Egy lakótelep emlegetésekor a legtöbb embernek szürke háztömegek, lehangoló, sivár falak jutnak eszébe. Nem minden lakótelep ilyen. Néhány egészen kisvárosias jellegű, parkokkal, fákkal, játszóterekkel, virágokkal. Ilyen a ferencvárosi József Attila lakótelep is, amely talán a „legzöldebb lakótelep.”
Ezt a topikot a József Attila lakótelep iránt érdeklődőknek ajánlom, elsősorban a telepen élőknek, de természetesen bármely más érdeklődőnek is!
Görgényinek nincs elég esze, ezért nem kell meghallgatni a szakértőket. A polgármester legalább konyít valamit hozzá, mert mégis csak kémia-fizika szakos tanár, de azért messze nem elég ahhoz, hogy ő irányítson egy ilyen problémát. És ezek az emberek büszkén feszítenek a képviselői padsorban...
Elsősorban a kisállattartó lakóknak szeretnék egy jó tippet adni. Lujza nevű cicám elég nehéz természetű teremtmény, 12 életéve alatt számos állatorvosnál jártunk már, de ilyen kedves, türelmes, mégis határozott állatorvossal, mint Dr. Pálinkó Attila, még nem találkoztunk. Lujzi is egészen nyugodtan viselkedett, pedig évekig kemény tortúra volt a rutinvizsgálat is. Nagyon kellemes élmény volt nála járni, akinek vadóc cicája van, tudja, hogy az állatorvosok nem várnak minket tárt karokkal. Mindenkinek szeretettel ajánlom, nagyon rendes doki!
60 Évesen nem lovacskázok,s nem körhintázok,inkább csak pálinkázok.Az ingyenes vurstlit nem néztem,csak a szememmel,a forgatagot gereblyéztem.A véleményem már leírtam,és túl szentimentális sem voltam.
Frankók a kínrímeid, de tényleg kíváncsi voltam, hogy betartották-e az ígéretet (nem voltunk a környéken akkor). Akkor még egyszer érthetőbben: ingyenesek voltak a gyerekjátékok (körhinta, vonat, ló)?
Az ingyenességgel szerintem soha nincs baj,de a keresetekkel bizony van.Gondoltál már például arra,hogy egy minimál béres is ugyanannyit fizet minden szolgáltatásért,mint aki dúskál a javakban.
Hullámzó a minőség, de bizalmat szavazok nekik, a kiszolgálás kiváló, azonban van egy idős hölgy aki szerintem nem oda való legalábbis nem szereti lehet nem is szakmabeli "nagyot hall", közönyös...stb. Kerülöm ha lehet. A többi egy bűbáj.
Mindenki ott vásárol ahol akar, mi is elszoktunk a Tinódiból amikor a mazsolás kalácsból hiányzott a mazsola, de úgy látszik olvassák az index-et, mert tegnap nagyon jót vettünk, mint a kezdetekkor. Szóval megint visszaszokunk. Sőt annyi fagyit adnak egy gombócba, hogy az megéri a 220.-ft.
Mikor nyitottak kezdetben jók voltak. Aztán hirtelen befutott a szekér, azóta megváltozott minden. Száraz kenyér, másnap már penészes kenyér, töltelék nélküli rétes. Ezek a saját tapasztalataim, már semmiképpen nem járok oda, inkább a lipótinál veszem.
Hangos szomszédok:
még mindig nem tudtam megbarátkozni a felső szomszédaimmal. Szírek vagy törökök, éjfélkor még rohangál a gyerek, hajnali 2-kor még csapkodják az ajtókat, húzogatják a székeket, semmi szőnyeg, bármi, ami csillapítaná a zajt. Füldugóval alszom, az segít egy kicsit. Ha valaki tud jó hangszigetelő megoldást, kérem jelezze.
Az ember a lakásában tudja legjobban kipihenni magát,de külső körülmények ezt megnehezítik.60-hoz közel,12 órát dolgozom,de nem ritkán egybe 36-ot.Nyugdíjasként talán tudnák alakalmazkodni,de alsó-felső,és oldalsó szomszédok,meg az éjszakai koncert zaj....Sok!
Már bocs, de "buliváros" a seggem, az. Nekem fel kell kelnem és dolgoznom, teljesen mindegy, hogy az ingyenélő csürhe mikor mennyire ér rá hangoskodni. Mellesleg nem este 10-11-ről van szó, hanem hajnalig tartó dübörgésről. A kettőt ne keverjük már össze, kérem!
Nem kötözkdésből írt egyik olvtárs sem (én sem). A sima koncikkal semmi baj nem volt sosem. De amikor gyakorlatilag dübörög a föld több kilométerről és ez jóval este 10 után történik, az már nem kóser. Ilyen koncerteket lehetne máshol (valahol távolabb) rendezni.
Nem azon akadok fent. A sima koncertek befejeződnek 10-kor, ami rendben is van. Utána is szoktam hallani a diszkót, de elviselhető hangerőn. Most viszont olyan hangerővel szólt, mintha az ablak alatti autóban csutkára lenne tekerve a hangerő. Még becsukott ablaknál is. Ez azért elég nagy különbség.