bizony bizony. inteligencsesen tudom elvezni, amikor az alkeresztenyek itt habzanak a tilostol, meg a totatol. Annyira, de annyira tudom elvezni, ahogy eszi a fene szenteskeimet! :))))))))))))))))))))))))
Lehet, hogy az elszólások nem min.elnöki kiváltságok? Tóta is úgy gondolta, hogy szellemes. A kocsmában annak is számítana, csak valoszinüleg az ottani úriközönség nem szóviccekre, kíváncsi.
Hât hât most mondjam azt, hogy 'ejj, milyen szép kalapos kan ez a Dávid?' Épp valamelyik nap volt egy förmedvény műsor a "tökös csajok"-kal, úgyhogy éppen aktuális a témakör... ;)
biztos nem vetted eszre fo kifogasomat. a kanzler nem magyar szo. a szoviccnek szerintem nincs ertelme. es banto.
amugy meg nem kell annyira hulyenek nezned hogy nem tudtam volna felfogni hosszu o-val. meg irtam is a tobbertelmuseget. kicsit durva de elfogadhatonak tartom. szellemesnek.
a kanca meg szellemtelen, ismetlem hogy mucsai mert magyar ertelmet tulajdonit egy kulfoldi szonak es banto.
kulonben miert is akartam volna topikot nyitni rola? csak megeloztek...
ja es ugy tudom nagykoalicio lesz tehat ez az itteni oldalazasos szoveg egy egyszeru bunkosagra szerintem nem allja meg a helyet...
Nagyon ritkán szólok hozzá a Polfórumon, de ez nálam kiütötte a biztosítékot. Először nem hittem a szememnek. Ez megengedhetetlen. Az illetőnek, aki elkövette, nagyon-nagyon el kellene gondolkodnia. Mondjuk az Indexre írás helyett. Ha meg ő képtelen rá, akkor a szerkesztőségnek.
Na akkor leírom még egyszer. "NEM TÚL FINOM, NEM TÚL ÍZLÉSES..."
Nem állt szándékomban védeni az indexet. Köcögség volt a cím, de nem akkora ügy, hogy itt mindenki ezen háborogjon. Levették, kész, ennyi. De akkor sem kellene azt gondolni, hogy egy hüye szóvicc miatt az index gyakorlatilag arra készül, hogy felnyergelje Angelát. Alfredoo pedig azt mondta nincs értelem magyarul a németes szóviccnek, míg a lovag-lovagina párhuzamnak tulajdonított értelmet. És ha hosszú ó-val írjuk, vagy ejtjük? Sértő bizony. Mégsem nyíilt ilyesmiről topic.
Aki pedig (nemtom már ki is volt) azt hiszi, hogy fenti szóvicc a sajátom, annak azt javaslom, éljen még egy pár évet, figyeljen jól és akkor nem esik bele a csecsemőnek minden vicc új kategóriába.