Szia!
"vietnami származású ausztrál állampolgár volt." - és akkor mi van?
Én is az vagyok és mégsem szállítok kábítószert, ami által családok ezreit lehet tönkre tenni, ha a gyerekeik elkapják a szállítmányt.
Én nem látom olyan ártatlannnak a "rizspusztítót", mert nem tévedett, hanem szándékossan ment az üzletbe! Ez részéről egy szerencsejáték volt és beletört a bicskája.
Hiszen a családja a kábítószer üzletelésben benne volt. A bátyját már elcsípték ilyen drogok szállításáért. A testén vitte a csomagokat - és kitudja hanyadszor? - és azon bukott meg a ökörje, hogy egy fémlánc volt a testén és azt a fémdetektor kiszúrta! Na, ekkor jött a tapizás és akkor vették észre a csomagokat.
A miniszterelnökünk is sírva bánkódott a "rizskombájn" halálhírén, de azon nem sír, amikor az ausztrál katonák ártatlan irakiak ezreit teszik nyomorékká!
Az itteni tv.-ben mutatták a nagy bánatot a kivégzés elött, de egysem volt olyan látogató az adásban leadva, akiknek a gyerekeit tették tönkre ezek a szállítók!
Kérdezem, hogyha akár a tied vagy más ismerősöd gyerekét lemérgezik ezek az "ártatlan" ausztrál állampolgárok, akkor is lényeges az állampolgárság kihangsúlyozása?
Én nem haragszom rád, nehogy félreérts! Csak lenni kell egy határnak, ahol megálljt parancsolnak az ilyen állatoknak, akiknek a pénz az istenük.
Hallottál már olyan síró anyát, akinek a gyerekeit megölte a kábítószer és akkor jön a média és mártírt csinál ilyen szállítókból.
Éppen az a baj, hogy nincs így az egész világon, akkor majd megszelídülnének ezek a nagyszájjú ausztrálok is. Tudsz arról, hogy milyen mennyiségben szállítanak még ma is kábítószert innen oda - Indonéziába _ és az ottani kormány már megunta a nagy emberséges elintézéseket.
Éppen ideje lett és nem az a fontos, hogy milyen állampolgár? Ő vétkezett az ottani törvények ellen és ez lett a veszte!
Azt mondta a bíróságon, hogy azért csinálta, hogy a bátyját kiváltsa az adósságból, amit az ilyen üzletelésben megzsaroltak. Akkor miért nem kérte az ausztrál kormány segítségét és miért kellett a segítség, amikor lebukott?
Nagyon megkérlek, hogy ne haragudj meg ezért a véleményért rám! De láttam már olyan nyomorékokat, akiket éppen az ilyen kábítószeresek ütöttek el és azóta is tolószékben él.
Majd olvaslak és addig is legyen szép napod!
Üdvözlettel - wogboy