Keresés

Részletes keresés

banánfa Creative Commons License 2006.12.21 0 0 233
de már gyorsan elsajátitotta az orbánista kultúrát és igazi fideszes lett a mozgáskoordinációjából és betorzult ábrázatából itélve:))
Előzmény: 32nick (232)
32nick Creative Commons License 2006.12.21 0 0 232
Nem. Ez egy csalódott Mszp szavazó! :)
Előzmény: banánfa (230)
figyelő Creative Commons License 2006.12.21 0 0 231

aki szerint lyó dolog minden embert pépesre verni, rúgni, aki más politikai állásponton van mint ő

Nyilvánvalóan hazug, szemét duma. Aki ezt komolyan mondja, aligha normális.

Előzmény: Törölt nick (226)
banánfa Creative Commons License 2006.12.21 0 0 230

ő is rózsadombi anarchista, vagy ő már egy tipikus nemzetikersztény-igazmagyar családapa?:))

Előzmény: 32nick (229)
32nick Creative Commons License 2006.12.21 0 0 229
Na ezek a tipikus "rózsadombi anarhisták". Kicsit lejöttek a pártitkárból nagyvállalkozóvá avanzsált apuci villájából szórakozni... Így megy ez.
Előzmény: banánfa (228)
banánfa Creative Commons License 2006.12.21 0 0 228

itt épp egy "ünneplőruhás családapa" egy "családanya" 3 és 5 éves "kisgyerekeik", valamint a "60 feletti" nagymama bújik épp el a gonosz rendőrök elől, egy a karhatalom által felborogatott autó mögé:)))

Előzmény: Törölt nick (213)
orangepitequs Creative Commons License 2006.12.21 0 0 224
horoglyel csak, igy van lyol. Hat az a vipera :))))))))))))))
banánfa Creative Commons License 2006.12.21 0 0 223

milliókat rejtő óra:)))

már értem a törpejel minek hozatott a szektásaival órákat a tömeghisztijére, ebből akarta kompenzálni a fideszadósságokat.

Tegnap én is láttam a "kormánydöntögető" orbánistákat a rákóczi úton, csak azt nem értettem mit üvöltöznek, mert elnyomta a skandáló kórusukat a saját fűttyögő csapatuk.

Előzmény: HansBlack (221)
ÉrtékTeremtő Creative Commons License 2006.12.21 0 0 222
bizony ám
az elmúlt 16-20év KÚRMÁNYai miatt akik impotensen lefizetve ágyaztak meg nekik
1987-88tól spontánprivatizáló utókommunisták is elkezdték a többszázmilliárdos gyárakat piti 10-100milliókért rokonkezekre játszani...
aztán Hornék betetözték...többek közt két ifjúsági takarékbetétem összegét fel kellett élni ételre,ruhára,lakásjavitásra,a f*szságaik, 40-70-100%os inflációik energiaáremeléseik miatt,meg a bokrocsomag miatt,aminek csak elenyészö nyeresége volt,de megölte a középréteget, a szegényeket is még lejjebb taszitotta,a gazdagokat még feljebb emelte.
LEG-GLOBALIZÁLTABB legjobban elnyomott kiárusitott gyarmat-ország vagyunk,
ne legyünk büszkék rá!
Előzmény: Törölt nick (205)
HansBlack Creative Commons License 2006.12.21 0 0 221
De most tényleg...
Előbb az a 72 óra, most meg "ébresztő"...
Csak nem ők is keresik a "milliókat rejtő órát"?
:-)
Előzmény: banánfa (220)
banánfa Creative Commons License 2006.12.21 0 0 220
legalább a parkokat nem hugyozták össze útközben, mint a kossuth téri fideszforradalmárok:)))
Előzmény: HansBlack (217)
banánfa Creative Commons License 2006.12.21 0 0 219

én még a maradék állami és önkormányzati cuccot is eladnám a kormány helyében ( posta, bkv, főtáv, mvm, máv ), az ejtőernyősők búvóhelyei, kivétel nélkül mindegyik az adófizető lóvéjából pótolgatja a veszteségeit, miközben kismillió léhűtőt alkalmaz,de hogy az általad emlegetett energiaszektornál maradjunk, ott az mvm, x milliárd a veszteségük évről -évre, ha meg arrafelé,az 1ker  fő utca környékén jársz, belátni a székházukhoz, jópárszáz milla csak volvoban-saabban és audiban áll a szolgálati parkolójukban, ezt azért egy normális tulaj csak nem engedné...

ancsil01 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 218

ezüst=fehér

ki bukott meg heraldikából?

