Keresés

Részletes keresés

ronkovics86 Creative Commons License 2010.12.06 0 0 10872

Örülünk, hogy látunk. :-) /Angellel egyetemben./

Az jó, régebben én is edzettem vele. Aztán meg visszatértem én is az erősítéshez. Szépen fokozatosan. Csak felülést meg homorítást, de minden nap. Meg se kottyan már az 50-50. Egyelőre mást nem tervezek. :-) Uszodába elmenni meg - még nem bírtam rászedni magam...

Nem, igazad van, de sokan csak úgy bírják rávenni magukat a tornára, ha befizették. "A pénzemért legalább..." Meg közösségben valahogy jobban viselik a fáradalmakat. Legalábbis van miért úgy tenni.

Akkor elárulok neked egy titkot: Az irányítószám árulkodik. Csak a középső két jegyet kell nézned. 3. kerület, Buda: Óbuda-Békásmegyer. :-)

Egy hétig fenn vagy, és ott is alszol? Milyen az elhelyezés? Koszt? :-)

Feltételezem a te fejed a helyén marad, ha 5 perccel később mész, úgyis ide-oda irogatod. :-) Tény, hogy ez enyém meg mindenképpen leszedődik... Én sem mindig parázok rajta.

A hó mindig meglepetés. :-) Péntekeken manapság nem dolgoztam, úgyhogy a közlekedéshez nem tudok hozzászólni. :-)

Hú, annak már utána kellett járnom, hogy mit írtam előzőleg... :-)

Terelnek. Az eladók figyelmét. Éppen ma hallottam egyet, be nem állt a szája. Nő volt. :-)

A recsegőbe beszélés többnyire nem számít, mert hallottam már, hogy a saját bevásárlásukat tervezték rajta. :-)

Pontosan annyi energia van benne, amit az ember beleképzel. :-) Az például abszolút pozitív, ahogy a távol-keleti turisták vigyorogva fényképezkednek.

Nem, teljesen igazad van. És részben szomorú, hogy valaki azért járja a világot, hogy aztán a szomszédnak eldicsekedjen, de valljuk be, lendíti a turizmust... Keringeti a tőkét.

Vannak, akik színházba is csak ezért mennek. Aztán nevetnek, amikor sírni kéne... A lényeg, hogy ne kerüljenek többségbe... Nehogy végképp kiszorítsák a kultúrát az arra szakosodott intézményekből.

Igen, túl kell élni. Viszont, hogy ne legyél másra hatással... az lehetetlen küldetés. Egyébként is létezik valami egyetemleges erő, de a hozzád közelebb állókra még jobban ragasztod a saját hangulatod. Talán ezért kell minél előbb a gyógyulás útjára lépni. Ezért érdemes.

Akkor azért irány a felülvizsgálat! Különben is megnyugtató lehet, ha igazolják, minden rendben.

Neked van kutyád? Milyen? Milyen névre hallgat?

Előzmény: Neith (10868)
Angel of sun Creative Commons License 2010.12.05 0 0 10871

itt még nem esett hó, csak iszonyat hideg van...és ha esik is valami, az eső :S :S

most amúgy nincs semmi különös, csak kezdődik a vizsgaidőszak... :D

Előzmény: Neith (10869)
Neith Creative Commons License 2010.12.04 0 0 10870

Na ,de most aztán nem olvadt el, és van szépségesség... :)

Előzmény: ronkovics86 (10867)
Neith Creative Commons License 2010.12.04 0 0 10869

Szedd csak össze magad, és ne csak éppenhogy legyél... :) Tessék, leesett a hó, lehet örömködni, meg hógolyózni, meg hóembert építeni, és angyalkát csinálni. :) Csupa-csupa pozitív energiával feltöltő tevékenység. :) De már csak a látvány is.

Én részemről hógolyóztam a kutyával, és kinevettem, mikor befurta az orrát a hókupacba, és tiszta hó lett az egész képe. Egy élő hóember! A kis hüle dög! :D:D

Előzmény: Angel of sun (10864)
Neith Creative Commons License 2010.12.04 0 0 10868

Hello mindenkinek!

