Ez atopic, a topicindító idézetnél szélesebb körben kívánja tárgyalni, minden határon túli magyarlakta terület sorsát, káváriáját, keresve a megoldást.
Mióta erőszak az, ha valamit az előírt technológiával rögzítünk a helyén? ):O Egyébként meg egy demokratikus rendszerben szinte bárminek a felvetése megengedhető. Legfeljebb kiröhögnek. Mint most téged. Vagy szarnak rád. Mint most is.
Én amúgy nem is akarnék ebbe a "vitába" belebonyolódni, csak gondoltam megkeresem már ezt az egyezményt, mert kíváncsi voltam. Meg is kaptam a köszönetet, így segítsen az ember :) Persze lehet, hogy nem kellett volna, elvégre tények ismerete nélkül vaktában vagdalkozni sokkal izgalmasabb, úgyhogy tkp megértem a csalódottságot :)
,,Minek nézze, nem szeret dolgozni. Csak egy fikanick."
A fika te lehetsz, de mi az a ,,nick"? Egyébként, ha az illető méltóztatna megadni egy referenciát, megnézném. De ezek jószerivel felfuvalkodott hólyagok, akik Istennek képzelik magukat.
Neked nem ,,go 106"-ozni kellene, hanem egy értelmes és ellenőrizhető idézettel előállni végre. Jó, tudom, a provokátorok nincsenek erre kiképezve. Hátha te kivétel vagy!