Keresés

Részletes keresés

kapu199 Creative Commons License 2006.02.17 0 0 389
"Elsimerem, hogy számomra nem teljesen jó a topic, ugyanis nem én fordultam el a fidesztől, hanem ők tőlem."

Köszönöm a válaszod.
Előzmény: ca vinton (388)
ca vinton Creative Commons License 2006.02.17 0 0 388

röviden és tömören.

én a nézeteimhez (eszméimhez) választottam pártot már az első alkalommal is. Ha emlékszel akkor a fidesz még másik "mezben" feszített. Aztán átnyomult a jobboldalra, mert az idétlen Lezsákék elszúrták és légüres tér maradt.

Emlékeztetlek, én egy helyben voltam és nyitottam a fidesz felé.

Azt hittem, hogy a fátyol alatt makulátlan szépségű a mennyasszony, de később kiderült, hogy szeplős és mitesszeres, mi több tele van furunkulussal. Aztán jött a kormányzásuk, amiben voltak nagyon jó elemek és nagyon rosszak is. Már az első időkben felsejlett előttem, hogy a demokráciát nem ugyanúgy értelmezzük. Jöttek a klasszikusan jobboldali pártok elleni sunyi és alattomos, számomra megbocsáthatatlan akciók. Persze ehhez kellettek Giczyk (emlékszik még valaki rá?) és Dr. Kónyák, akiknek ígértek listás helyet, sütit, stb.

Aztán vesztettek, jött az ellenzékiség keserű kenyere. Közben a vereség viselése, pl. szavazatok újraszámlálása, a talpasok sorba állítása és a politikailag nem vállalható cselekmények tudatos és béna kiszervezése.

Emlékeztetlek, én még mindig csak egy helyben állok, de a fidesz már rohan a baloldaliság felé, itt még vannak felcsipegethető szavazatok.

Összegezve, most megmutattak mindent, ami miatt ez a kollegista fiúk vállalkozása nem vállalható. Okosak és ügyesek voltak, felhasználtak mijnden olyan fogást, amit a komcsik használtak.

Elsimerem, hogy számomra nem teljesen jó a topic, ugyanis nem én fordultam el a fidesztől, hanem ők tőlem.

Előzmény: kapu199 (387)
kapu199 Creative Commons License 2006.02.17 0 0 387
Beszélsz össze-vissza. Csak azt nem írod le, hogy miért fordultál el a Fidesztől?
Előzmény: ca vinton (386)
ca vinton Creative Commons License 2006.02.17 0 0 386

kösz, egyetértek veled, szinte mindenben. Tudom, hogy nem sértő számára (ismerem) józan paraszti ésszel gondolkodik és így is ért. Ha te láttad őt munkásőr ruhában és megjegyezted, akkor bocs, de van némi korkülönbség köztünk. Nem csodálkozom, ha néha fölkapod a vizet.

Olvasgatom a topicocat és azt látom, de nem értem, hogy a tények ismerete nélkül, pl. server-ügyben és ilyen volt a fax-ügy is, hogyan lehetnek ennyire elfogultak egyesek és olyan ordenáré stílusban vagdalkoznak, hogy az normális ember számára elfogadhatatlan. Utána pedig jön a beismerés, nem tudom, hogyan lehet a talpasoknak ezt átélni. Reggel Pokorni tisztességesen nyilatkozat, ezek szerint már ő sem jobbos??

Előzmény: cserép virág (385)
cserép virág Creative Commons License 2006.02.17 0 0 385

Te még a dolgozóban vagy?

Szegény Te!

Előzmény: ca vinton (382)
cserép virág Creative Commons License 2006.02.17 0 0 384

Borosra gondolsz ugye?

Az idős emberek bölcsességével gondolkodik.

Néha láttam a Nap Keltében, amikor két hetenként nyilatkozott.

Mindig mondott valami bölcset, okosat, értelmeset, megszívlelendőt.

Tetszett, hogy nagyon ismeri a történelemet, egészen apró részletekig.

Horn Gyulával összehasonlítva pedig......

Egyszer egy boltban  együtt sorakoztunk a pénztárnál,-ez  sok évvel ezelőtt volt-beszélgettünk, kellemes ünnepeket kivántunk egymásnak, mert pont közeledett a Karácsony. Ennyire ismerem.

Nem tudom, hogy ki volt ügynök és ki nem. Én úgy emlékszem, hogy láttam munkásőr ruhában, de erre nem tenném le a nagy esküt. Mindegy, régen volt.

Úgy veszem észre, hogy minél idősebb, annál higgadtabb, bölcsebb, és ez nekem rokonszenves. Semmilyen barátságban, rokonságban nem vagyok vele.

Előzmény: ca vinton (380)
cserép virág Creative Commons License 2006.02.17 0 0 383

Nem!

Előzmény: ca vinton (382)
ca vinton Creative Commons License 2006.02.17 0 0 382
nézd meg a 285-ös hsz-t, mer lejár a munkaidőm és nagyon kíváncsi vagyok, rokon, ismerős, volt főnöke édesapádnak?
Előzmény: ca vinton (380)
kapu199 Creative Commons License 2006.02.17 0 0 381
Ha több eszed lenne, még azt is feltételezném, hogy te vagy a "Hacker".
Előzmény: cserép virág (375)
ca vinton Creative Commons License 2006.02.17 0 0 380

csak hobbiból és szolidaritásból. És még nekem is jössz egy ígéret teljesítésével.

Szerintem kár volt őt elveszítenitek.

Előzmény: cserép virág (379)
cserép virág Creative Commons License 2006.02.17 0 0 379

1.NINCS MÁSIK NICKEM, CSAK CSERÉP VIRÁG!

2.VOLT, HOGY NEM NEKEM VOLT IGAZAM!

