Keresés

Részletes keresés

Miénk itt a tér :) Creative Commons License 2006.09.04 0 0 235
Clinian kivülálló a magyar kérdésben.
Előzmény: zividivi (234)
zividivi Creative Commons License 2006.09.04 0 0 234
//"...Van egy szo, a magyar amit soha senki nem tudott lejaratni. .."//

Az SZDSZ-nek ez is sikerült!
Előzmény: Törölt nick (221)
zividivi Creative Commons License 2006.09.04 0 0 233
//".....mivel az emberek többségének erről a fogalomról tar fejek, egyenruhák és önkényuralmi jelképek jutnak az eszébe...."//

Amelyik fejbe beleprogramozták! Többségben vannak? Az a bizonyíték az elődrendszer és a mostani hatékony nácizmusának.

17 évnek elegendőnek kellett volna lennie arra, hogy az agymosást jóvátegye a hatalom. Ezzel szemben még rá is lapátolt.
Előzmény: krasztacs (219)
rarabel Creative Commons License 2006.09.04 0 0 232

Az általad leírtakkal a legmesszebbmenőkig egyetértek, egy dologgal azonban nem:

" "liberális" ideológia" ???

Liberális nihilizmus...

Előzmény: zividivi (231)
zividivi Creative Commons License 2006.09.04 0 0 231
//".....megpillantotta a turulmadaras, címeres kulcstartómat, s rögtön odavetette, hogy nem is tudta, hogy hungarista vagyok. Mondtam neki, hogy nem vagyok, de nem lehetett meggyőzni: szerinte a kulcstartó és az a tény, hogy voltam már Kárpátia koncerten, elég bizonyíték nyilas mivoltomra....."//

Igen, ez egy jó példa arra, hogyan lehet "politikailag korrekt" módon magyarellenességet kreálni a nácik ürügyén. Így működik a "liberális" ideológia a háttérben.
Előzmény: krasztacs (217)
zividivi Creative Commons License 2006.09.04 0 0 230
//"....Az a baj, hogy itt is egyes agyatlanok szabadon használhatják ezeket a jelzőket , semi bünti vagy max egy hét nyaralást kapnak, .."//

Az a baj, hogy ennek az állapotnak éppen a "liberálisok" az okozói. Az ország szeretné ugyanis behatárolni a népellenesek szabadságjogait, mivel ez lenne az érdeke. De a deviancikultusz nem engedi. Ha beleolvasgattál a "szak"-topikokba, ismerhetnéd a "tolerancia"-állapotot Magyarországon. Kizárólag a "kulturnemzet" nincs tolerálva benne. Még az SS-deviancát is foggal-körömmel védelmezik kétszínű "liberálisaink".
Előzmény: Törölt nick (216)
zividivi Creative Commons License 2006.09.04 0 0 229
//"....Az általam feltett kép viszont tegnap készült Budapesten. És valóban ott volt az SS jelvény a karján...
Nagyon szeretitek elkenni a szart, holott tény: zsebnyilasok ma is vannak ebben az országban és bizony szorosan kapcsolódnak a jobbikos csürhéhez..."//

Nem a jobbhoz kapcsolódnak, csakis a "baloldali csürhéhez". Rajtuk kívül ebben az országban senkinek sincs szüksége az SS-re. Riogatáshoz kell nekik is, meg azért, hogy megtorolhassák a "jobboldaliakon" saját nácizmusukat. Bonyolúlt, de így van.

Zsebnyilasok, bőrfejűek az SZDSZ zsebéből szoktak előkerülni, különösen választások idején. Nem vetted volna észre?
Előzmény: tartós pista (214)
Luby Creative Commons License 2006.09.04 0 0 228

Kedves krasztacs!

Ugye elismered, hogy sokan vagyunk, sok féle a gondolkodásunk van, érték-kategóriánk személyenként változó. Mondok példát is: vannak harcos antinácik, akiknek a turul nyilas jelkép. Nekem,mert valószínű többet tudok a történelemből- több évszázados

Kárpát-medencei (nem csak magyar!) totemállat. Más: a keresztről az intoleráns ateistáknak a máglyahalál és az inkvizíció jut eszébe; nekem a tízparancsolat, az oktatás fejlődése, az első kórházak létrehozása. (vagy nemzetek megmaradásának elősegítése: lásd a görögség több, mint négyszáz éves török elnyomás után csak az ortodoxiának köszönheti nyelve, írása, kultűrája fennmaradását.)

