A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Chinon CE-4 szett, lásd kettővel korábbi hozzászólásomat.
A vázat új elemekkel kipróbáltam, teljesen jó ami a fénymérést illeti, fülre korrektül exponál. Tekintettel a hatalmas érdeklődésre az árát a felére csökkentettem. :-) azaz 12.500 , bónusz kezelési utasítással pdfben :D
Megválnék egy, a családból 15 éve örökölt Chinon CE-4 szettől. Részei: váz bőr tokkal, alapzoom AUTO CHINON ZOOM MC 1:3,5-4,5 35-105 mm, továbbá egy széles látószögű AUTO CHINON MC 1:2,8 28mm. Egy-két éve próbáltam, akkor fülre rendbe volt a zárlefutás, reális expozíciót mutatott, akkor véletlenül bekapcsolva hagytam, és lemerítette az elemeket, beszerzésük folyamatban. Világlátott példány (Izlandtól Koreáig), ehhez képest nagyon szép állapotú. A gumírozás ragasztása elengedett kissé, elég rondán lett visszagányolva. Üvegek por és kártevőmentesek, filmvezetés karcmentes, belül patika-tiszta. Nem gondolom, hogy valaki használná valaha, de gyűjteményben nagyon jól mutatna. S/N: váz: 369028, zoom: 8503130, nagylátó: 839828 Ár 25.000, alkuképes. Csak egyben. Érdeklődés mailban, email publikus. Hely: Dunakeszi, Budapest északi agglomeráció, vagy budai hegyvidék.
Mamiya Auto Bellows 645 gyönyörű állapotban és sok kiegészítővel.
Digitális és analóg rendszerhez adapterekkel szinte minden kamerához csatlakoztatható, menetes és Pentacon Six objektíveket is fogad, szériaszámot nem találtam rajta.
A Nikon D850 és a Componon-S nem tartozéka csak illusztráció.
Szekrényürítés, sok dolgom összegyűlt amit már valószínűleg nem fogok használni.
Az ár irányár, ajánlatokat meghallgatok, csere / beszámítás is lehetséges, leginkább nagyformátumú (8x10) objektívek és tartozékok vagy studio vakuk / fényformálók érdekelnek.
Ha bármiről több info / kép kell, kérdezz nyugodtan.
Pentacon Prakticar 500mm/5.6 MC - 65 000HUF
teleobjektív Pentacon six / P6 bajonettel, nagyon szép állapotban, eredeti tokjával. Rengeteg blende lamella
SN: 8656855
Carl Zeiss Jena - MC Flektogon 4/50 - 45 000HUF
Pentacon six bajonett Szép állapotban, tökéletesen működik, nem karcos nem gombás, blende nem olajos, szépen mozog
SN: 10242276
Pentacon six váz - 19 000HUF
Fimmel tesztelve nem volt, a záridők mind lefutnak, blendét vezérli rendesen, de a B idő nem marad nyitva
Hátuljáról a bőrözés hiányzik
SN: 2143
Flexaret VI Automat -- 45 000HUF
Filmmel tesztelt, több tekercset is vele mostanában, kisfilmes adapterrel, napellenzővel, és eredeti bőrtokkal. SN: 4-69569
Seagull 203-I 6x6 / 645 rangefinder - 10 000HUF Super Ikonta kína `Testvére` Kicsit foglalkozós A rangefinder patch mozog a lencse fókuszálására regál, de nem tudom mennyire pontosan. A dupla expót megakadályozó mechanizmus néha beragad, de ettől függetlenül lehet exponálni a lencsén kézzel
SN: 04488
Yashica Electro 35 GSN - 19 000HUF
Szép állapotban, Filmmel tesztelt, tavaly 2 tucat tekercset ellőttem vele gond nélkül, elemmel.
Eredeti tokja és pántja is megvan
SN: H1031810
Yashica MG-1 rangefinder - 8000Huf
Filmmel nem tesztelt, de elem nélkül exponál, lencsék szépek
Sinar Wolf 4x5 nagyformátumú monorail - 200 000 HUF
Sok tartozékkal (objektív, film tartó, stb), minden ami kell ahhoz hogy azonnal tudd használni, Nagyformátumú fotózás csoportban van róla egy bővebb leírás
Apukám analóg fotós örökségét szeretném értékesíteni. Nem csak fényképezők és kiegészítők, hanem házi laborálási eszközök, pl. nagyító, szárítógép, tálak, mérlegek, de reflektorok, stb. is.
Nem minden volt gondosan tárolva (de a fényképezőgépek biztosan) és nem tudom semmiről, mennyire működőképes.
Tudtok olyan helyet, ahol felmérik a készletet, és akár egyben átveszik, vagy legalábbis felbecsülik?
Eladó Cosinon Auto MC 50mm F1.4 PK bajonett + Sony-e adapter. Szép rajzolatú, jó állapotú objektív. Pentax gépekre adapter nélkül, egyéb vázakra adapterrel rögzíthető. Az ár 25 ezer forint tartalmazza a Sony-e adaptert is. Nélküle mínusz 5000 ft.
Egy rokonomnak keresek analóg gépet. Fiatal srác, ez lenne az első analóg élménye. Nekem van egy Praktica L meg egy Nikon F65 gépem (meg néhány megbízhatatlan távmérősöm ). Ezek tök jók is lennének, de Praktica ugye full manuál, csomó tekercs és pénz rámenne a tanulásra, a Nikon meg már túl sokat tud . A kettő között keresnék valami olcsó, megbízható gépet. Annyi, hogy legyen benne fénymérő meg egy alap obi rajta.
a lentebb felsorolt Nikon manuális (csak AI-S) objektíveket keresem megvételre. Csak hibátlan állapot érdekel mind optikailag, mind mechanikailag.
Nikon 24mm 2.8 AI-s Lehetőleg 900000-es szériáltól felfelé, de ha régebbi és hibátlan még érdekelhet Nikon 35mm 1.4 AI-s Lehetőleg 600001-es szériáltól felfelé, de ha régebbi és hibátlan még érdekelhet Nikon 50mm 1.2 AI-s Lehetőleg 400000-es szérialtól felfelé, de ha régebbi és hibátlan még érdekelhet Nikon 85mm 1.4 AI-s
Erre az Email címre várom az ajánlatokat: mynameispek@gmail.com
Külsőleg és belsőleg sokat látott Nikon tesók, kipucolva, beállítva, frissen szervizelve, újraszigetelve, működő állapotban eladóak. Nikon FA *** SN=5363856 Nikon FE2 *** SN=2164188 50e Ft/db Kettő együtt 90e Ft