolc nulla nyolc ár: 480.000ft Szinte vadi ÚJ
Üdv! Eladó lenne egy zvs p21 9mm luger kaliberű öntöltő! Szép megkímélt, kevés kB 500 - as lövésszámmal 5 év műszakival! Megtekinthető és kiprobalható debrecen apafa lőtéren! Ara:130 e Ft erd:06309378009
Walther PPQ M2 5" csővel 9x19 kaliber, nyáron újonnan vettem nagyjából 400 lövés van benne 2 tárral markolat panelekkel. kihasználatlanság miatt eladó. Műszaki 2027-ig érvényes.
ára: 285e Budapesten megtekinthető. 06húsz 5406464
Megválnék szinte sosem használt glock 17gen4 fegyveremtől. Nem egész 1 doboz lőszer lett ellőve vele. A számakasztót növeltre cseréltem. Eladás oka: nem nyerte el a tetszésem, nagyobb volt a lelkesedés amíg nem volt. Ára 260eft