Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
Egyébként csak, csakis a maszopfanok ütöttek - most néztem vissza a helyszíni riport-videót - , hátulról sunyin, ők téptek le trikolort, ők (egy nagy darab fiatal pasi, ismert BIT-es) ütöttek arcon egy kisgyereket. Etzen vidó alapján akár feljelentések következhetnek. Megjegyzem a füttyögők mind MIÉP-esek voltak, akik a Hősök terére mentek testületileg.
Szorgalmas olvasó vagyok a fórumon, hozzászólni igen ritkán szoktam a politikai témákhoz. Most már kezd a hócipőm megtelni a vicsorításokkal. Alig lehet tárgyilagos hozzászólást látni, mindenki a saját ostobaságait ismételgeti minden topicban. Mindegy, hogy miről van szó, gyorsan előkerülnek ugyanazok a jelzők az ellenvéleményen levőkkel szemben. A hozzászólók "bértollnokok" vagy eszementek, esetleg egyszerűen marketingesek? Szinte minden topic elindul valamilyen ténytől vagy történéstől (ami vagy igaz vagy nem, sokszor ez is vitatott), de néhány hozzászólás után már a témától függetlenül ugyanaz a csetepaté zajlik.
Uraim, Hölgyeim! Ez így igen unalmas, értelmetlen és ráadásul taszító is. Nem hiszem, hogy ez egyhamar változni fog bármitől is, különösen nem ettől a hozzászólástól - pusztán nemtetszésemet akarom kifejezni.
Megfigyelted az összeset? Hány volt eldugva és hány volt elől? Marha tájékozott lehetsz. Ha fosol a dologtól, akkor annak oka lehet. Az ilyen ünnepeken, bármilyen tömegrendezvényen a (fegyveres) rendfenntartók jelenléte inkább megnyugtató. Kivételt csak azok képeznek, akik eleve botrányt akarnak csinálni. Kamerát nem kerestél? Szerintem az is volt pár darab. Miért is fosol? Mit akartál te ott a téren csinálni?
Árulkodó észrevétel részedről! Beleeresztenél egy jó kis sorozatot a lopcsány-ellenes tömegbe? Esetleg egyenként vadásznád le őket? Álmodozol olyasmiről, hogy fideszeseket kínzol? Sóvárogsz arról, hogy lekötözött fideszesek fogát és körmét tépdesed harapófogóval? Nos, csak bátran, őszintén!
Ugyan, dehogy! Én vagyok a panelproli, akit a pincébe küldtek! Akire rászabaditották a Torgyánt, és aki még emlékszik a " hazaárulózásra,és a pondrókra" amiket szellemi vezetőtök az én fejemhez is vágott!
Nyilvános ünnepségen a szónokot is kilehet fütyülni. Főleg akkor, ha kirekeszti, megkülönbözteti az embereket.
Te jöhetsz, szépen tapsolsz, te nem, mert észreveszed, hogy hazudok.
Hiradóban láttam, hogy az egyik hapsinak a szájába nyomták a fütyülöjét. Aztán abbahagyta a fütyülést. Hja a Nemzet ünneplését nem zavarjuk meg. Megtanulta a pofa..
Mi értelme volt? Példátlan mérető, látványos erődemonstráció, ijesztegetés. A normális, hatékony biztonsági óvintézkedések nem így néznek ki. Ez fenyegető, megfélemlítő szándékú volt! Rettegjetek, ellenzékiek! Erről beszél Gyurcsány is folyamatosan: sintértelepre az ellenzéki kutyákat! Csak egy program lehet, csak egy führer lehet, ne merészeljétek kritizálni a miniszterelnököt (Parragh), az ellenzék vezetője fogja be a száját stb.!
Manapság sajnos minden nemzeti ünnep párt- és aktuálpolitikáról szól. Másrészt meg vannak emberek akik utálják Ferit és ezt ki is nyílványítják minden fórumon. Ez van.
Miért kell fekete egyenruhás kommandósokkal terrorizálni az ünneplő magyarokat? Hogy jön ez ide? 20 éve példátlan megfélemlítés: hatalmas erőszakszervezeti mozgósítás. Ez nem a kötelező biztonsági óvintézkedés, hanem provokatív, kihívó megfélemlítési hadművelet volt!