Mostanában egyre többet szerepel ez a kultminiszter. Érdekes, utálom a politikusokat, de ő valahogy nem idegesít. Olyan 'emberi' arca van. Lehet, hogy tévedek, de róla el tudom hinni, hogy tényleg akar valamit a pénzen és a hatalmon kívül. Hiteles.
És most üssetek :)
Bozóki elődje, Hiller meglehetősen széles körű szakmai konzultációval kísérten kidolgoz(tat)ott egy Kulturális Stratégia c. anyagot. Utána pártelnökké avanzsált, jött Bozóki, és vagy nem is tudott a Kulturális Stratégiáról, vagy nem tartotta jónak, lényeg az, hogy mintha ez az anyag nem is létezne, se szó, se beszéd, előjött a Pánkkk-kal. Illett volna talán a szakmának szólni, hogy Kult. Strat. sztornó, nemzeti nagylétünk ezután a könnyűzene függvénye.
A Pankk az egy elég nagy faszság, de ettől függetlenül kifejezetten jó ötletei vannak. Pl. beígérte az NKA átszervezését, amit persze a legjobb lenne megszűntetni, de ha csökkenti a bürokráciát benne, már megérte miniszternek lennie.
Egyébként női szemmel nézve eléggé ronda egy figura, de ettől még lehetne, okos, tehetséges, jó miniszter, de hát nem az, így hát nem tudom másképp megitélni, csak a képe alapján. Megjegyzem Németh Sándorral igen jól mutattak egymás mellett.
Bozóki egy jó arc, ez most poén akar lenni, ugye... Ha van visszataszító arc ebben a kormányban, akkor az ővé az. Pedig óriási a konkurencia... Gondoljunk csak Lamperthre, Kókára vagy Juhászra. Te jó ég, a Gyurcsányról meg teljesen megfeledkeztem...
Hát nem tudom, én hetero férfi vagyok, így nyilván nem esztétikai értelemben mondom, hogy jó arc, hanem átvitten. Ha politikai értelemben tartod undorítónak, azt meg nem értem. Kifejthetnéd.