Azért felbukkanok errefelé. :)

Itthon tornázok, Béres Alexandrára. Ezen a héten kicsit hanyag voltam, még egyszer nem vettem rá magam, de sebaj, majd ma is, meg holnap is beiktatom, aztán akkor 2 meglesz a héten, az is valami. :)

Eljárni nem fogok én sehova, ahhoz lusta vagyok. :D Na meg miért adjak ki olyanért pénzt, amit én is megtudok itthon csinálni? Tudom, sóher dög vagyok, de ez van. :))

Hányadik kerület? Dunsztom sincs, de mindjárt megnézem Neked a címet.

1039 Budapest, Királyok útja 319. -> hogy ez hányadik kerület, nem tudom, de annyi biztos, hogy kint van a világ végén. Minden nap fél 4-ig lesz oktatás, még pénteken is... basszus, mire én hazaérek. Pláne, ha behavazódik. Ráadásul hétfőn reggel 7-kor indulunk a Lisztből. Hát mikor kell nekem kelnem? Jó korán... Basszus. Csak mérgelődök picit. :))

Az a jó benne, hogy az oktatás helyben van, szóval reggel kikelsz az ágyból, reggeli, oszt irány az oktatásra. :)

Ezt már én is megfigyeltem. Kelhetek akármikor, akkor is mindig hiányzik egy kicsi. Mert tudom, hogy korábban keltem, ergo több időm van tötyörögni. Ja, persze. :)) Szóval így ugyanott vagyok, mintha nem keltem volna korábban. Hjaj, sose jó ez, sehogyse. :))

Amúgy én nem szoktam futkározni. Mindig elérek egy pontra, hogy na, akkor innentől már mindegy, lesz ami lesz, elérem azt a buszt, amelyiket elérem.

Amúgy buszról jut eszembe. Péntek. Megyek a buszra. Ugyebár leesett 3 csepp hó, és behalt a közlekedés. 15 perc után semmi. 7-esre vártam, erre ellenkező irányból a következő 17-es előbb felbukkant, szóval futás inkább arra. Útközben szembetalálkoztunk a 7-essel. Akik maradtak a buszmegállóban, azok egy jó fél órát várhattak, fagyoskodhattak. De, ahogy mondták a rádióban, felkészültek a télre... Ja, csak a havazásra nem...

Tetszik, ahogy megfogalmaztad ezt az élet értelmés mondatot...

Na ja, de egy nagy áruházban annyi eladó van, hogy szépen be lehet őket osztani egy egész napra, osztán szórakoztatja ő az eladókat, csak mindig mást. :D

Na jó, nem tudom, igazából ezek mit csinálnak álló nap, mert külső szemmel csak annyit látni, hogy tényleg fel s alá sétálgatnak, és beszélgetnek ezzel-azzal. Igazán munkában még egyet sem láttam - ergo, hogy nagyban ügyelne a rendre, és helyreteszi a rendbontókat. Ha csak az nem számít munkának, hogy hallottam, ahogy a recsegőjükbe beszélnek... :)

Pedig én szívesen megölelgetnék ott egy követ. Gondold el, mennyi energia lehet benne... ott aztán fel lehetne töltődni. Persze, gondolom magának a helynek is van egy pozitív kisugárzása, ami jó hatással van az emberre, de a fizikai kontaktus ezt százszor jobban felerősítené.

Amúgy hidd el, nagyon sok olyan turista van, aki nem érzi át a helyet. Aki csak azért megy el, hogy otthon elmondhassa, én ott is voltam, és láttam... Ha tényleg csak azok mennének, akiket elvarázsol a hely, és érdekel a milyensége, akkor kb. fele annyian lennének, mint most. De lehet, tévedek, ez csak az én véleményem.

Ha már drámázol, és benne vagy, akkor nehéz megfékezni... ergo nehéz nem eltúlozni. De én azt mondom: mindegy hogy, csak legyél túl rajta, mert az a lényeg, hogy képes legyél továbblépni. Persze, csakis úgy, hogy közben másra ezzel nem vagy hatással. Mert akkor már nem csak rád tartozik.

Szerintem az emberi természet ilyen. Drámázás nélkül egyszerűen nem tudjuk elengedni a dolgokat... Egy kicsit mélyre kell mennünk, hogy utána fel tudjunk kapaszkodni.

