Keresés

Részletes keresés

Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.30 0 0 750
Csak Ti veszprémiek nem érzitek azt, hogy mennyire összevásároltok mindenkit. Folyton a spanyolokkal jöttök, miközben ugyanazt csináljátok.
Előzmény: Hellász (748)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 749

Pepponak az szúrja a szemét, hogy nem Skaliczki fanok vagyunk:) EZ nem baj ez így helyes. Mi elmondjuk, hogy jó tanár remek elméleti oktató de a gyakorlat és a megvalósítás az egy másik oldal, és hogy Perezzel teljesen mindegy ki volt a szövetségi kapitány, majd elismerjük az elmúlt 10 évben kétszer nem voltunk bajnokok, Skala volt a másik oldalon. Peppo erre helyes én meg továbbra is azt mondom jöjjön Bengt Johansson!:)))))))

Hellász Creative Commons License 2006.01.30 0 0 748

Peppo,

miért érzem hogy állandóan a Veszprém ellen szólsz...

az összevásárlásról annyit, hogy annyi pénz nincsen a sportban itthon, hogy bármely magyar élvonalbeli klub összevásároljon játékosokat....  ezt a sapnyolok meg tudják csinálni, és meg is csinálják, mi nem....

Előzmény: Peppo vagyok (747)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.30 0 0 747
Szerinted kiből álljon a válogatott, ha nem a legjobbakból? Akik ált-ban Veszprémben játszanak, miután összevásároljátok őket.
Előzmény: CsabsziVP.Fan (743)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.30 0 0 746
"Mit bizonyított Skala edzőként? És szöv.kap.-ként?"

Ebből látszik, hogy nem értesz hozzá, ennyit ér a hsz-od.
Előzmény: HITMAN (741)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.30 0 0 745

Most, hogy már utána vagyunk, s jöhet a következő feladat, jó lenne tisztán látni azt amit tenni lehet. 1. A számbajöhető keret nem sokban változhat. A felépült Putics, Gulyás s még csak egy-két ember jöhetne számitásba. 2. Tegnap jól látszott, hogy ha nincs tét, akkor egyenrangu ellenfelek lehetünk (lásd a felkészülési mérkőzéseket is) bárkivel. Ergo, a különbséget a mentalitás adja. Pl.az izlandiak kopasz "ördöge" tegnap jó fiú volt, de egy tét meccsen vért iszik! A volt jugókat, a spanyolokat, északiakat stb, a tét feldobja, megszabaditja gátlásaiktól, koncentrálnak mindenre, mi meg pont forditva. Ezen nem tudom ki (edző) tudna segiteni. De semmiképpen sem egy halvérű! A magyar csapatoknak ez nem felel meg, szinte semmilyen sportágban. Egy extázisban levőtől átveszik az izzást, egy szkeptikustól meg a letargiát!  3. 14 jó játékos még nem jó csapat! Pont az összeszokottság és a koncepció hiánya okozta azt a rengeteg rossz paszt és a pocsék helyzetkihasználást is. 4. Nem volt második beállós és egyetlen balátlövő sem. Ez túl nagy luxus ezen a szinten. 5. Megengedhetetlenül sok volt a hiba, mind védekezésben, mind támadásban. Ha csak az elrontott heteseket, ziccereket nézzük, már azok elkerülése is sokat  javithatna a helyzeten. Ezen viszont egy jó és kevésbé halvérű edző talán tudna segiteni. Az emberanyag jó, de ki kellene javitani a hibákat és helyükre tenni a dolgokat. Ha megtudjuk tenni, akkor évekre van egy jó válogatott. Ha nem, marad a mostani örök reménykedést követő kiábrándultság!

szenyo12 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 744
Vass Sándorral mi van? Én őt jó edzőnek tartottam, és ő hozott is egy VB 4-ik helyet.... Skala leszerepelt, el kellene tolnia a biciklit végre...
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.30 0 0 743

Iváncsik G. 13 gól, Gál 16 gól, Buday 21 gól = 50 gól 

Összesen 84 gól dobott a válogatott...

