Keresés

Részletes keresés

wogboy Creative Commons License 2005.12.12 0 0 31

Szia!

"vietnami származású ausztrál állampolgár volt." - és akkor mi van?

Én is az vagyok és mégsem szállítok kábítószert, ami által családok ezreit lehet tönkre tenni, ha a gyerekeik elkapják a szállítmányt.

Én nem látom olyan ártatlannnak a "rizspusztítót", mert nem tévedett, hanem szándékossan ment az üzletbe! Ez részéről egy szerencsejáték volt és beletört a bicskája.

Hiszen a családja a kábítószer üzletelésben benne volt. A bátyját már elcsípték ilyen drogok szállításáért. A testén vitte a csomagokat - és kitudja hanyadszor? - és azon bukott meg a ökörje, hogy egy fémlánc volt a testén és azt a fémdetektor kiszúrta! Na, ekkor jött a tapizás és akkor vették észre a csomagokat.

A miniszterelnökünk is sírva bánkódott a "rizskombájn" halálhírén, de azon nem sír, amikor az ausztrál katonák ártatlan irakiak ezreit teszik nyomorékká!

Az itteni tv.-ben mutatták a nagy bánatot a kivégzés elött, de egysem volt olyan látogató az adásban leadva, akiknek a gyerekeit tették tönkre ezek a szállítók!

Kérdezem, hogyha akár a tied vagy más ismerősöd gyerekét lemérgezik ezek az "ártatlan" ausztrál állampolgárok, akkor is lényeges az állampolgárság kihangsúlyozása?

Én nem haragszom rád, nehogy félreérts! Csak lenni kell egy határnak, ahol megálljt parancsolnak az ilyen állatoknak, akiknek a pénz az istenük.

Hallottál már olyan síró anyát, akinek a gyerekeit megölte a kábítószer és akkor jön a média és mártírt csinál ilyen szállítókból.

Éppen az a baj, hogy nincs így az egész világon, akkor majd megszelídülnének ezek a nagyszájjú ausztrálok is. Tudsz arról, hogy milyen mennyiségben szállítanak még ma is kábítószert innen oda - Indonéziába _ és az ottani kormány már megunta a nagy emberséges elintézéseket.

Éppen ideje lett és nem az a fontos, hogy milyen állampolgár? Ő vétkezett az ottani törvények ellen és ez lett a veszte!

Azt mondta a bíróságon, hogy azért csinálta, hogy a bátyját kiváltsa az adósságból, amit az ilyen üzletelésben megzsaroltak. Akkor miért nem kérte az ausztrál kormány segítségét és miért kellett a segítség, amikor lebukott?

Nagyon megkérlek, hogy ne haragudj meg ezért a véleményért rám! De láttam már olyan nyomorékokat, akiket éppen az ilyen kábítószeresek ütöttek el és azóta is tolószékben él.

Majd olvaslak és addig is legyen szép napod!

Üdvözlettel - wogboy

Előzmény: Triumphator (26)
Kamukáze Creative Commons License 2005.12.12 0 0 30
Csak a szervezesen kene meg javitani, hogy a csapatok ne mindig kulon helyeken es idopontokban vonuljanak fel.
Előzmény: Triumphator (29)
Triumphator Creative Commons License 2005.12.12 0 0 29

sztori összefoglalva:

- múlt hétvégén egy, a helyi strandon dolgozó életmentőt megvert két, valszeg közel-keleti származású ember.

- emil és sms-kampányban szerveztek egy "foglaljuk vissza a strandot a libanoniaktól" akciót

- kb 5000 ember a strandon grillezgetett, sörözgetett, zászlókat lengetett és rasszista dalokat énelkelgetett

- a sör hatására bátrak lettek és összevertek négy libanon-kinézetű embert

- ezután jött a tömegoszi és minden egyéb

- másnap pedig a libanoniak visszavágója, bézbólütőkkel és felgyújtott kocsikkal.

Kamukáze Creative Commons License 2005.12.12 0 0 28
"hát igen, előbb utóbb ez lesz európában is. ha a rendőrség nem bírja megfékezni a csőcseléket, ha a poliykusok nem képesek megfékezni a bevándorlást, majd lesz népítélet."

Ez de szep lesz! Arab garazda gazemberek ellen garazda gazemberek tuntetnek, es gyorsan megvernek nehany keznel levo arabot(Persze fokent az artalmatlan boltos, es szakacs lesz keznel.).
Legszebb az a faszi volt, aki buszken kijelentette, hogy ezert a foldert nagyapaink kuzdottek. Kopnom kell.
Előzmény: Első Polgár (21)
fakalap99 Creative Commons License 2005.12.12 0 0 27
Igen.
Előzmény: Triumphator (26)
Triumphator Creative Commons License 2005.12.12 0 0 26
vietnami származású ausztrál állampolgár volt.
Előzmény: wogboy (22)
nyman Creative Commons License 2005.12.12 0 0 25

Sydneyben is elnek nehany millioan. :D

Előzmény: nyman (24)
nyman Creative Commons License 2005.12.12 0 0 24

Elegge uszito es gyuloletkelto a topikcim. Ha joltom alig nehany ezres tomeg volt.