Örülök! ^^

Én is megvagyok, köszönöm szépen. Valamikor dec.ben illene elnéznem az orvos irányába. Fél éve nem voltam, és azért félévente egy konroll vérvétel nem árhat. :)

Előzmény: ronkovics86 (10861)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.12.01 0 0 10867

Nem mondod! :-( Még ma sem esett? Nálunk sok-sok centi! Élmény volt sétálni benne. De aztán rögtön olvadásnak is indult. És esett rá ilyen furcsa pöttyjég. Csak az ónos eső kíméljen minket!

Előzmény: Angel of sun (10866)
Angel of sun Creative Commons License 2010.12.01 0 0 10866

itt csak sajnos az eső esik szegeden...szerintem várhatjuk a havat... :( :(

Előzmény: ronkovics86 (10865)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.11.29 0 0 10865

Lesz itt még pörgés, attól, hogy leesett az első hó. :-)

Előzmény: Angel of sun (10864)
Angel of sun Creative Commons License 2010.11.27 0 0 10864

nem sok :) vagyogatok. bár most éppencsak. de túlélem :) :)

Előzmény: ronkovics86 (10863)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.11.24 0 0 10863

Szia!

Látom, visszafejlődünk. ;-D

Hát, Kisalföld meg a többi. :-) Részemről megvagyok. :-) Feléd mi a helyzet?

Előzmény: Angel of sun (10862)
Angel of sun Creative Commons License 2010.11.24 0 0 10862

sziasztok :D

mi újság erre Babák? :)

ronkovics86 Creative Commons License 2010.11.22 0 0 10861

A múltkor indapass-szal akart csak beengedni látszólag, de most, hogy beléptem a sima névvel és jelszóval, kidobott a főmenübe. Téged is? Szemtelenség.

Hogy itt mi történik, azt én nem tudom, mert csak akkor ülök itt hosszabban, ha van mit olvasni. :-)

Jó medvealvást kívánok! Nekem még mindig megy a menet, mint ahogy nyáron. Nem változik semmi, leszámítva azt, hogy sötétben jövök haza, és közben kapcsolják fel a közvilágítást.

Mit tornázol, hol?

Hanyadik kerület? Nem volt a legjobb az időzítés, de azért gondolj bele, lehetett volna rosszabb is... Mondjuk közvetlenül karácsony előtt. És felvillanyozódsz majd a változatosságtól. :-)

Hja, hát én fél hét előtt nem sokkal. Persze nekem is lenne szükségem "még 5 percre". De főnökhelyettessel rájöttünk, hogy kelhetünk 5 perccel korábban, akkor is ugyanaz az 5 perc hiányzik, így inkább nem kelünk korábban... Az is tény, hogy néha már futkározok a lakásban a végén, hogy ne kapkodjak, csak gyorsabban járjon a lábam. Elég hatásos. És lendületbe hoz. Ami reggel hasznos. Az is sokat számít, hogy este megfelelően előkészítsem a dolgokat, és hajnalra viszonylag kevés tennivaló akad. Inkább fenn maradok még fél órát, minthogy a kelés rendjét borítsam.

Abszolút elfogadható indok. :-D

Nagyon jól fogalmaztál: agyilag üres. Te is tapasztalhatod esetleg, ha iszonyatosan fáradt vagy, és még gondolkodni sem tudsz. Csak valakinél ez alapabb állapot ennél. És a gondolatok mélysége, értelmessége, tehát minősége nagyban befolyásolja azt, hogy semmittevésnek nevezzük-e vagy sem. Vannak emberek, akiknek minden pillanatban fizikai elfoglaltságot kell találniuk maguknak - vagy, mert nem tudnak, vagy, mert nem akarnak gondolkodni/agyalni. Rosszabb lelki állapotban ezzel mindannyian így vagyunk. A mély pontokon akkor cselekszünk helyesen, ha nem próbáljuk összerakni a mozaikokat. Inkább sportolunk, mozgunk, lekötjük magunkat. Kell is a testi megterhelés, mert általában egy könyv ezen már nem segít... Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy néha igenis el kell mélázni az "élet értelmén" és hasonló komoly kérdéseken. De reálisan és pozitívan. Ép szívvel.

Ismerkedik? Nem a munkáját végzi? Ej! Még egy kisebb, alacsony forgalmú helyen hagyján, de egy nagy áruházban... Az eladókat sem szórakoztathatja egész nap. És hát azért egészen különleges esetnek kell lennie, ha hosszú távon el tud velük mulatni. Miközben kitűnően ügyel a rendre, és cseppet sem lankad a figyelme. Ugye?

