Keresés

Részletes keresés

aranyember001 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 4804
A "Gatya-Újbuda" minden játékosának, szurkolójának

Boldog Újévet Kívánok!
Előzmény: Törölt nick (4803)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.31 0 0 4803

Nem, nem, nem!

"Bugyi" helyett "Gatya" lesz.

((:))

Buék!

Előzmény: aranyember001 (4802)
aranyember001 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 4802

Aranyeső!

"saját jogon", azaz "Bugyi" jogon?

Előzmény: Törölt nick (4801)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.30 0 0 4801

Na, akkor pontosítsunk. Úgy látom, félrementünk.

A Magyar Kupa olyan, mint "hab a tortán". Szép ráadás lehet.

A kötelező a magyar nemzeti bajnokság s az, hogy végre saját jogon nb1-esek legyünk végre.

Szép a nyolc közé jutás, max. 4 közé lehet, de nem tovább. Nem vagyunk Győr vagy Fradi.

Ez nem "érdekes hozzászólás", hanem a realitás.

Előzmény: Kiki_15 (4800)
Kiki_15 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 4800
miért is nem fontos nekünk annyira a Magyar Kupa? Honnan veszel ilyeneket, hogy ez nekünk most annyira nem fontos... Érdekes hozzászólások vannak... :S
Előzmény: Törölt nick (4798)
hipp-hopp Creative Commons License 2009.12.30 0 0 4799

Köszi az infot,de hitelessebb lett volna ha meg is nevezitek akik elmennek és azt is akik jönnek!

De 2010 ben is Hajrá Újbuda!

Előzmény: Törölt nick (4798)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.30 0 0 4798
Február 14-én lesz a következő bajnoki mérkőzés, ismét Gyulán. Addig van másfél hónap. Van idő átgondolni a továbbiakat. Kemény félévet zártak a lányok.
Átigazolás.
A játékosmozgás minden csapatnál fennáll. Bár kicsit szűk a keret, de bízom az edzői rálátásban.

Magyar Kupa. Szerintem ne várjunk csodát a sorsolástól. Mondjuk ki, ez most nem annyira fontos, hanem az, hogy mi lesz tavasszal és aztán ősszel.
Addig is BUÉK!
Előzmény: hipp-hopp (4797)
hipp-hopp Creative Commons License 2009.12.30 0 0 4797

Most már nem lesz könnyü a sorsolás!

De változások lesznek vajon az Újbudánál?

Mert el igazolásrol hallani,de hogy oda igazolás történik-e az már nem biztos!

Attila G. Creative Commons License 2009.12.30 0 0 4796
Pont ezt mondom én is. A félidő alapján annyira nem meglepő, de amúgy ez lehetett volna rangadó hangulatú meccs. Na meg számos meccsen tapasztalhattuk már, hogy 7 gólos előny a félidőben nem biztos, hogy elég a győzelemhez. Talán a mostani vb-n is volt erre példa. Végülis a Békéscsaba csak 2-vel nyert a félidei 7 gólos különbség után. És az nso.hu is ezt írja címként, hogy "Női kézilabda MK: a Békéscsaba szoros meccsen győzte le a Siófokot". Ergo nem volt lehetetlen küldetés eme különbség ledolgozása sem, az más kérdés, hogy nem sikerült. Én nem biztos, hogy a Békéscsaba győzelmére fogadtam volna.
Előzmény: Törölt nick (4795)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.29 0 0 4795

A Békéscsaba végül 2 góllal nyert, bár félidőben 7 góllal vezettek. Nem volt kétségem, hogy továbbjutnak.

A Debrecen meglep...

Előzmény: Attila G. (4794)
Attila G. Creative Commons License 2009.12.29 0 0 4794
És abból a Debrecenből Dunaferr lett. A Békéscsaba stimmel, de azért az sem volt annyira egyértelmű meccs, mármint a végkimenetele, a 2 csapat előzetes formájából kiindulva. Viszont végülis a félidő eredményét nézve mégiscsak simának tűnik.