A mi nemzetünk és országunk megnevezése a világon néhány kivételtől eltekintve ugyan abból a szótőből vezethető le, mint amiről beszélünk. Nem egyszerűbb lefejteni róla néhány hónapos gazság rárakódott szennyét, mint kiirtani-amúgy is romló nyelvünk szép szavát? Nincsenek fasiszta, náci, kommunista szavak! Ezek ellen fellépni kétségtelenúl a politikai szembenállás nyelvi eszközei.

És az, hogy én például sok mindent teszek és még többet tennék azért, hogy a magyar nyelv, kultúra, hagyományok megmaradjanak semmi képpen sem jelenti azt, hogy kopasz, erőszakos, bakancsos, hangoskodó vagyok. Ők nem adekvát eszközökkel jelenítenek meg egy tiszteletre méltő és fontos ideológiát. Ismét példa: mit gondolsz azokról, a magukat liberálisnak mondó, minden faji, vallási probléma ellen hangosan (és színpadiasan )ágáló emberekről, akik a politikai ellenfelúket

LECIGÁNYOZZÁK? Ez tönn sebből vérzik: 1. nem szégyenbélyeg ma és itt cigánynak lenni 2. az illető nem cigány 3. a liberális másság tisztelet nevében erősítik a cigánygyúlöletet.

Hívatkozol az önkényuralmi jelvényekre is. Gondold meg, hogy nem csak egyetlen önkényuralom miatt szenvedett az ország népe. Nem lehet csak egyoldalúan, pózolva tiltakozni.

Hidd el érdemes ezeken a dolgokon elgondolkozni.  Luby

Előzmény: krasztacs (219)
Bimbum Creative Commons License 2006.09.04 0 0 227
2. Hungarista Mozgalom (illegalitásban): működött 1937. 04. 16. - 1937. 10. 23. Rövidítése: HM. Vezetője: Szálasi.
Előzmény: Bimbum (226)
Bimbum Creative Commons License 2006.09.04 0 0 226
A hungarizmus szó az ősmagyar Prohászka Ottokár szüleménye, de ilyen nevű mozgalmat Szálasi indított.
Előzmény: Törölt nick (225)
rarabel Creative Commons License 2006.09.04 0 0 224
Úgy, hogy ezeket szokták írni drága, toleráns, antiliberalizmust-elhárító rohamosztagokat szervező kedves libelláris olvasótársaink...:)
Előzmény: Törölt nick (191)
Bimbum Creative Commons License 2006.09.04 0 0 223

A magyar helyesírást viszont még gyakorolnod kell!

hőbörögnének

Szálasi-féle

Valld be

Előzmény: Törölt nick (218)
rarabel Creative Commons License 2006.09.04 0 0 222
"Et tu, mi fili, Brute?"
Előzmény: Derek (177)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.04 0 0 221
Van egy szo, a magyar amit soha senki nem tudott lejaratni. Tok folosleges egy izmust beilleszteni pluszban.
Előzmény: Törölt nick (220)
krasztacs Creative Commons License 2006.09.04 0 0 219
Ez relatív, a te értelmezésed szerint igen, viszont úgy általában nem, egyrészt mivel számomra egy ideológiát jelöl, másrészt pedig mivel az emberek többségének erről a fogalomról tar fejek, egyenruhák és önkényuralmi jelképek jutnak az eszébe csupa negatív képzettársítással, így nem érzem igazán magaménak ezt.
Előzmény: Törölt nick (218)
krasztacs Creative Commons License 2006.09.04 0 0 217

Manapság az emberek nagy többségének fogalma sincs, hogy mi a nácizmus, fasizmus, hungarizmus, stb. csak dobálóznak a jelzőkkel, másokat megbélyegezve.

Az egyetemen esett meg nem is oly régen, hogy leült mellém egy csaj előadás előtt, megpillantotta a turulmadaras, címeres kulcstartómat, s rögtön odavetette, hogy nem is tudta, hogy hungarista vagyok. Mondtam neki, hogy nem vagyok, de nem lehetett meggyőzni: szerinte a kulcstartó és az a tény, hogy voltam már Kárpátia koncerten, elég bizonyíték nyilas mivoltomra.

Pedig egészen értelmes volt, csak velejéig megfertőzte a komcsi retorika.

Kár az ilyenekért.