Hogy mások is ott vannak, kíváncsiak, fényképeznek, sosem baj. Azt jelenti, hogy olyan emberekkel találkozol, akik hozzád hasonlóan érdeklődnek a tájak, városok, műemlékek, történelem iránt.

Nem. Több méterre tőle van egy kitaposott ösvény, és körbe van pakolva tovább ne menj táblákkal. Teljesen elkerítették. Jelképesen emeltem a köveket magasba - egy fotó erejéig. :-)

Igen, elmondtad azt, amit én még magam nem fogalmaztam meg, de belülről már régóta érzem. Azért kell dramatizálnom az eseményeket, hogy teljességgel átéljem őket. Ugyanakkor nem biztos, hogy mindig ez a legegyszerűbb és legkönnyebb út az elengedéshez. Sőt. De a legintenzívebb érzést nyújtja. A dráma és a túlzás önmagában nem baj. Csak a drámát nem szabadna túlozni. Na, ezen pedálozok.

Egyébként - köszönöm kérdésed - megvagyok. Mostanában egészen egyben. S veled mi újság?

Előzmény: Neith (10860)
Neith Creative Commons License 2010.11.20 0 0 10860

Na. Mióta utoljára itt voltam, megváltoztak a dolgok. Már muszáj bejelentkeznem ahhoz, hogy választ tudjak írni. Eddig ilyen nem volt... Na mindegy, majd hozzászokom. Mert ugye megszoksz, vagy megszöksz. :)

Hát mi történt errefelé, mióta nem dugtam ide az orrom? :)

Én meg már teljesen téli üzemmódra kapcsoltam. Hazaesek, fürdés, oszt irány az ágy. Azért heti 3x próbálom magam rávenni, hogy tornázni kéne, és csak azért, mert tél van, nem kéne elhanyagoln az ilyen dolgokat. De hát... nehezebben jutok el odáig, de eddig még kitartó vagyok. :)

És most azon bosszankodok, hogy dec. 6.-10.-ig Pesten kell lennem. Tanfolyam. Oktatási Intézet, ami kint van a p@csában. Onnan aztán se ki, se be. És pont Mikuláskor! Azért ez már szentségtörés!!! :)

Akkor csak én vagyok amúgy ilyen lökött, hogy hétköznap fél 6-kor kelek??? Csak én vagyok ilyen béna, hogy reggel ennyi időre van szükségem, hogy elkészüljek? Na jó, de tegyük hozzá, én hivatalosan fél 8-ra járok dolgozni. :) Ez ugye mentség? :D

Te láttál már valakit semmit tenni? Ahhoz agyilag azért nagyon üresnek kell lenni... Amúgy ha belegondolunk, azt a szót, hogy semmittevés olyankor használják, mikor az ember látszólag nem csinál semmit. De igazából akkor is csinál valamit, csak azt a külső szemlélő nem látja. Gondolkodik. Jobb esetben.

Hát én is az Árkádban el szoktam nézegetni a biztonsági őröket. De legalább mindig más üzletben lennének. De valakit mindig csak ugyanott látok. Aki legaláb fel alá járkál az üzeletkben.. beszélget az eladókkal, legalább sok embert megismer. Nézzük mindennek a jó oldalát. :)

Mondjuk az igaz, az ilyen helyet jobb lenne úgy körbejárni, hogy csak Te vagy ott, meg a hely. De ez a híres és látogatott helyek esetében elég kivitelezhetetlen feladat. De megöleltél egy követ? :) Mert hozzájuk lehet nyúlni, ugye?

Lehet, hogy sablonosan hangzott, de sokszor a legsablonosabb, legelcsépeltebb dolgok tükrözik leginkább azt, amit az ember érez/gondol. De mivel sablonosak, ebből is következik, hogy örökérvényűek. Különben nem lennének sablonosak, és unalomig ismételtek. :)

A túlzás és a dráma hidd el, nem csak neked részed. Ezzel mindenki így van. A maga kis problémáiból mindenki drámát tud csinálni, mert neki drámának tűnik. Mindenki maga éli meg a "poklát", egy külső ember sosem tud beleérezni teljesen, még akkor sem, ha ő is élt át hasonlót. Mert ő más, és mindenki másképp reagál a dolgokra. És sokszor arra van szükség, hogy drámaként éld meg a dolgokat, hogy teljesen átéld, és könnyebben el tud engedni, és át tud lépni rajta.