:DD

schpenoth Creative Commons License 2005.12.12 0 0 23
http://index.hu/politika/bulvar/sydney2459/
wogboy Creative Commons License 2005.12.12 0 0 22

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy beleszólok! Új vagyok itt és élvezettel olvaslak benneteket.

Azt hallottátok-e, hogy az elmúlt napokban egy vietnámit kivégeztek, mert elkapták 3 éve Indonéziában 4000gr kábítószerrel?

Ha érdekel benneteket az én véleményem erről, akkor majd írjatok vissza! De előre megjegyezem: egyetértettem a kivégzéssel!

Az indokaim később, ha igény lesz rá!

Szép álmokat nektek és hideg reggelre fogtok ébredni - ezt mondta Duna tv. :-)))))

Üdvözlettel - wogboy

Első Polgár Creative Commons License 2005.12.12 0 0 21
hát igen, előbb utóbb ez lesz európában is. ha a rendőrség nem bírja megfékezni a csőcseléket, ha a poliykusok nem képesek megfékezni a bevándorlást, majd lesz népítélet.
Előzmény: vacuola (-)
unnamed Creative Commons License 2005.12.11 0 0 19
Tökös gyerekek ezek az ausztrálok, gratulálok nekik.
vacuola Creative Commons License 2005.12.11 0 0 18
ooo yes

talán ebből tanulnak arab barátaink.
Előzmény: zálycsik (17)
zálycsik Creative Commons License 2005.12.11 0 0 17
A vizimentőkre gondolsz, akiket előző nap a bevándorlók megvertek???
Ezt nem értették a tüntetők se. :)))

Na hogy ne poénkodjam el. Igen elfajult az ellentüntetés, majdnem meglincseltek egy arabot és csajok megruháztak egy nőt aki sipákolt a bevándorlók mellett.
Mentősöket nem láttam hogy vertek volna.
Egyébként egyik sem szép dolog, de ez van. Az indulat indulatot szül.
Előzmény: Törölt nick (16)
zálycsik Creative Commons License 2005.12.11 0 0 15
Elég sokan összerándultak, ahhoz képest, hogy sms-ben szervezték.
Előzmény: vacuola (14)
vacuola Creative Commons License 2005.12.11 0 0 14
ooo yes, ez a lényeg, az utca emberéről van szó.
Előzmény: zálycsik (12)
pannonbetyár Creative Commons License 2005.12.11 0 0 13

orbán nem diktátor, hanem viktátor és az nagy különbség.

Majdnem akkora, mint a csinyovnyik és a fidesznyik közötti!

Előzmény: HangyaTS (5)
zálycsik Creative Commons License 2005.12.11 0 0 12
Hát úgy tűnik az ausztrálok nem várják meg míg felgyújtják Sydneyt.
Nem új a probléma, lásd Romper Stomper és gondolom a helyzet azóta is fokozódik.

Egyébként néztem a tüntetésről képeket. Itt nem skinhead-ek meneteltek, sima hétköznapi fiatalok, csak tele lett a tökük.
Előzmény: vacuola (11)
Kukipapa - az eredeti Creative Commons License 2005.12.11 0 0 10
Hmmm?
Előzmény: zálycsik (8)
milendee Creative Commons License 2005.12.11 0 0 9

gyeeerekek.

Bali 200X, felbsztak xx turistát a tenoristák, főleg ozit, sztem ez ma sokakban él az oziknál, ne feledjétek. és még fog...

zálycsik Creative Commons License 2005.12.11 0 0 8
GENAU!!!!!!!
Előzmény: Kukipapa - az eredeti (2)
zálycsik Creative Commons License 2005.12.11 0 0 7
az előzményeket tudod???????
HangyaTS Creative Commons License 2005.12.11 0 0 5
Az olvastam, Orbán, a Diktátor sajtóközleményben állt ki a lincselők mellett, és megerősítette, hogy Magyarországon is hasonló módszerekre lenne szükség.

mti.hu
Előzmény: pannonbetyár (4)
pannonbetyár Creative Commons License 2005.12.11 0 0 4
Orbán mit szól ehhez?  ;o)))
vacuola Creative Commons License 2005.12.11 0 0 3
no
Előzmény: Kukipapa - az eredeti (2)
Kukipapa - az eredeti Creative Commons License 2005.12.11 0 0 2
Ez ugyanaz az eset, ahol arabok megvertek két vízimentőt, erre válaszul zavargások törtek ki?
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.11 0 0 1
Pedig éppen ott akart menedéket kérni néhány üldözött zápolyi akiket nagy szeretettel várnak Sydneyben.
pointless Creative Commons License 2005.12.11 0 0 0
0
vacuola Creative Commons License 2005.12.11 0 0 topiknyitó
"Aussie power."

skandálta a kövekkel felfegyverzett tömeg.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!