De jó,hogy Veszprémben vannak és kinek a keze alatt?.....igaz biztos az szövetségi kap. hozta ki belőlük....nem lehet hogy jól vannak edzetve a srácok erre?:DDD

josepapa Creative Commons License 2006.01.30 0 0 742

Az az igazság, hogy nagyon bosszant ez az eredmény, de ezzel együtt is teljesen egyetértek Marosival. A mezőny nagyon kiegyensúlyozott, nincsenek előre leírható meccsek, és a csapat nagyon fiatal. Időt kell adni, és tovább kell építkezni. Nem lenne baj, ha kicsivel több pénz kerülne a sportágba, és erősödne a bajnokság, ezen az úton lehetne menni tovább!

HITMAN Creative Commons License 2006.01.30 0 0 741

Nana, további "Nagylacikat" inkább ne építsünk a csapatba. Elég nagy ballaszt ez az egy is...

Mit bizonyított Skala edzőként? És szöv.kap.-ként?

Előzmény: Törölt nick (732)
FaberK Creative Commons License 2006.01.30 0 0 740

Attól még ki lehet jelenteni, hogy a 6. hely a cél.

Illetve azért a női szakág sztem ennyivel jobb a férfinél. Elég csak minden márciusban megnézni, hány férfi és női kupacsapatunk áll még a nemzetközi porondon.

Előzmény: gojkómitics (739)
gojkómitics Creative Commons License 2006.01.30 0 0 739
Akkor viszont a szövetség vezetőinek kéne azt mondani,hogy nem volt reális cél az első 6-ba jutás.
A csajok egy ugyanilyen pokoli csoportból jutottak tovább,mert ha kellett csúsztak-másztak a győzelemért.
Előzmény: FaberK (737)
gojkómitics Creative Commons License 2006.01.30 0 0 738
És ha komoly csapat ellen elvérzünk és nem jutunk ki a Vb-re,aztán az EB-re,akkor gyakorlatilag lőttek Pekingnek is :(
Előzmény: Replica (736)
FaberK Creative Commons License 2006.01.29 0 0 737

Én nem törnék pálcát a csapat, illetve Skaliczki feje fölött.

Borzasztó kiegyensúlyozott a mezőny (a 24 csoportmeccs közül 19e-n 5 vagy kevesebb gól volt a különbség a csapatok között).

A mi csoportunk amúgy sem volt könnyű a feljövőben lévő dánokkal, a mindig is fanatikusan küzdő szerbekkel, illetve a kicsit lebecsült izlandiakkal. Mi meg ezer sebből véreztünk, márpedig vminek döntenie kellett a 4 közel egyforma csapat között.

Replica Creative Commons License 2006.01.29 0 0 736
Csak az a probléma, ezzel a szerepléssel sikerült elérni, hogy Dánia szintű, vagy még erősebb csapattal kellesz selejtezőt játszani. Nem túl bíztató.
Előzmény: Vác fan (733)
peace03 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 735
A dánok lettek az elsők a csoportban: Dánia-Szerbia-Montenegró:33:29
MahatmaC Creative Commons License 2006.01.29 0 0 734
Ne legyetek már ennyire naivak. Egyetlen tétnélküli meccs, nehogy már elfedje az alapvető hibákat. Be kell ismerni nagyot égtünk ezen az EB-n, ami rontja az egész férfi kézilabda értékét, beleértve játékosokat, klubokat, mindent ami a magyar férfi kézilabdához tartozik. Figyelmeztető jel volt, hogy változásra van szükség! Most még időben vagyunk.
Vác fan Creative Commons License 2006.01.29 0 0 733
Majd jövőre a VB-n megmutatjuk mire vagyunk képesek!
sanya122 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 731

előbb kellett volna "odakúrni" Lacinak is meg mindenkinek. tét nélkül remek a dolog de amúgy meg remélhetőleg mindenki tanul belőle...

enndru Creative Commons License 2006.01.29 0 0 730
Azért tudunk mi játszani... ha nincs tét.
Miklert miért kellett már a végén lecserélni...
zsanna Creative Commons License 2006.01.29 0 0 729
Mikler nemsokára jobb lesz, mint Fazekas.
Replica Creative Commons License 2006.01.29 0 0 728
Tényleg szánálmas nem veszi észre észre hogy nem adták meg a gólt....
Előzmény: tavy (726)
Replica Creative Commons License 2006.01.29 0 0 727

Na itt is tépik már a reklámot...

