Kinyilik a rendelő ajtaja, kilép az orvos, és látja,hogy a váróban egy fiatal pár üldögél. A nő feláll, és elindul befelé. -Jöjjön maga is! -mosolyog az orvos barátságosan a férfira. Az orvos a rendelőben felszólítja a nőt, hogy vetkőzzön le, majd tetőtől talpig megvizsgálja. Végül a férfihoz fordul és megkérdezi: -Mindig ilyen zavartan viselkedik a hölgy? -Gőzöm sincs róla-feleli a férfi. Most látom elöször életemben. De azért háromszáz forintot megért!
Igazándiból az ott épp taglalt téma péntek délután számomra emészthetetlen. Laza könnyedségre vágyom inkább, olyanra, mint ez a topic szok lenni. MrJones eluralta a pályát, ráadásul nemis értek vele egyet nagyon sok mindenben.
Hát, megnéztem, de mint azt korábban irtam, engem nem ez a nem izgat fel igazán.
Na, ni szemmel az alábbi észrevételeim vannak:
Ez a bűvész néni a derekát is, cicijét is eltüntette? Ha neki ez csak ilyen egyszerűen megy, akkor én is megkérem, hogy rólam is tüntessen el néhány felesleget.
A csajszit én nem bűvésznek, hanem csontcsörgetőnek neveztem magamban. Tipikus angol lady alkat, lapos és hát az arca sem egy szépségkirálynőjé.
Egyébkéntpedig a közönség határozottan jól szórakozott, és végülis ez a lényeg.
(Na, fenti kritikáim alapján, Steve, mostmár elhiszed, hogy nő vagyok a javából?)