Előzmény: Törölt nick (216)
ooloo Creative Commons License 2006.09.04 0 0 215
Ugyan oc.si, a Tiéd a legegyszerűbb verzió: aki csak a X-szélt szapulja, akár Y-széli ügynök is lehet. Ha jól értettem bloodhound olvtársunkat, ő arra gondolt, hogy aki csak X-et marja, tulajdonképpen X-nek ügynöke, hiszen reklámot csinál neki. További lehetőség: X-et persze dicsérhetjük azért is, hogy rávonjuk Y haragját s.i.t.
Előzmény: kubiksz (213)
tartós pista Creative Commons License 2006.09.04 0 0 214
Erről az a véleményem, hogy szimplán hazudsz.
A képet valamelyik web lapról "szerezted".
Az általam feltett kép viszont tegnap készült Budapesten. És valóban ott volt az SS jelvény a karján...
Nagyon szeretitek elkenni a szart, holott tény: zsebnyilasok ma is vannak ebben az országban és bizony szorosan kapcsolódnak a jobbikos csürhéhez.
Lásd még ooloo által felrakott képek.
Te... nagyonmagyar...
Előzmény: Törölt nick (193)
kubiksz Creative Commons License 2006.09.04 0 0 213
talán úgy gondolta hogyha valaki kizárólag csak az egyik - jobb - szélsőséget ostoroz,azaz a balos szélsőségest - komcsik - nem,az akár a bal ügynöke is lehet.nehéz úgy fogalmazni hogy te bele ne köthess akármibe.oc.si
Előzmény: ooloo (206)
ooloo Creative Commons License 2006.09.04 0 0 212
Pusszantalak... ;-)
Előzmény: Törölt nick (211)
ooloo Creative Commons License 2006.09.04 0 0 210

Ki

Amennyiben az Iszoldára gondolsz, légy nagyon óvatos. Wágner úr minden átjárást megtiltott és ennek a megszegésével a nicket azonnali elvesztését kockáztatod!

Be

Előzmény: Törölt nick (209)
ooloo Creative Commons License 2006.09.03 0 0 208
Mi vaaan?
Előzmény: Törölt nick (207)
ooloo Creative Commons License 2006.09.03 0 0 206

Nálam az úgy szokott lenni, hogy ha valaki kizárólag csak egy szélsőséget ostoroz, az már akár annak az oldalnak az ügynöke is lehetne...:-)

Aki tehát mondjuk egy vad cionistát szapul, akár az ő ügynökük is lehet?

Érdekes csavar, de ha egyet még beleteszünk, becsavarodunk... :o)

Előzmény: Törölt nick (205)
ooloo Creative Commons License 2006.09.03 0 0 204
A másik valószínűleg, ez pedig biztosan 2003-as.
Előzmény: Törölt nick (203)
ooloo Creative Commons License 2006.09.03 0 0 202
Bocs ... most esett le a tantusz ... én Tarlós hozzáállására gondoltam! Nicktársunk helyett nem nyilatkozhatom, azt tegye meg maga... :)
Előzmény: ooloo (201)
ooloo Creative Commons License 2006.09.03 0 0 201

A Dávid-csillagra megrántaná a vállát, az SS-jelszót pedig elitélné.

Előzmény: Törölt nick (198)
nagyész Creative Commons License 2006.09.03 0 0 200

"Ha adott esetben a demokraciak nem lettek volna eroszakosak,ma mar egy se lenne."

A Marsról jöttél? Ott van demokrácia? Itt a Földön valamikor nagyon régen a görögökről regéltek valami hasonlót, de ott sem vált be. Azóta sincs sehol, bár sokan állítják hogy náluk épp most az van. Ők abban az országban az aktuálisan hatalmon lévő politikusok.

Előzmény: Derek (177)
ooloo Creative Commons License 2006.09.03 0 0 199

"Meine Ehre heisst Treue"

De ezt Te is tudod.

Előzmény: Törölt nick (197)
nagyész Creative Commons License 2006.09.03 0 0 196

"Ezeknek a Szent Korona mindíg svájci sapka, a Szent Jobb mindíg tetemcafat marad."

Rettegnek tőle, mint a veszett kutya víztől. Nacionalistának lenni szerintük Európában mindenütt lehet, tán már Németországban is, de úgy gondolják, hogy Magyarországon soha. Remélem nagyon ráfáznak erre nemsokára!

Előzmény: rarabel (143)
ooloo Creative Commons License 2006.09.03 0 0 194
 "Becsületem a Hűség!"
Előzmény: Törölt nick (193)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!