A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Nem nagyon értem a dolgot, mert egy vb bronzmeccs mégiscsak megérdemelné a közvetítést. Sőt, szerintem a további helyosztókra is kíváncsiak lettek volna jópáran.
Ha jól tudom, egyébként is igencsak magas volt a nézettsége az egésznek.
Én szeretem a hétvégi focimeccseket, amennyit tudok megnézek, de ez esetben haragszom...
furcsa,ajnározzák a négy csapatot,hangsúlyozzák,hogy mennyire egy szinten vannak,nüanszok szerepe,stb stb ,aztán vhogy egy dán -francia bronzérme mégsem csillog.zavaró, ha ilyen elődöntők után nem szánják rá magukat a bronzmeccs közvetítésére,akkor sosem fogják
Én sajnos majdnem biztos vagyok benne, hogy a lengyelek ezt a meccset nem nyerhetik meg.
Ha lemegyek a boltba, néha fel kell írnom egy papírra azt a három tételt, amit semmiképp nem szabad elfelejtenem, de azt a teljesen szabályos, mégis érvénytelenített francia gólt szerintem sosem tudja kitörölni az agyam. Legfeljebb a végső DELETE paranccsal.
néha az átlagosnál fáradtabban nem bírom követni néhány messianisztikus figura elvont párbeszéd-,és gondolatmenetét ,és úgy vagyok vele,hogy "Úristen,ki mit miért kinek hogyan?ez még sportfórum?"
várom már a vasárnapi döntőt , sztem megrakom a lengyeleket vmi kissebb összeggel vmi fogadónál,nem mintha ennyire bíznék bennük (vagyis inkább a fair bíráskodásban ),csak úgy a feeling kedvéért
Jesszus mária!!! Ekkora ...hmmm... hogy is fejezzem ki magam finoman.... butuskaságot rég halottam, illetve olvastam.
Az én női véleményem szerint meg pont a most látott férfi meccsek voltak igazán élvezetesek, közönségszórakoztatóak. Én pont a női vonalon látok olyan tendenciát, hogy rohanásból és erőből akarják megoldani a meccset. A játék igencsak háttérbe szorul. Ezen a férfi vb-n pedig játékot látunk.
off Megpróbáltam megvágni a meccset, és felrakni a dánok elleni utolsó 5 percet valahova neked, de a DVD-s VOB-fájlt nem ismeri fel a vágóprogramom :-( on
"Tudom, hogy nem leszek vele népszerű, de nekem nagyon tetszik a jelenlegi román himnusz (sokáig olyan második nemzeti dal volt náluk, mint nálunk a Szózat - még a Hunyadiakról is szó esik benne). Meg persze az orosz, bár a szövegét csak szovjetként ismerem :-)
Linket nem tudok egyikhez sem."
Igazad van a Hunyadiakról is szó esik mégpedig:
Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine, Româna naţiune, ai voştri strănepoţi, Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine, "Viaţa-n libertate ori moarte" strigă toţi.
Figyeljetek dicső árnyak Mihai ,Stefan ,Corvin, Román nemzet a Ti dédunokáitok Fegyverel a kézbe ,a Ti tűzetekel az ereikbe "Szabad életet vagy halált" kiáltsátsák mind.
Ez így igaz! Csak, hogy a magyar válogatott gerincét és szellemiségét adó Veszprém a hazai bajnokságban a hazai bírók szerint csak győzhet. Ha valaki ezt megkérdőjelezi, akkor a bírókat is le kell győznie. Nos ezt a támogatást nemzetközi szinten nyilván nem kapják meg a magyar csapatok, a válogatott sem.
Ha egy csapat igazán elkapja a fonalat bíró legyen a talpán, aki megakadályozza a győzelmét. Bár a legfőbb bírói fegyver nem a valaki kárára történő tévedés, hanem, hogy az egyik csapatot isten untáig hagyják támadni, amíg a másiktől néhány dobás után elveszik a labdát. Talán jobb lenne valami idő korlát, mint a vizilabdában, de ez csak ötlet, nem is biztos, hogy jó.
mi rendszeresen szapultuk a bírót, hogy döntő pillanatokban tévedett a kárunkra.
Arról, hogy ezek a pillanatok döntőek voltak mi magunk tehettünk, hogy ennyi elég volt a megrogyáshoz.
A tegnap látott csapatok egyike sem gondolkodott azon, hogy na most ment el a meccs, hanem odatette magát, még akkor is, ha esetleg nem értett egyet egy a kárára meghozott bírói döntéssel.
Na ez a különbség!
Én az elején haragudtam a bírókra(főleg a két szlovénre), most úgy látom, hogy csak magát van joga okolni a csapatunknak.