Nickohoz hasonlóan én is örülnék, ha a következő MK-fordulóban összecsapna a 2 másodosztályú csoport élcsapata.
Előzmény: Törölt nick (4791)
vincentvega78 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 4793
Azt hiszem hogy jövő kedden.
nicko Creative Commons License 2009.12.29 0 0 4792
remélem az Érdet kapjátok..
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.29 0 0 4791

Szóval Magyar Kupa - ismét.

Ami biztos már, hogy a 8 között: Érd, FTC, Hódmezővásárhely, Fehérvár és tegnap - már Görbicczel - a Győr. Ehhez jön még vélhetően a Debrecen és a Békéscsaba.

Hát ez "nem semmi". Az I. osztály első hat csapatából öt itt van (A Vác "egyéb" ok miatt nem.)

Múlt évben Fortuna "keze" segített: Pécs és Füzesabony. Ebből a nyolcas mezőnyből talán csak az NB I/B-s Érd verhető. Bár ők magabiztosabban vették az őszt. All Star ide vagy oda...

Bár a legjobb 8 közé jutás már óriási dolog a múlt évi bronz után.

Sorsolás mikor is?

hipp-hopp Creative Commons License 2009.12.19 0 0 4790

Gratulálok lányok az ujabb győzelemhez!

Nagyon boldog ünnepeket mindenkinek!

Jövöre veletek ugyan itt!!:)

HAJRÁ ÚJBUDA!

homályzóna Creative Commons License 2009.12.18 0 0 4789
Gratulálok lányok a győzelemhez. Jó pihenést nektek (bár nem lesz túl hosszú) és boldog karácsonyt is persze!
Pomina Creative Commons License 2009.12.17 0 0 4788
Gyors hír:

Gyulai SE - Újbuda TC 28-38 MK IV. forduló

Gratulálunk a lányoknak a továbbjutáshoz! Plüsmaci szerint nagyon jó védekezéssel, kitűnő támadással nyertünk, és nagyon korrekt bíráskodás volt! Szép volt csajok!
zenge05 Creative Commons License 2009.12.15 0 0 4787
Nem kell bocsánatot kérni, hisz nincs miért! Csak leirtam az én véleményemet!
Előzmény: nicko (4786)
nicko Creative Commons License 2009.12.15 0 0 4786
jó bocs hogy szóltam hozzád..
Előzmény: zenge05 (4785)
zenge05 Creative Commons License 2009.12.15 0 0 4785

Bár bocsás meg, de nem minden meccsen ugranak a lövők rá a védőfalra, ezek szerint nem láttál sok kézilabda meccset! Miért adnak hetest? Gondolom a védők a hatoson belül állnak a lövő elé, jah nem, bocs a lövő alá állnak és azért látszik belemenésnek!! Jó van olyan is, hogy ráugrik a falra, de azt sokszor le is fújják belemenésnek!  De az ami lent volt Nánáson azt még 1 tudatlan hülye is látja, hogy szó szerint a hátára ugrik és letarolja!!! Ugyhogy az én kérdésem jogos volt!!!

Jó persze, 100%, hogy a vidéki csapat felé dől a pálya...de nem annyira kéne, hogy mindenki felboruljon!!!!

Előzmény: nicko (4784)
nicko Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4784
"a bal szélső hnánási lány befut és szó szerint Andi hátára ugrik és letarolja..kérdezem én, az ott miért befelé szabaddobás???????"

ezt bármelyik meccsre is lehet mondani..egyszerüen a lövők ráugranak a falra és hetest adnak legtöbbször..csak tudnám miért..

az pedig általános jelenség, hogy bármelyik fővárosi csapat vidéken játszik, biztos lehet benne nem lesz korrekt biráskodás..sajnos
Előzmény: zenge05 (4783)
zenge05 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4783