3.NEM KIVÁNTAM BARÁTUSSAL VERSENYRE KELNI, ÍGY NEM VOLT MIT ELVESZÍTENEM- KEDVES CA VINTON!

TÉGED MEGKÉRT VALAKI? HOGY TÉGY IGAZSÁGOT?

VAGY CSAK HOBBYBÓL TESZED ?

Előzmény: ca vinton (377)
upi2000 Creative Commons License 2006.02.17 0 0 378

Valójában a topik nem nekem szól, mivel én csak 98-tól szavazok a Fideszre, tehát pont ellenkező az irány...

Viszont elmondom, miért a Fidesz:

Jelen pillanatban az egyetlen olyan méretű párt, amely képes hellyel közzel a konzervatív értékek képviseletére. Az, hogy közben mennyi baromságot csinálnak, szomorú. Az, hogy nem következetesek, szintén az. Ezek a kritikák azonban a másik félre is passzolnak, akik viszont a számomra értékesnek tartott baloldali értékek képviseletében elég gyengék. Tehát, marad a Fidesz.

Az MDF sok szempontból szimpatikus(abb), de ügyesen kilavírozták magukat a meghatározó politikai szerepkörből, sajnálom őket, + drukkolok nekik.

(ha a körzetemben lenne esélye egy MDF-esnek, még rá is szavaznék...)

ca vinton Creative Commons License 2006.02.17 0 0 377

az lehet, hogy nem találtam el, de abban bizos vagyok, hogy van más nicked is.

Szerintem elvesztetted a játszmát a barátussal szemben. volt valaha olyan, hogy nem neked volt igazad?

Előzmény: cserép virág (375)
barátus Creative Commons License 2006.02.17 0 0 376
Már csak annyit, a verset kösz, ezért már megérte
Előzmény: cserép virág (373)
cserép virág Creative Commons License 2006.02.17 0 0 375

Mire tippeltél, hogy én vagyok özv. Buga Jakabné, vagy mit hittél?

Előzmény: ca vinton (357)
cserép virág Creative Commons License 2006.02.17 0 0 373

Vitorlás hajóról volt szó, aki engem kiosztott-ahogy illik-  én is begurúltam, erre reagált Ca Vinton!

Én meg azt írtam, hogy Veled megtaláltam a megfelelő hangot, mert stílust változtattál! Ennyi volt! Na, szia!

Előzmény: barátus (372)
barátus Creative Commons License 2006.02.17 0 0 372
olvasd el a 312-t, nem én írtam
Előzmény: cserép virág (371)
cserép virág Creative Commons License 2006.02.17 0 0 371

Nem rug-dos-ta-lak meg!

Nem sér-tőd-tem meg!

Min-dent el-mond-tam, a-mit a-kar-tam!

Előzmény: barátus (369)
cserép virág Creative Commons License 2006.02.17 0 0 370

Hát ez aranyos!Paktumot kötni?

Azt nem lehet, mindenki szilárd, és hithű! (politikai szempontból kifolyólag)

Nincs is értelme húzni a kötelet!

De, hogy tegnap milyen hideg volt, tényleg lefagytam, Cirfandli meg egy korty se!

Én csak kivételes alkalmakkor iszom egy egy kortyot!

Na, hajrá Ca Vinton!

Előzmény: ca vinton (353)
barátus Creative Commons License 2006.02.17 0 0 369
nem sértődtem meg, nem vagyok olyan típus, még akkor sem ha megrugdosnak. Inkább értetlen vagyok. Úgy tűnik, hogy te sértődtél meg. Ha valami új mondandód van, jvagy esetleg igazat adsz nekem, jelentkezz. Szia
Előzmény: cserép virág (368)
cserép virág Creative Commons License 2006.02.17 0 0 368

Nem értelek! Azt írtam, ha Te normálisan szólsz hozzám, miért bántsalak!?

Hogy most min sértődtél meg, nem értem! Na, de megyek az enyémihez, ott a helyem, én már nem fogok megváltozni, nem való nekem ez az egész! Köszi az írást, és az aggódást! Meglepődtem!

Előzmény: barátus (350)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.02.17 0 0 367
Kösz, hogy demonstráltad amiről beszéltem.
Előzmény: Or Kán (330)
barátus Creative Commons License 2006.02.17 0 0 366
itt mindent lehet találni, csak azt nem
Előzmény: armadillo (365)
armadillo Creative Commons License 2006.02.17 0 0 365
topiknyitó szerint: jobbító szándékot.
Előzmény: ca vinton (363)
barátus Creative Commons License 2006.02.16 0 0 364
igen, de nem vagyok rá nagyon büszke, a jog mindig a hatalom eszköze, sajnos
Előzmény: ca vinton (363)
ca vinton Creative Commons License 2006.02.16 0 0 363
tényleg jogász, vagy? akkor mit keresel itt?
Előzmény: barátus (362)
barátus Creative Commons License 2006.02.16 0 0 362
hagyd a fenébe, az is lehet, hogy tényleg nem ér rá, polgári köröznek valahol, vagy nemzeti konzultálnak
Előzmény: ca vinton (361)
ca vinton Creative Commons License 2006.02.16 0 0 361

ő volt a tippem, ezeknek arcuk nics, csak pofájuk :-(

Előzmény: barátus (360)
barátus Creative Commons License 2006.02.16 0 0 360
a kétútközös, már búcsúzkodik
Előzmény: ca vinton (357)
ca vinton Creative Commons License 2006.02.16 0 0 359
szegény apám mondogatta, akit rendesen megruháztak '56-ban, ezek csupa sértődött emberek a harmadik-negyedik vonalból. most meg ott csápolnak OV körül, hogy rajta legyenek a csoprtképen
Előzmény: barátus (358)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!