Ekkora hülyeséget is csak egy kötekedésre berendezkedett tud`lény találhat ki. Viszont tény, hogy én ebben kereslethiányos korban is szolidáris vagyok a nemzetemmel, szöges ellentéteben a korhoz hű átmenetiekkel.
Te nem vagy a "nemzet". Te egy munkanélküli tudszoc tanár vagy egy olyan korban, amikor a a tudszoc iránti kereslet elhanyagolható. Még részvétet is éreznék irántad, ha nem próbálkoznál a tudnyillal. Buta ötlet. És a részvétem went down the drain.
Nem is azokkal van baj, akik magyarnak vallják magukat, hanem kizárólag azokkal, akik úgy vallják magukat magyarnak, hogy eközben semmiféle közösséget nem vállalnak a nemzettel. Vagy kimondottan zavarja őket a nemzet jelenléte az országban.
Ami pedig a "selejtezést" illeti, legutóbb Hitler és Sztalin próbálkozott meg vele az evolúció helyett. Sok áldozata volt mindkettőnek, de végül mégiscsak az evolúcíó győzött. Tanulni kellene más kárán, nem pedig újrapróbálkozni.
Persze, persze. A világ tele van magukat magyarnak álcázó nem magyarokkal, akik a zividivik és usabarátok nemzethalálának előidézésére esküdtek össze. De a helyedben emiatt még nem ítélném meg pesszimistán a helyzetet. Pesszimizmusra az ad okot, hogy a natural selection hajlamos kiselejtezni az evolúciós zsákútcákat.
Márpedig ez a hivatalos staisztika. A fele sem igaz!!!!
Természetesen mindenki magyarnak vallja magát, azok is, akik semmiféle sors-, vagy kultúrközösséget nem hajlandók vállalni a nemzettel. Fő, hogy a darabelszámolásnál ne legyen nagyobb gond.
Te meg örülnél, ha már az a zavaró másfélmillió +2 fő is eltűnne végre.
Nem vagy semmi ember! Még neved lesz egyszer, ha ügyesen folytatod.
Ja, ja, és a darabszám nem tükrözi, hogy az átlagosnál is gyorsabban fogynak a zividivik és az usabarátok. De ez csak azt jelenti, hogy minden rosszban van valami jó: kezdek megbarátkozni a nemzethalállal.
Az összetételben történő változást már senki sem követi. Volt ebben a topikban is némi próbálkozás erre, de ezek a statisztikai adatok sem lehetnek pontosak, mivel az etnikai felmérés manapság rasszizmusnak számít.
Talán nem véletlen!!!
Ezzel a módszerrel kimutatható lenne az is, hogy Hitler nem is zsidókat liqvidált, hanem lengyeleket, németeket, magyarokat. És aki majd belakja helyettünk az országot mind magyarnak számít a statisztikában. Akkor is, ha közben nyelvet, kultúrát, történelmet cserél az ország.
mint ahogy azt már kifejtettem, tök mindegy, hogy 1% vagy 10%, mert 100% növekedés az általános.
Ha neked ez baromi fontos:
Pontosan 1.8 millió török van németországban, azaz 2,16877%
Most már boldog vagy?
Nem kellmetlen, csak tök lényegtelen, hogy a németek 50% t0bben vannak e, vagy csak 47%-kal többen.
Én egy európai folyamatról beszélek, a népesedés 20. sz növekedéséről, melyből a 21sz is előrejezhető. Ebben a növekedésben a magyar lakosság az utolsó, ami azt jelenti, hogy az elsők között fog kihalni. Ezt hívjuk nemzethalálnak.
Az általad idézett statisztika nem támasztja alá azon állításodat, miszerint a törökök mindössze 1%-nyian vannak jelen a német népességben és a szaproulatuk ebből kifolyólag elhanyagolható.
Magyarán: csak nemzethalálozni akartál egy kicsit, de annyi fáradságot sem vettél magadnak, hogy az állításaidat valódi adatokkal támaszd alá.
helyette libsiztél és gyalázkodtál egy jót, meg panaszkodtál, hogy ezekkel a libsikkel nem lehet érdemben vitázni.
Ráadásul azóta nyitottál egy újabb károgó topikot.
Mellesleg hozzáteszem, hogy ugyanezen elvek alapján, ha már a németeknél megtettük, a magyarországi adatokból is le kellene vonni kb. 200.000 főt, akik nemzetiséginek vallották magukat.
Az előbb idézett forrás szerint 2%.
Az eredmény katasztrofális.
A békés Izland az 1900as 78.000ről 280.000 bővült ezen időszak alatt....
Hoho, micsoda művészportré ez itten kérem? Aláírással, mindennel? Szerintem Kerényi elégedett lehet, hogy az Index törzsközönsége ilyen szép képeket ad róla közre. Szerintem... :)
Ott se bevándorlás, se elvándorlás, se betelepítés"
A dániai bevándorlás egy jottányival se marad el a ny.európai trendtől. A bevándorlók számát százezrekben ha nem millióba számíthatod. Plusz ebből rengeteg a mohammedán...
Sajnos a fold eroforrassai nem teszek lehoteve azt hogy mondjuk 100ev mulva mind a kb 10mrd ember ugyanazon a szinten eljen. tehat ha mondjuk a kinaiak meg az indiaiak feljonnek akkor nekunk kell osszehuzzuk magunkat.