Köszi a videót! Jók nagyon! Hát, azt kell, hogy mondjam elég érdekes meccs lehetett, főleg élőbe! Az utolsó 15percben van egy olyan (a sok közül), amikor mi védekezünk és a bal szélső hnánási lány befut és szó szerint Andi hátára ugrik és letarolja..kérdezem én, az ott miért befelé szabaddobás??????? A másik, hogy az a jobbátlövő lány igen csak sokat fekszik a földön esik össze a saját lábába, igen csak nagy szinésznő a hölgy, majd egy szerencsétlen lövése után szintén elesik és kiállítják PIROSSAL (?) az Andit... 13.30nál van a videón! Tiszta röhely ahogy az a két jómadár vezette a meccset! Ami nekem még feltünt, hogy szélre alig ment a labda, onnan szinte nem is volt kapura lövés! Pedig nagyon kellett volna és azt vettem még észre, hogy a második félidőbe nem igen figyeltük a beállót sem! Innen úgy néz ki mintha arra ment volna ki az egész, hogy csak kintről lehett lőni?! Adél miért nem játszott? Nagyon kellettek volna a góljai és a védekezése! Beteg volt??Egyet nem értettem: a Nánás lőtt egy gólt megadták, majd Szani vállt pár szót az egyik bíróval és újra a Nánásé a labda és mégse adták meg a gól?! Ott mi volt? Mindenesetre, sajnálom a Lányokat, hogy egy ilyen meccsent kellett játszaniuk! De gratulálok ahoz az 1 ponthoz, sokat ért!!!!

Hajrá Újbuda!

Pomina Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4782

Mivel nem mindenki tudott lemenni Hajdúnánásra, vagy szeretné újra nézni a mérkőzést, ezért a teljes felnőtt mérkőzést már felraktuk az oldalra, 4 részre bontva.

http://www.ujbudatc.gportal.hu/

handball 44 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4781

Köszi Kiki 15 az infot!Egy kissé ilyesztöbb lett volna a helyzet ha a két lány nem szerepelne.

Bár lehet hogy csak én látom igy:)

Sok sikert!

Előzmény: Kiki_15 (4778)
plüsmacko Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4780

Sok sikert Horváth Vikinek a felnöttek világába!:)

hipp-hopp Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4779

Minden gratuláció nektek csajok,a hétvégén elért eredményetekhez!

Olvasva Pomina irását nyilván nem lehetett könnyü meccs,de a lényeg hogy még mindig vezetitek az öszi bajnokságot és ez a legfontossabb!

Az csütörtöki MK meccset meg kell nyerni,bármennyire fáradtak vagytok is hisz Ti erre képessek vagytok!

Örülök hogy a vezetöség megtudta oldani Janurik,és Drávai haza hozatalát!

Hajrá Újbuda!!!

Kiki_15 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4778
Persze, hogy résztvesznek. Holnap este jönnek haza válogatottól, szerdán már az Újbudával készülnek. Csütörtökön utaznak mérkőzésre, ahogy az ifjúsági csapat még egy játékosa, Horváth Viktória is.
Előzmény: handball 44 (4776)
homályzóna Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4777
Basszus! Én el is felejtettem a kupa meccset. Pedig a gyulaiak biztos szeretnének visszavágni a szeptemberiért, ráadásul ők most feljavulóban vannak. Ugye ők a bajnokság első részében "pihentek". Szóval az sem lesz sétagalopp. Oda sok sikert nektek. Ez még csináljátok meg, legyen ez a karácsonyi ajándékotok a szurkolóknak és magatoknak persze :)
Előzmény: handball 44 (4776)
handball 44 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4776

Én is gratulálok csajok nektek,hogy bár nyilván nehéz idöszakon vagytok túl de mégis csak vezetitek a bajnokság állását!

A csütörtöki MK kupán való szereplésetekhez nagyon sok sikert kivánok!

Ha esetleg tudja valaki,hogy Janurik és Drávai részt vesz-e a Kupán mivel tudtommal a válogatott összetartásán vannak Tatán,akkor köszönöm ha megirja.

Hajrá Újbuda!!!!!

homályzóna Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4775
Gratulálok a lányoknak az őszi első helyhez. Én elégedett vagyok a teljesítménnyel, bár mindig van fölfele...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!