Keresés

Részletes keresés

semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.10 0 0 48
én is megkérdeztem egyik barátomat aki jó a "szakmában":) de ő sem tudott semmit,ő is azt mondta h biztos valami moziba nem jutott alkotásról lehet szó,van egy pár oldal ahol kifejezetten tv-s filmek vannak a topon,utánanézek de sajnos csak max csütre leszek képes:(de mégis,hátha...
Előzmény: Rubini (47)
Rubini Creative Commons License 2005.09.09 0 0 47
Na, ma újra kikérdeztem azt, akitől hallottam a filmről. Minimum 20, de inkább 30 évvel ezelőtt látta a tévében. A sztori az az, amit már korábban leírtam, arról nincs újabb infó.
Viszont lehet, hogy tévéfilm, vagy rövidfilm volt az alkotás.
A google-val én is próbálkoztam, hasonló eredménnyel. :(
Előzmény: semi-sweet wine (42)
anyabanya Creative Commons License 2005.09.09 0 0 46
Ha valaki felveszi vagy megtudja szerezni A félkegyelmüt akár videon akár DVD-n, akkor irjon....nagyon boldog lennék ha meg tudnám szerezni.... 
semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.09 0 0 45
Hát látom,tudtál segíteni:)Igen ez az de sajnos nem volt időm az elmúlt napokban utána nézni:(Most már csak az a kérdés,honnan szerezzem meg...A másik filmmel kapcs még mindig semmi hír?
Előzmény: Rubini (44)
Rubini Creative Commons License 2005.09.09 0 0 44
Ez volna az a film?
Előzmény: semi-sweet wine (43)
semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.07 0 0 43
Vagy álmodtam vagy télleg létezik egy olyan film aminek az volt a cime h Vihar előtti csend(?!)Tud vki a filmről vmit?Kijött esetleg dvd-n, vhs-en?Vagy keressek úgy utána mint szegény Rubininál?:)
semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.07 0 0 42
Én igazán segítenék neked de ez vhogy nem megy,vagy megálmodtad vagy olyan filmnek kell lennie ami jó régen kerülhetett filmvászonra(!?),viszont nekem is felkeltetted az érdeklődésemet rendesen,sajnos a google keresés nem vált be kb 30 000 teóriát állítottam fel de egy sem jött be,még egy esély van ha az az illető se tudja akkor nem tudom mi lesz...:)
Előzmény: Rubini (41)
Rubini Creative Commons License 2005.09.06 0 0 41
Oké, semmi gond, végül is szerencsére nem élet-halál kérdés. :)
Köszi szépen, hogy ennyit kutakodsz miattam.
Én is keresgélek még, hátha ráakadok valahol.
Előzmény: semi-sweet wine (40)
semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.06 0 0 40
Rubini!sajnos kevertem a filmet vmivel,mégpedig a Hívószó című film a bűnös,visszamentem és csak azt találtam szóval sorry de mégsem tudom a címét,közben még kérdezgetek ha megvan a megoldás akkor szólok:)
Előzmény: Rubini (28)
never.jr Creative Commons License 2005.09.05 0 0 39
Ja kérem, öreg filmekről öreg embereket kell kérdezni...
Előzmény: Rubini (36)
Erika Péron Creative Commons License 2005.09.05 0 0 38
Köszönöm Rubini!
szeptember1 Creative Commons License 2005.09.05 0 0 37
Szevasztok!
Kizárólag JÓ minőségben keresem az Agymenők című fantasztikus vígjátékot!Ide írjon akinek esetleg megvan!Köszike
Rubini Creative Commons License 2005.09.05 0 0 36
Kösz szépen, már az is több mint elegendő adat, amit leírtál! :)
Előzmény: never.jr (35)
never.jr Creative Commons License 2005.09.05 0 0 35

Címe: A félelem bére

Rendező: Henri-Georges Clouzot

Szereplők: Yves Montand, Peter van Eyck, Charles Vanel, Véra Cluzot

1953-as film, 150 perc hosszú...

Egyéb info is kell?

Előzmény: Rubini (32)
Rubini Creative Commons License 2005.09.05 0 0 34
Brewster milliói, de a magyar címe Szórd a pénzt és fuss! volt.
Előzmény: Erika Péron (33)
Erika Péron Creative Commons License 2005.09.05 0 0 33

Sziasztok!

Keresek egy filmet. A 80-as években láthattam a TV-ben.

