Keresés

Részletes keresés

szuszmok Creative Commons License 2006.10.31 0 0 48

Wow, egy újabb sikertörténet!:-))

Jony nagyon szépséges és aranyos. Nagyon sok boldog, együtt töltött évet kívánok nektek!

Előzmény: spoter (33)
Zsumano Creative Commons License 2006.10.31 0 0 47

Kb. 3 hónapos kölyök, kis fekete, nagy jóindulattal bele lehetne magyarázni, hogy van benne labrador, de igazából nem tudom. Nálunk a menhelyen nagyon sok kölyök van, egész kicsiktől, akik most kb. 4-5 hetesek, tehát rájik még várni kell, de vannak 3-tól 10 hónapos korig kölykök, és természetesen felnőttek is. Ha van kedved, nézz körül a www.zoldmenedek.hu oldalon, vagy itt kicsivel lejjebb margaritta írta, hogy kutyáink fotói, ez a gallery site-on van, itt frissebb képek vannak, mint a honlapon, mert aki a honlapot csinálja, nem tud annyira gyakran kijárni a menhelyre, mint mi. Ha nem ragaszkodsz a labihoz, akkor biztos, hogy megfogod találni a számodra IGAZI kutyát. Egyébként a vélemények megoszlanak, a menhelyi kolleganőm szerint sokkal jobb a keverék kutya, erősebb az immunrendszere, kevertebb, frissebb. Van aki fajtisztára esküszik. Nekem volt egy keverék kutyám, 13 évesen halt meg májdaganatban, kb 3 hónap alatt vitte őt el, viszont addig orvost csak oltáskor látott, pedig még egyszer el is ütötték. Most magyar vizslám van, 4 éves, de már többet költöttem miatta orvosra, egész kicsi korában begyulladtak az izületei a hirtelen növéstől, volt, hogy a szeme gyulladt be, volt, hogy a füle, egyszer az injekció helye, akkor éjjel egykor kellett orvoshoz vinni, mert vergődött a fájdalmotól, most éppen állandóan visszatérő bőrgombája van.

Úgyhogy gondoljátok át, amiben tudunk, segítünk.

Előzmény: E-szty (46)
E-szty Creative Commons License 2006.10.31 0 0 46
zsumano ő milyen kutyus?
margaritta Creative Commons License 2006.10.31 0 0 45
Tettünk fel új képeket a galériába:

Kutyi fotók

És frissítették a honlapot is:

Zöld Menedék

margaritta Creative Commons License 2006.10.31 0 0 44

Nagy szerencséjük van a kutyiknak, hogy pont arra jártál, akkor amikor az a lelketlen ember(?) kidobta őket!

Teddy szerintem még szerencsésebbnek érzi magát, hogy nem találtatok neki helyet! Ő megtalálta magának! :-)

A kutya nevelésében valóban sokat tud segíteni egy másik kutyus jelenléte! Láthatja tőle, hogy mit hogyan kell! És ha okos, akkor utánozza is (a gazdi nagy örömére!). Csak éppen néha a rosszaságban is mennek egymás után! :-)

Előzmény: Arthurgazdi (41)
LucaMarcipán Creative Commons License 2006.10.30 0 0 43
OK! :))
Akkor jó!
Bocs, hogy belekotyogtam...
Előzmény: Zsumano (42)
Zsumano Creative Commons License 2006.10.30 0 0 42
Probléma elhárítva, van már gazdijuk!!!
Előzmény: LucaMarcipán (40)
Arthurgazdi Creative Commons License 2006.10.30 0 0 41

Szia!

tényleg vigyori kis ördögfióka!!!

Imádom őt/őket!!!

Csak egy kert hiányzik a boldogságunkhoz.

Jó volt látni ahogy az elesett/megszeppent kis dögböl, igazi kutya lett. Igaz elég sok idő kellett neki, hogy gazdás legyen és ne csak falkatag...

Emlékszem amikor február elsején Arthurral (ő a mopsz) jöttünk fel a reggeli sétából, hideg volt hó esett....arra lettem figyelmes, hogy a csepel művek tövében lelassít egy fehér szuzuki...mire odaértem akkor láttam, hogy 3 kiskutyi volt a csomag.

Persze roahntam fel a férjemért....persze a legszebb álmából keltettem. Azon imádkoztam, hogy mire visszaérünk, ne üsse el őket autó.

Nagy nehezen begyűjtöttük őket. Kaptak enni, inni és meg lettek fürdetve...na ekkor keztük el vakarni a fejünket, hogy mi legyen.