Amúgy hogy vagy?

Előzmény: ronkovics86 (10857)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.11.15 0 0 10859

Legyen úgy.

Előzmény: Neith (10858)
Neith Creative Commons License 2010.11.13 0 0 10858

Hali!

Nem vesztem el, csak nincs annyi időm mostanság. De hamarosan jelentkezem, nem fogok eltűnni! :)

Addig is mindenki legyen jó! :)

Előzmény: ronkovics86 (10857)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.11.01 0 0 10857

Tény, hogy hétköznap is "csak" fél hét előtt picivel kelek fel. De valahogy kell az a rendszer, hogy hétvégén is korán keljek. Plusz hozzájött az, hogy beépítettem egy egészségügyi sétát is, így az idő miatt is fontos, hogy kidobjon az ágy. Mindig van elég dolog.

Igenis! Én aztán igazán megérzem, ha túlzásba viszem a rohanást. Persze - munkahelyen pl. - nem mindig én szabályozok...

:-D

Valaki tud semmit tenni. De talán senki sem szeret. Viszont egyeseknél lehet, hogy jobb lenne, ha meg sem mozdulnának, főleg meg sem szólalnának... A túl sok gondolkodás sem jó, bele lehet őrülni. Ami a legutóbb lennék: biztonsági őr. (Pl. egy áruházban.) Egész nap állni, járkálni, és folyamatosan figyelni. Halálosan unalmas és még megerőltető is. Mást nem tehetsz, mint amit dolgozol, őrzöd a helyet, de nem történik semmi, ha mégis, hirtelen nem is biztos, hogy tudod, mit tegyél. Borzasztó lehet.

"Különöset" nem éreztem, de bevallom, annyira nem koncentráltam a hatodik (vagy ki tudja, hányadik) érzékemre. Azért ha az ember egy körülkerített látványosságot körbesétál egy meghatározott, kikötött irányban és távolságban, akkor mintha részben korlátoznák a szabadságát... De ezt előre tudtam, és jól éreztem ott magam. Elég erősen fújt a szél, az biztos, meg egy kicsit esett az eső is. Fényképeztem, mint a távol-keletiek. :-)

Nehéz, de ez az az út, amit be kell járnunk.

Lehet, hogy ebben az évezredben még nem jutunk el addig. :-) Aztán ki tudja, mi lesz, így 10000000 fő alatt...

Igen, a legfontosabb, hogy mindenki felé addig fejezzük ki a szeretetünket, amíg lehetséges. (Ez most nagyon sablonosan és húdeémelygősen hangzik, de nem lehet mást mondani...)

Érdekes, hogy én máig nem hagytam el azon szokásomat, hogy nagyon apró dolgokra érzékenyen reagálok. (Néha úgy tűnően, mintha világvége lenne, pedig csak szimplán rosszul érint.) A problémák valóban változnak. A túlzás és dráma pedig nem tud elszakadni tőlem... (Mert nem engedem?)

Előzmény: Neith (10855)
Angel of sun Creative Commons License 2010.10.30 0 0 10856
:) :)
annyira azért nem vagytok öregek nyugi :) :)
Előzmény: ronkovics86 (10854)
Neith Creative Commons License 2010.10.30 0 0 10855
Hát ettől szép az élet, hogy mások vagyunk. Ettől olyan színes a világ. Vagyis sokszor már túl színes, de ez meg már egy másik történet. :)))
Á, én szentségtörésnek tartom a hétvégi koránkelést. :)) Demostkomolyan. Bőven elég nekem az, hogy egész héten fél 6-6-kor kelek, hétvégén megérdemlem, hogy jól kialudjam magam, minimum 8-ig. Aztán reggeli az ágyban, és még egy kis lustizás. Délután meg beindulhat az élet, de addig szigorúan semmi. :)
Tessék pihenni! Ne feszegesd a határaidat, mert hidd el, ez fizikailag is megterheli az embert. Semmi kapkodás, lassíts. Hisz még hosszú az élet, van bőven időd mindenre. Gondolj erre. ;)
Belegondoltam. Lehet igazán semmit tenni? Van olyan egyáltalán, hogy semmittevés? Hiszen mindig csinálsz valamit. Alszol. Olvasol. Filmet nézel. Zenét hallgatsz, és gondolkozol. Sétálsz. Szórakozol. Dolgozol. Bármit csinálsz, az valami. Akkor miért hívják semmittevésnek? :)

