Ezt nagyon sajnálom, bár ettől még akár jó is lehetne. Én még nem kezdtem el. Amennyiben valami idétlen zombizásba menne át, úgy el sem fogom kezdeni. Kár, hogy az utóbbi pár évben nincs ötlettel bíró sci-fi sorozat. Ebben bíztam, bízom vagy ezek után nem is tudom.
nincs. bénán felépített misztérium van benne. egy kicsit olyan, mint a Lost, de most mintha váltanának a 6. rész környékén és nem minden rész vet fel új kérdéseket, hanem pár dolgot már meg is oldanak. nem nagy puki. főleg a BSG-hez!
Januárba a Syfy műsorra tűzi a Helix-et, amelynek készítésében Ron Moore is szerepet játszott. Nem tűnik BSG-s magasröptű filozófiai falakat döngető sorozatnak, de a The Thing feelingje erősen rá nyomja a bélyegét a trailer alapján:
Ja volt, de amikor a zöld réten a csodaszép égbolt alatt végig sétált lobogó szőke göndör fürtjeivel, az szerintem minden naturista álmát valóra válthatta :D
Ron D. Moore, a nálunk a totálisan félreértelmezett Csillagközi romboló címen futó Battlestar Galactica egyik alkotója ismét a SyFy-nak forgat majd sorozatot, Helix címmel. A 13 epizódos első évadot éppen tegnap rendelte be az adó, a projekt mellé a Lost és a CSI:Miami egyik[...] Bővebben!Tovább »
Ha jól sejtem ezek a web epizódok egyben, nem az állítólag ezekből készített pilot dvd-film vagy miaszösz? Abban reménykedem, hogy azt nem csak összefűzik, hanem még gyurnak rajta, mert így a kommentek alapján a webeseket jobb ha meg sem nézem.
Az utolsó rész teljesen megölte számomra a Blood&Chrome-ot. Sablonos lett a végére eszméletlenül, a végére konkrétan már köze nem volt a BSG-hez. (Azt nem is ismétlem, hogy az állandó számítógépes háttér eszméletlen irritáló volt számomra...)
megnéztem a finálét, hát nem csodálom, hogy nem rendeltek több részt.
ez nagyon harmatos volt a régi BSG-hez képest, talán a finálé utolsó 3 perce hozott vissza némi hangulatot.
egyszerűen semmi sincs benne, ami a BSG-t naggyá tette.
az ifjabb Adama meg egy szépen néző nulla színészileg Olmoshoz képest. ráadásul csak női nézőkre számítottak, vagy mi? :) azért a BSG-ben volt jónő is rendesen, itt meg semmi... :)