Előzmény: Törölt nick (106)
HansBlack Creative Commons License 2006.12.21 0 0 217
"ébresztő" jelszavakat skandálva."
Nahát. Pedig ma nem kértem ébresztést..
Előzmény: Pripet (-)
Újlaki Creative Commons License 2006.12.21 0 0 216
Lehet, hogy rögtön az elején tisztázni kellett volna.

Mi, egy páran, parlamenti demokráciában képzeljük el a jövőnket. Te egészen máshogy képzeled. Nem tudom, mert csak apránként, részletenként árulod el, így csak feltételezni tudom, hogy valamiféle turulos, szentkoronás, máriaországás valamiben gondolkodol. A véleményedet tisztelem, de nem teszem a magamévá. Ha nem sértődsz meg, szerintem naivitás, anakronizmus, múltba révedés, álomvilág, egy soha nem létezett elképzelt aranykort prbóbálsz "visszahozni". Ez nem fog sikerülni, egyrészt, mert ez nem létezik, erre működő, élhető világ nem építhető, másrészt pedig egy maroknyian lehetnek azok, akik ebben hisznek.
Előzmény: zividivi (142)
mammamija Creative Commons License 2006.12.21 0 0 215
Szép adventet Neked is.
vizinikk Creative Commons License 2006.12.21 0 0 214

látom, csak úgy dől belőled az ádventkor szokásos keresztényi szeretet - Immánuel (velünk az Isten)

különös tekintettel a papokra

vizinikk Creative Commons License 2006.12.21 0 0 212

a papokat kihagytad

Előzmény: Törölt nick (47)
orangepitequs Creative Commons License 2006.12.21 0 0 211
OFF

/ mondja meg mar valaki, mitol retardalodhat ennyire egy emberi elme a politikai agymosas hatasara????? Ez most komoly, ezek tenyleg ennyire idiotak, vagy csak szorakazni jarnak ide a forumra a hulyesegeikkel? /

ON
orangepitequs Creative Commons License 2006.12.21 0 0 210
aszta micsoda kozgazdasz zseni vagyol!
te most ratapintottal a libsi gazdasagi modell lenyegere.
Most hogyan tudjuk majd titokban tartani a magyarmergezo nemzethalal programunk, hogy te felfedted a taktikank?
orangepitequs Creative Commons License 2006.12.21 0 0 209
meg a kisnyilasok is korberohognek hugyosforradalmarkam, ugyanis azon ritka peldanyok egyike vagy, aki nem tudja rolam, hogy tolem aztan zsidozhatsz, menorazhatsz, tekercsezhetsz es nacizhatsz, kurvara semmi kozom ahhoz az oldalhoz se. max a nagy igyekezetben valamelyik modera beleszant a foldbe, oszt lesz nagy siras-rivas a turbomagyarok csekely ertelmu es nepessegu, de annal hangosabb taboraban :)))))))))))))))))

nem tudom, honnan jon a fixa ideaja nemelyik csokottnek, hogy ha valaki ruhelli oket, az biztos zsido, vagy cigany, vagy buzi, de legalabb drogos. Oszt lyol meglepodnek, amikor a voksolason alig kapnak 1%-ot.
Konkluzio a hulyek taboraban: MO 99%-a drogos cigany zsido buzi. :)))))))))))
Előzmény: Törölt nick (206)
méregkeverő Creative Commons License 2006.12.21 0 0 208

Mernek kicsik lenni!

:-)))

Előzmény: mammamija (207)
mammamija Creative Commons License 2006.12.21 0 0 207
Én a Kossuth tér környékén dolgozom - tegnap is álldogáltak páran a Nagy Imre szobornál 14 órakor - lengett az árpádsáv - voltak vagy 10-en.
Ja, és a zászlón ez állt: Forradalom 2006.
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.21 0 0 206

Érdekes régen olvastam egy arhivált angolnyelvű  izraeli lapot valamikor 1970-es évek végéről....hasonló retorikát alkalmaznak a palesztin nemzetiségű izraeli állampolgárok gúnyolásra........de úgy emlékszem voltak ilyen poénos plakátok a 30-as évek Berlinjében is.......igazi náci vagy.