Hát én nyári melegben voltam ott, szóval a légtisztítást nem érzékeltem annyira. :)
Amúgy köszönöm a beszámolót, és a képeket. Megkaptam, jó helyre küldted. :) Szép helyeken jártál. De nekem a favoritom még akkor is, ha esetleg „elcsépelt” a Stonehenge. Mert misztikus, varázslatos, druidás. :) És engem ez a „hangulat” elbűvöl, és magával ragad. Milyen volt ott? Éreztél valami különlegeset? :)

Valakinek be kell járni bizonyos utakat, hogy rájöjjön, ahhoz hogy boldog legyen, nem az számít, hogy hol van: hanem hogy ő hogy viszonyul a környezetéhez. A boldogság sokszor nem a környezeten múlik, hanem az emberen. Sokszor én is elfelejtem, hogy örülni kell annak, ami van, és nem szomorkodni azután, ami nincs. De tény, hogy ez sokszor nagyon nehéz…
Hát megbecsülést azt tényleg nem. Kár… vajon eljutunk egyszer arra a szintre, hogy észrevegyük az értékeket, és ne mindig a másikét akarjuk magunknak? Mert hogy jaj, külföld, ott mennyivel jobb, ott mennyivel szebb az élet, jobban az emberek… Naná, hogy aki megérdemelné a megbecsülést, az ezek után inkább kimegy, ahol megkapja ezt. És ennek árán azt is, hogy a hazája elismerje. De olvastam, hogy létrehoztak egy olyan programot, amivel néhány külföldön tevékenykedő, és elismert tudóst hazacsalogattak, hogy az itthoni tudást gyarapítsák. Már rég megérdemelték volna…
A tojáshéj pedig… Tudjuk, hogy nem a tudás számít, hanem hogy mekkora a protekciód, vagy milyen hosszú a nyelved. Undorító…

Igen, a szülőknek nagyon sokmindent köszönhetünk. És mint nagyon sokmindenre, erre is csak utólag jövünk rá, amikor már visszanézünk.
A világvége hangulatot inkább úgy értettem, hogy most döbbenek rá, régen olyan gondoknak kerítettem nagy feneket, ami mostani szemmel nézve… Semmi… egy kis szösszenet az egész.
Azóta kicsit átalakult a problematikák köre, de megtanultam azt, hogy: ennél még úgyis lehet rosszabb, szóval nem szabad túldramatizálni a dolgokat. :)
Előzmény: ronkovics86 (10843)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 10854

Reméljük a legjobbakat. :-)

Mert előtte megetted a vadkörtét. :-) Na, nem ám. Örülök én is!

Ilyen hidegben persze nem engedhetem meg magamnak, hogy tejbetökként menjek haza, mert egyszer már volt, hogy nyitott szájú vigyorral sétáltam fél órát, aztán másnap úgy fájt a torkom, hogy nyelni nem tudtam... :-D (Csak utólag vicces.) Szóval óvatosan! (De lehet, hogy ez csak ránk - öregekre vonatkozik.)

Előzmény: Angel of sun (10853)
Angel of sun Creative Commons License 2010.10.28 0 0 10853
de ugye nálam nem? :D

tegnap tök jót partiztam, karaoke buliban voltam :D töööööök jóóóóó volt :D
haza fele jövet úgy vigyorogtam mint a vadalma :D szóval jóó kis buli volt :D
Előzmény: ronkovics86 (10852)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.10.27 0 0 10852

Az szuper.

Működik a vetésforgó, elhagynak, aztán jönnek az újabbak...

A gyökereket meg ne vonzd, mert még a végén azt hisszük, hogy te is... Pedig nem. :-)

Azt hiszem, ez a viszonylag halvány multiplex személyiségzavar jelentkezik egynéhány embernél.

