Jé ezzel én is pont így vagyok. Nem a pártpreferencia határozza meg, hogy ki milyen ember. Súlyos aránytévesztés az egyik oldalt angyalnak, a másikat ördögnek látni, de ennél is súlyosabb azonosulni a politikusokkal. Van, aki az egyik vízvezetékszerelőt tartja alkalmasabb, a szomszédja a másikat, de nem hallottam még, hogy ebből valaha is kenyértörés lett volna.
Bocsi Juczyka helyett én mentem vacsit melegíteni. A HOEK vezére is fizetősre jár. Egyébként az adóval kapcsolatos dolgokat 1998 második felében is változtatták. Az ember, amit igér azt be is tartja, és nem betart. Igaz OVI megmondta, nem olyan szegény, hogy igérni ne tudna. Ez nem hazugság. Az igéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Igen is érdeke az SZDSZ-nek is, hogy diplomás emberek legyenek, de sajna a szakmunkásokra nagyobb szükség lenne, mint jogészekre, meg közgazdászokra. Attól még lehet kultúrált, jól tájékozott valaki, mert mondjuk a cípődet javítja.
Olyan diplomásokra nincs szükség, akik az egyetemi éveket csak végig bukdácsolták ingyen, és olyanoktól vették el helyet, akit tanultak is volna.
motorosok voltak, a fidesz hell's angels tagozata, nem lehet levegőt kapni a környéken, a békés polgárok fulladoznak a szmogtól, gyermekeik végzetes betegségekben agonizálnak
Alig 30 ember részvételével fejeződött be az a tiltakozó demonstráció, amely a fővárosi Oktogontól indult és a Hősök terén fejeződött be több mint félszáz rendőr biztosítása mellett; a demonstrálók Gyurcsány Ferenc és kormánya távozását követelték.
hogy tudnal alkudni velem ha kiirtad magad a politika es az eelook sorabol? egy mazlid van hogy a merleg utcaba indultam a tomeggel... de most szoltak hogy a cinege utcaban van a franko...
még nem, de az adófizető polgárok rettegve szegzik be kicsiny üzleteik ablakait, torlaszolják el ajtajaikat, kicsiny, gondozott kertjeik a csócselék martalékává válnak...