miért is nem fontos nekünk annyira a Magyar Kupa? Honnan veszel ilyeneket, hogy ez nekünk most annyira nem fontos... Érdekes hozzászólások vannak... :S
Február 14-én lesz a következő bajnoki mérkőzés, ismét Gyulán. Addig van másfél hónap. Van idő átgondolni a továbbiakat. Kemény félévet zártak a lányok. Átigazolás. A játékosmozgás minden csapatnál fennáll. Bár kicsit szűk a keret, de bízom az edzői rálátásban.
Magyar Kupa. Szerintem ne várjunk csodát a sorsolástól. Mondjuk ki, ez most nem annyira fontos, hanem az, hogy mi lesz tavasszal és aztán ősszel. Addig is BUÉK!
Pont ezt mondom én is. A félidő alapján annyira nem meglepő, de amúgy ez lehetett volna rangadó hangulatú meccs. Na meg számos meccsen tapasztalhattuk már, hogy 7 gólos előny a félidőben nem biztos, hogy elég a győzelemhez. Talán a mostani vb-n is volt erre példa. Végülis a Békéscsaba csak 2-vel nyert a félidei 7 gólos különbség után. És az nso.hu is ezt írja címként, hogy "Női kézilabda MK: a Békéscsaba szoros meccsen győzte le a Siófokot". Ergo nem volt lehetetlen küldetés eme különbség ledolgozása sem, az más kérdés, hogy nem sikerült. Én nem biztos, hogy a Békéscsaba győzelmére fogadtam volna.
És abból a Debrecenből Dunaferr lett. A Békéscsaba stimmel, de azért az sem volt annyira egyértelmű meccs, mármint a végkimenetele, a 2 csapat előzetes formájából kiindulva. Viszont végülis a félidő eredményét nézve mégiscsak simának tűnik.
Nickohoz hasonlóan én is örülnék, ha a következő MK-fordulóban összecsapna a 2 másodosztályú csoport élcsapata.
Ami biztos már, hogy a 8 között: Érd, FTC, Hódmezővásárhely, Fehérvár és tegnap - már Görbicczel - a Győr. Ehhez jön még vélhetően a Debrecen és a Békéscsaba.
Hát ez "nem semmi". Az I. osztály első hat csapatából öt itt van (A Vác "egyéb" ok miatt nem.)
Múlt évben Fortuna "keze" segített: Pécs és Füzesabony. Ebből a nyolcas mezőnyből talán csak az NB I/B-s Érd verhető. Bár ők magabiztosabban vették az őszt. All Star ide vagy oda...
Bár a legjobb 8 közé jutás már óriási dolog a múlt évi bronz után.
Gratulálunk a lányoknak a továbbjutáshoz! Plüsmaci szerint nagyon jó védekezéssel, kitűnő támadással nyertünk, és nagyon korrekt bíráskodás volt! Szép volt csajok!
Bár bocsás meg, de nem minden meccsen ugranak a lövők rá a védőfalra, ezek szerint nem láttál sok kézilabda meccset! Miért adnak hetest? Gondolom a védők a hatoson belül állnak a lövő elé, jah nem, bocs a lövő alá állnak és azért látszik belemenésnek!! Jó van olyan is, hogy ráugrik a falra, de azt sokszor le is fújják belemenésnek! De az ami lent volt Nánáson azt még 1 tudatlan hülye is látja, hogy szó szerint a hátára ugrik és letarolja!!! Ugyhogy az én kérdésem jogos volt!!!
Jó persze, 100%, hogy a vidéki csapat felé dől a pálya...de nem annyira kéne, hogy mindenki felboruljon!!!!
Köszi a videót! Jók nagyon! Hát, azt kell, hogy mondjam elég érdekes meccs lehetett, főleg élőbe! Az utolsó 15percben van egy olyan (a sok közül), amikor mi védekezünk és a bal szélső hnánási lány befut és szó szerint Andi hátára ugrik és letarolja..kérdezem én, az ott miért befelé szabaddobás??????? A másik, hogy az a jobbátlövő lány igen csak sokat fekszik a földön esik össze a saját lábába, igen csak nagy szinésznő a hölgy, majd egy szerencsétlen lövése után szintén elesik és kiállítják PIROSSAL (?) az Andit... 13.30nál van a videón! Tiszta röhely ahogy az a két jómadár vezette a meccset! Ami nekem még feltünt, hogy szélre alig ment a labda, onnan szinte nem is volt kapura lövés! Pedig nagyon kellett volna és azt vettem még észre, hogy a második félidőbe nem igen figyeltük a beállót sem! Innen úgy néz ki mintha arra ment volna ki az egész, hogy csak kintről lehett lőni?! Adél miért nem játszott? Nagyon kellettek volna a góljai és a védekezése! Beteg volt??Egyet nem értettem: a Nánás lőtt egy gólt megadták, majd Szani vállt pár szót az egyik bíróval és újra a Nánásé a labda és mégse adták meg a gól?! Ott mi volt? Mindenesetre, sajnálom a Lányokat, hogy egy ilyen meccsent kellett játszaniuk! De gratulálok ahoz az 1 ponthoz, sokat ért!!!!
Mivel nem mindenki tudott lemenni Hajdúnánásra, vagy szeretné újra nézni a mérkőzést, ezért a teljes felnőtt mérkőzést már felraktuk az oldalra, 4 részre bontva.
Persze, hogy résztvesznek. Holnap este jönnek haza válogatottól, szerdán már az Újbudával készülnek. Csütörtökön utaznak mérkőzésre, ahogy az ifjúsági csapat még egy játékosa, Horváth Viktória is.
Basszus! Én el is felejtettem a kupa meccset. Pedig a gyulaiak biztos szeretnének visszavágni a szeptemberiért, ráadásul ők most feljavulóban vannak. Ugye ők a bajnokság első részében "pihentek". Szóval az sem lesz sétagalopp. Oda sok sikert nektek. Ez még csináljátok meg, legyen ez a karácsonyi ajándékotok a szurkolóknak és magatoknak persze :)