Közben volt egy sikeres emberelőnyünk is :)

tavy Creative Commons License 2006.01.29 0 0 726

Hihetetlenül nagytudású riporterünknek, majdnem,  ismét sikerült -az izlandi időkérés kapcsán- saját katasztrófális hozzánemértésért a játékvezetők nyakába varrnia,,, ezután (jellemzően) lazán túllépett a dolgon,,,,,

Replica Creative Commons License 2006.01.29 0 0 725

Hihetelen a helyzetkihasználásunk már megint, és még le is indítanak belőlük. Már 5-6 gólallal vezethetnénk.

Csak a felét belőjük a kimaradt ziccereinknek, meg heteseinknek csoport elsők vagyunk....

rezike Creative Commons License 2006.01.29 0 0 724

Egyébként is felesleges a polemizálás, mert Sinka nyilatkozta a TV-ben, hogy nincs kapitánykérdés, Marad Skaliczky.

Na hajrá fiuk, legalább most nyerjünk.

sanya122 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 723

az az orosz csapat ahol az olimpia után eljött a váltás, ( aztán mégis vissztért Maximov a padra a leszerepelt tunéziai vb után), 26-10re megy a horvátok ellen és nem hiszem hogy kikapnának.. Ahol 4 idegenlégiós játszik, tény hogy ők klasszisok de a keret szinte egy csapatra a csehovi medékre épül...

Hellász Creative Commons License 2006.01.29 0 0 722

Balázs,

ezt a "nem szólal meg magyarul időkérésnél" dolgot mellőzzük, nem erről van szó, és nem vagyok biztos benne, hogy bármelyikünk képes lenne felfokozott lelkiállapotban idegennyelven pontos eligazítást adni az időkérés tartama alatt...

a "nem nyert semmit" titulus pedig nem teljesen igaz, elmondtuk már páran, mit tett a Veszprémért, olvasd vissza, kérlek, és a második évadban, amikor itt volt, BL döntőt játszott a Veszprém...

egyébként gratula Győrbe a volgográdi győzelemhez...:)

Előzmény: Csbalázs (713)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 721

Szálljunk már le Perezről...

És szálljatok rá azokra akik ott voltak játékostól és edzőstől... kezdhetitek Nagy Lászlóval....

– Miért maradt adós a kiemelkedô teljesítménnyel?
– Ha tudnám az okát, hogy a válogatottban miért megy most már hosszabb ideje gyengébben a játék, mint a klubomban, akkor tennék ellene – mondta Nagy László, a Barcelona légiósa.

Mse2005 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 720

pár napja még arról ment itt az írás, Ilyés Feci megoldja a ballövőt, max. majd Lendvay, Buday, Csaszi beugrik helyette...

Most hogy szarul ment Ilyésnek megint Csárli a hibás?? Egy felkészülési meccs/edző meccs egészen más, ott nem életre-halálra mennek a meccsek, nem kell végig pályán lennie, meg hagy döntse már el játszik e vagy sem, talán ő érzi mennyit bír, mennyire fáj!

Ahelyett hogy Csárlit talánátok meg, aki sokszor kisegítetette már a válogatottat, azon gondolkozzatok, mit keres egy alibi játékos jobblövőben,aki klubcsapatában ezerszersz jobban küzd (lehet nem megy jobban neki, de küzd!!), mit csinál Lendvay a pályán, a meccs félidejénél miért áll az edző tanácstalanul, lemondó szomorú szemmel a pályaszélén, mikor tüzelnie kellene a csapatát.

Zovko mellett senki nem kampányol, bár nem tudom mitől kampányolás, hogy 2 ember leírta, szerinte lehetne kapitány, Kovácsra is leírták, meg Hoffmannra, sőt Tóth Lacira is, akkor az is kampány?

Egyébként meg ne legyen szövetségi kapitány, szerintem se.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!