Az összes Bp. és környéki menhelyet felhívtuk, de mindenhol csak elutasítottak, hol szépen, hol pedig elég durván...

Én már bőgtem, hogy mi legyen hisz 52 nm, 2. emelet- túl sok 4 kutya!!!

Aztán hívogattuk a kollegáket, ismerősöket...  A két kicsi lánynak még aznap lett gazdija - kollegámnak nyáron halt meg a kutyusa, és tavasszal úgyis szeretett volna menhelyről hozni egy kislányt...így kapott egyszerre kettőt is:-)

Teddynek meg hónapokig kerestünk, de nem kellett senkinek....

Arthur meg sokat segített neki, gyakorlatilag megtanította játszani, pórázon menni...stb.stb.

Nem tudom előtte milyen helyen lehettek, de amíg volt előtte víz + hami...ő addig ivott-evett. Ha hangosabban rászóltam már menekült a legsötétebb zugba. Ha rácsaptam a seggére már visított mint akit nyúznak. De szép lassan levetette a gátlásait és elfogadtuk egymást....

Előzmény: margaritta (22)
LucaMarcipán Creative Commons License 2006.10.30 0 0 40
Szia!

SOS gazdit keresek topik, 6356. sz. hozzászólás!
Előzmény: E-szty (38)
E-szty Creative Commons License 2006.10.30 0 0 38
nagyon szépen köszönöm :)
igazából nem nekem, hanem a páromnak lenne. van egy kutyusa, de már nagyon öreg, sajna nem fog már sokáig élni. tudom, hogy a nagy vágya egy labrador. szeretném meglepni vele, csak sajnos nincsenek jó kilátásaim :) de nem adom fel, és köszi!
Zsumano Creative Commons License 2006.10.30 0 0 39

Hozzá mit szólsz?
Előzmény: Zsumano (37)
Zsumano Creative Commons License 2006.10.30 0 0 37
Vagy még annyit tudok segíteni, hogy jelenleg van a menhelyünkön néhány labi keverék, bár már nem kölykök, van egy, fekete, a Zöld Menedékes topikban Moris néven fut, nézd meg. De miért pont labrador, ha megkérdezhetem?
Előzmény: E-szty (35)
Zsumano Creative Commons License 2006.10.30 0 0 36
Ha a menhelyen ne adj isten landol egy, akkor szólunk neked.
Előzmény: E-szty (35)
E-szty Creative Commons License 2006.10.30 0 0 35
Sziasztok! Fajtiszta labrador kölyköt lehet vhonnan örökbe fogadni? ahogy az anyjától el lehet választani én már igényt is tartanék egy kan, zsemleszínű kölyökre :)
margaritta Creative Commons License 2006.10.30 0 0 34
Üdvözlünk Spoter! :-)

Jony nagyon szép kutyi!

Ha van időd és kedved szívesen várjuk ide a további képeket, írásokat!

Jony a kép alapján teljesen úgy néz ki, mint egy fekete golden retriever! :-)

Előzmény: spoter (33)
spoter Creative Commons License 2006.10.30 0 0 33

Sziasztok!

Jony üdvözletét küldi!

Pénteken hoztam el őt Vácról, nagyon aranyosan viselkedett az első nap és azóta sem csinált különösen rosszat:)

Ma sétáltunk egy nagyot, egész végig nagyon figyelt rám, végig mellettem volt, néhea mert csak elszaladgálni mellőlem 5-10 méterre

, de aztán rögtön vissza jött.

Egy kép róla, ez még pénteken délelőtt készült:

szuszmok Creative Commons License 2006.10.30 0 0 32
Megfogta az Isten, azaz a gazdik lábát ez a tüneményes Jack:-) Én mondtam, hogy a név jó omen lesz:-)))
Előzmény: margaritta (31)
margaritta Creative Commons License 2006.10.30 0 0 31
Kaptunk fotót kicsi Jackről:

Ő az a kis menhelyi kedvencünk, aki pár napig nálam volt. Tündéri kis terrier keverék fiúcska. Új gazdijai küldtek képet róla. :-)

Úgy tűnik jó helyre került!!! Nagyon is!!! :-)

Olyan kis színész. Pontosan tudja hogy csodapofija van és ezt ki is használja. Ő a középpont!

Nagyon örülök, hogy ilyen jó helyen van, igazi gazdik között!