Előzmény: Angel of sun (10851)
Angel of sun Creative Commons License 2010.10.27 0 0 10851
némelyikük kicsit skizo, másikuk ok nélkül dobott, szóval vonzom a gyökereket. de már egész szépen megszoktam, h sorra hagynak el a barátok.
de most van egy-két új is akikkel nagyokat tudok pörögni :D
Előzmény: ronkovics86 (10849)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.10.25 0 0 10850
Megnyugtató! :-)
Előzmény: Neith (10847)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.10.25 0 0 10849

Na, a beteg elmékről szívesen hallgatlak. :-)

Dehogy... :-)

Előzmény: Angel of sun (10846)
Neith Creative Commons License 2010.10.25 0 0 10848
Amúgy igen. Meglincselünk. Ne szemtelenkedj! :D
Előzmény: Angel of sun (10846)
Neith Creative Commons License 2010.10.25 0 0 10847
Megvagyok ám, csak kicsit megcsúsztam az idővel. :)
De meg lehet nyugodni, nem vesztem el. Már ha ez megnyugvással tölt el bárkit is. :D
Na, majd jövök ám hosszabban is. :)

Addig is legyetek jók! ;)
Angel of sun Creative Commons License 2010.10.22 0 0 10846
miért félnék? meglincseltek? :D

megvagyok, zajlik az élet :Dsuli, és jópár beteg elme akikkel összehozott a sors :D
Előzmény: ronkovics86 (10845)
ronkovics86 Creative Commons License 2010.10.22 0 0 10845

Angel!!! Nem félsz ilyet kérdezni? :-)

Természetesen, mint ahogy a vének szokták, megbeszéljük a nyavalyáinkat. :-)

Veled mi a helyzet? Ritkán látunk errefelé.

Előzmény: Angel of sun (10844)
Angel of sun Creative Commons License 2010.10.22 0 0 10844
szijasztok "Vénlányok" :D
miújság erre felé?
ronkovics86 Creative Commons License 2010.10.18 0 0 10843

Akkor tényleg mások vagyunk. :-) Én hétvégén is szépen korán felkelek, aztán rohangászok, aztán próbálom utolérni magam, de valahogy nem akar sikerülni. :-) Kitalálok magamnak még néhány őrültséget, felesleges köröket futok és túl akarom szárnyalni az emberi teljesítőképesség határait. Aztán kijelentem, többet ilyen kapkodást nem rendezek, és a következő héten minden folytatódik ugyanúgy. :-) (Na, azért dolgozom azon, hogy ne így legyen!)

Egyetértek, az egyedüli semmittevés azonkívül, hogy haszontalan, még depresszióba is sodorhat. A beszélgetés pedig akárhogy is, de előrevisz.

A kilátás gyönyörű, a levegő egy perc alatt kitisztította a légutaimat.

Ahogy mondod. Kiderül számukra, hogy ott sem jobb. Tehát - bár ők ezt a következtetést nem igazán vonhatják le - nekik teljesen mindegy, hogy hol vannak, akkor sem elégedettek a világgal és ez magában foglalja azt is, hogy magukkal nincsenek kibékülve. Menekülhetnek a legkecsegtetőbb helyekre, kereshetik az aranybányákat, a lelki békéjük hiányában csak a semmit találják meg. Ennyi erővel itthon is maradhatnának, de az sem jó. De egy-két próbával talán megérthetik, hogyan lehet jobb. Felfedezhetik, hogy mi hiányzik nekik és felépíthetik új énüket. (Optimizmus.)

Igen, az baj, hogy a szakemberek elhagyják az országot. Csak ezen nem csodálkozhatunk, mert nem kapnak semmiféle megbecsülést. (Márpedig ismerjük a Maslow-piramist.) Az egyetemről tojáshéjas fenékkel kijövők meg nagyképűségük teljes birtokában azt hiszik, hogy övék az egész világ, ők csinálták a spanyol viaszt, miközben nem értenek semmihez. És támogatják is tovább a büszkeségüket azzal, hogy kinevezik őket mindenféle igazgatónak meg kutyafülefőnöknek. A tisztelet meg valahogy kimaradt belőlük a nagy iskolai úton...

Látszik, milyen sokkal tartozunk a szüleinknek... Érdekes, sokszor voltam elkeseredett és a mai napig nagyon tudnak bántani apróságok, de a világvége gondolat valahogy mindenkor távol áll/t tőlem. Hát igen. :-)

Előzmény: Neith (10842)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!