Előzmény: orangepitequs (202)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.21 0 0 205

Majd az "amerikaiak" akkor kérjék számon egy politikai pártvezetjének a kijelentéseit amikor majd arról olvashatunk, hogy a magyarok kédőre vonták az usákok valamelyik pártjának vezetőjét a kijelentési miatt.

Mondjuk Ovi arról beszélt Köszegen, hogy vannak olyan szektorok amik államikézben kell, hogy maradjanak, mert az állam és az állampolgáraik érdeke szerint stratégiai feladatot látnak el....eddig a cégek privatizálása vagy piac vásárlást jelentettek és vagy azonnal vagy néhány éves maszatolás után eltüntek a gyártó kapacitásukkal együtt teret engedve a külföldi szemétnek, vagy gyakorlatilag rabszolga munkát végeztetnek az országszámára 0 értéket termelve azon kívűl, hogy minimálbéren megfizetett betanított munkások és európai értelembe alul fizetett magyarhajcsároknak fizetést adnak.Fizetik utánuk a járulékot jobb esetben, gyakorlatilag mást nem igen jelentenek nemzetgazdságilag hiszen a leányvállalt és és anyavállalt közötti vállaltonbelüli kereskedelm révén, a zöldmezős adómentesség révén szerény számítások szerint évente 11000milliárd profitot visznek ki az országból a nagyobb részét adómentesen.

Az energia szektor is érdekes történet.....majd mindegyik eu-s állam az energia szektorban vagy már visszavásárolta magát, vagy erre törekszik illetve magánkézben lévő szegmensekben csak kizárólag hazai energia szolgáltatók vesznek részt......no nem zárták ki a külföldieket mert az ugye szabály ellenes....csak mindig úgy alakult.

Ezzel szemben Mo.-on ott tartunk, hogy az európai viszonylatban rabszolga bérért a dolgozunk és a kapott alamizsnáért eltakaríthatjuk ez unió konyhai hulladékát természetesen közel európai áron.

Ennyit az egyesek által hurrá-éljenzett libsi gazdasági-állami modellről.

Előzmény: banánfa (204)
banánfa Creative Commons License 2006.12.21 0 0 204
ovi egyszer már bedobta a visszaállamosítós lózungot, az amcham-nál tartott még a választások előtt egy befektetőmegnyugtató előadást, ahol a beruházásbiztonságról hadovált, majd rá 1-2 hétre kőszegen, pár fröccs után a szektásait lelkesítendő, arról beszélt, hogy ő majd jól visszavenne ezt-azt, mikor meg az amerikaiak számon kérték egy nyilt levélben az alig látható ellentmondást, szokás szerint lapitott, mint xar a gazban....
Előzmény: orangepitequs (203)
orangepitequs Creative Commons License 2006.12.21 0 0 203
Az az erzesem, ok is igy gondoljak, csak nem merik mondani :))))))))))))))))
Előzmény: banánfa (201)
orangepitequs Creative Commons License 2006.12.21 0 0 202
zivikenek meg potvizsgas tetel:

ha nem a lejjebb lathato, ketrecuk racsait razo majmok a kulturmagyarok, akkor talan az imenti holgy es tarsasaga lenne a hulturmagyar?

Egyre kivancsib vagyok, hogy a kulturmagyar zivike megborult agyaban mit jelent. Komolyan.
Előzmény: orangepitequs (200)
banánfa Creative Commons License 2006.12.21 0 0 201
orbánvezér expártitkár faterjának a bányájával és kövér család elsibolt cuccaival lehetne kezdeni a visszaállamosítást:))
Előzmény: orangepitequs (200)
orangepitequs Creative Commons License 2006.12.21 0 0 200
ja, illusztracionak alljon itt a kep, az igazmagyar szegeny kizsakmanyolt nyanyarol.
Vererei csak ugy dagadnak a nyakan, ahogy ordibal az ujraelosztasert.
Mecsoda igazsagtalansaga az a vilagnak, hogy nem jut fel kiloval tobb ekszerre neki, csak ilyen szerenyen diszitheti fel bajos kulsejet!

Visszaallamositast!
Uj privatizaciot!
Uj nercbundat a turbomagyar nyanyaknak!

Előzmény: Törölt nick (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!