Az jó. képzeld.szombaton mikor hazaértünk a Kelly a tetőn mászkájt mert kiszakította a szunyoghálót.nagyon megilyedtünk,de még jó,hogy szófogadó és visszajött.mindig a rosszban sántikál:)
Igen elég sok,a két kicsit tápszerrel kell etetnem 3 óránként,mert még mindig sokkal kisebbek mint a két első szülött.Már én is alig várom a szeptemberit,a krém babánk is jön az új gazdájával!!
Megmutattam neki Atahualpha Harry Potter nevü csokoládé pettyes cirnos szinü orientális kandurját a kíállitáson aki nagyon tetszett neki, ekkor mondta,hogy átgondolja a dolgot, és tegnap reggel azt mondta ha lesz valamelyik tenyésztőnél ilyen szinü kiscica akkor rendben:))
Szerencsére csak csütörtök délután írok addig van mégidőm készülni,már reggel 6kor elkezdtem tanulni:(
GRATULÁLOK!!!Nagyon ügyesek vagytok!Mi már teljesen kipihentük magunkat,éppen szerves kémia zh-ra tanulok:(Van néhány nagyon bunkó ember,mi is tapasztaltuk.Képzeld apukámat sikerült meggyöznöm és ha minden jól alakul akkor már összel új családtagunk lesz egy orientális cicalány személyében:)))
Megkaptuk a cac címet megint:) Best in Show-ba megint szép kandúr lett,meg fajtagyöztes lett.nagyon boldogok vagyunk.A Rocky jobban visete a vasárnapot mint a szombatot.teljesen elnyúlt a ketrecbe stb...DE annyi bunkó ember vot.volt aki le pincsizte,rágcsálózta stb...kipihentétek magatokat?
Sajnos csak szombaton tudunk kint lenni,de minden féleképpen megkereslek.Kíváncsi vagyok Rockyra!!!A képek alapján nagyon szép lehet:)Mi a törzskönyvi neve?Gondolom a katalogusban benne lesz ezért kérdezem,mert így könnyebben megtalállak majd a szám alapján!Akor holnap talizunk a kíállitáson!
Mi már nagyban készülödünk,fürdetés,karomvágás és fülpucolás már kipipálva:))Már csak a függöny vasalása és a "rengeteg" kellék összepakolása hiányzik.Te hozol cicát?
Azoknak, akik a különleges cicákat szeretik! Február 14-én születtek, és hamarosan elvihetők egy teknőctarka (lány), egy cirmos (vörös "melírral" - lány), és egy fehér-cirmos(fiú) gyönyörű kiscicák! Az apa vörös félperzsa! Gyönyörűek, édesek, játékosak!