Minden otthonra váró/vágyó kutyinak hasonló jót!

szuszmok Creative Commons License 2006.10.30 0 0 30
:-))))
Előzmény: margaritta (23)
margaritta Creative Commons License 2006.10.30 0 0 29
Gina várja új gazdiját a váci menhelyen!

Gina kb.: 3-4 hónapos vizslakeverék leányzó. Fiatal kora ellenére már szomorú történet van a háta mögött. Volt gazdija, lakásban lakott. Azonban ott úgy gondolták még sincs kutyára szükség, és visszahozták a menhelyre. Gina most nagyon szomorú, de nem veszítette el a bizalmát. Az első simogatás és kedves szó után már bele is kucorodott az ölembe és békésen szusszanva élvezte a kedveskedést. Értelmes, ragaszkodó, nagyon szép kutyus, zöld szemekkel! Gondos szerető gazdit keresünk neki!

Tel.: 30/207-0419, 20/977-0651

Gina fotói
margaritta Creative Commons License 2006.10.29 0 0 28

5 ilyen kis fickó/leányzó várja gazdiját a váci menhelyen!
2 hónapos németjuhász keverék kiskutyák. Édesek, elevenek.

Több fotó
margaritta Creative Commons License 2006.10.29 0 0 27

Kelly várja új gazdiját a váci menhelyen!
Kelly 6-7 hónapos németjuhász keverék kislány. Édes, kedves, barátságos, okos. Egyszer már kivitték gazdijelöltek, de egy nap után visszahozták mondván, hogy Kelly nem ugatós! De ugat, ha hagynak neki időt, hogy megszokja a helyet, feltérképezze a saját területét! És persze foglalkozni is kell majd vele! Szeretnénk ha igazán jó helyre kerülne, mert tényleg jófej és szép kuty!
Kelly fotói
margaritta Creative Commons License 2006.10.29 0 0 26

Winni várja gazdiját a váci menhelyen!
Winni fél éves keverék leányzó. Olyan szép, egyedi kutyi, hogy az összetevőit megmondani nem tudjuk. :-) Kedves, nyugodt, jó kutyus, más ebekkel is jól kijön.
Valószínűleg nagyobb méretű lesz, elsősorban kertbe ajánlott.
margaritta Creative Commons License 2006.10.29 0 0 25

Jenny várja új gazdiját a váci menhelyen!
Jenny 2 éves ivartalanított leányzó. Nagy termete miatt kertbe ajánlott. Nyugodt, kiegyensúlyozott kutyus, csak nagyon szomorú!
Jenny fotói
margaritta Creative Commons License 2006.10.29 0 0 24

Kajla gazdira vár a váci menhelyen!
Kajla kedves, helyes németjuhász keverék, 3-4 hónapos kislány. Neveléssel, odafigyeléssel, jó házőrző, fegyelmezett kutyus lesz belőle!
Tel.: 30/618-7706, 30/207-0419
Kajla fotói
margaritta Creative Commons License 2006.10.28 0 0 23

Irigy kutya-játék! :-)
Előzmény: szuszmok (10)
margaritta Creative Commons License 2006.10.28 0 0 22
Tényleg nagyon hasonlít! sőt... :-)
És ő is milyen kis vigyori kutyi! Úgy látszik ez a fő jellemzőjük!!!
Nagyon helyes, szép kutyik!!!
A képeid alapján látszik, hogy igencsak jó helyen van(nak!)! :-)
Előzmény: Arthurgazdi (21)
Arthurgazdi Creative Commons License 2006.10.28 0 0 21

Szia!

Nagyon édes ez a kicsi lány!!! És szerencsés is, hogy jó gazdira lelt.

Engem megdöbbent a hasonlóság közte és az én talált kutyám között (igaz én a Teddy fiamat a 2 tesójával együtt februárban szedtem össze csepelen ....kirakták őket egy suzukiból...a 2 lánytesónak lett gazdija, míg ő "rajtunkmaradt")

Csatolok róla néhány képet is....kinézetre akár tesók is lehetnének:-)

Előzmény: margaritta (15)
margaritta Creative Commons License 2006.10.28 0 0 20
Benji-ke ma új frizurát kapott! :-) Nagyon csinos fiúcska lett belőle, és még mindig várja a gazdiját!!!
margaritta Creative Commons License 2006.10.27 0 0 19
Benji gazdira vár a váci menhelyen!

Ez a kis kócos kb: 1,5-2 éves fickó kedves, barátságos kutyus. Igazi kis „Benji”. Más kutyákkal is kijön. Fóton kóborolva találták.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!