A sztori nagyjából a következő volt:

Egy fickó örökölt? egy csomó pénzt, és az a lényeg, hogy 1 hónapon belül el kell költenie mindet, de csak úgy, hogy mindenből csak 1-et vehet (legyen az tárgy, vagy szolgáltatás) és akkor megtarthatja amit vett.  Ha nem tudja elkölteni akkor vki más kapja meg, vki ellenlábas.

Vesz luxusautót, repülőt, bélyegritkaságot amit felad postán, házat, ... a lényeg, hogy természetesen az utolsó pillanatban de sikerül neki, miközben azért próbálnak ellene tenni h ez ne sikerülhessen.

Ha valaki tudja a címét, szereplőket, esetleg megvan neki, kérem írjon!

Mivel sajnos nem tudok gyakran benézni ide írhattok az e-mail címemre is:

viki72@mailbox.hu

Előre is köszönöm!

Rubini Creative Commons License 2005.09.04 0 0 32
Közben eszembe jutott még egy film, ha már így belelendültünk a keresésbe. :)

Ha jól emlékszem fekete-fehér volt és amerikai.

A sztori az volt, hogy egy férfi megbízást kap a hadseregtől, hogy szállítson robbanóanyagot (talán nitroglicerint). Felkeresi valami régi ismerősét (egy bajszos(?) mukit), hogy kísérje el, az pedig rá is áll.
Katonák rakodják fel a cuccot a teherautóra és az egyik - kezében a robbanószeres tartállyal - majdnem egyensúlyát veszti a pallón, persze mindenki lecövekel, hogy majdnem végük lett.
Van egy másik páros is, azok egy ugyanígy megrakott teherautóval mennek pár kilométerrel hőseink előtt, de nincs szerencséjük, mert ők a levegőbe repülnek. Emlékszem a filmben úgy volt ábrázolva, hogy egyszerűen véget ért a keréknyom a porban.
Arra már nem emlékszem, hogy hogy, de sikerül eljuttatni a rakományt a rendeltetési helyére, közben talán a barátja is meghal a főhősnek.
Ennek ellenére boldog, mert kap egy rakat pénzt. Elindul hazafelé(?), megkönnyebülten elkezd cikkázni az üres teherautóval, erre belezuhan az útmenti szakadékba - és vége a filmnek.

Ha tud valaki infót, előre is köszi!
Rubini Creative Commons License 2005.09.04 0 0 31
Szinte gondoltam, hogy nem a Romeo+Juliet lesz az amit keresel. Azért még nem olyan régi film, hogy el lehessen felejteni. :)
Azt nem tudtam, hogy már korábban is volt a történetnek egy "gengszteres" feldolgozása.
Előzmény: semi-sweet wine (30)
semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.04 0 0 30
Hát a film kb 20 éves körül lehet,ezért is gondoltam rá hogy heuréka  megtaláltam a West side story "személyében" mert kb olyan kaliberü ez a film is,de majd meglátjuk...A Zeffirelli  és Baz Luhrmmann féle verziót már láttam most inkább ez érdekelne
Előzmény: Rubini (29)
Rubini Creative Commons License 2005.09.03 0 0 29
Mi volt ennek a filmnek a "maga kora"?
Elolvasva a sztorit nekem a Romeo+Juliet ugrott be elsőre, ami kábé 10 éves film.
Előzmény: semi-sweet wine (26)
Rubini Creative Commons License 2005.09.03 0 0 28
Oké, semmi gond, tudok várni. :)
Előzmény: semi-sweet wine (25)
semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.03 0 0 27

West side story-Musical  about two youngsters from rival NYC gangs who fall in love

ez lenne az?

semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.03 0 0 26

Nagyon régóta szeretném ha a kezembe kerülne Rómeó és Júlia megfilmesített történetecskéje,nem Zeffirelli stílusában,inkább egy modernebb verziót képzelek el, ami az akkori viszonylatban(a maga korában) új volt.Két banda háborúját meséli el,ahol az ellenséges tagok között "szokásosan" egymásba szeret két fiatalTöbb filmcímet is felsoroltam keresgélésem során és egyik sem jött be,please help!

semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.03 0 0 25
Próbáltam eljutni arra a helyre ahonnan megtudom neked a film címet szerezni de sajnos csak holnap tudom meg véglegesen, a várakoztatásért sorry!
Előzmény: Rubini (24)
Rubini Creative Commons License 2005.09.02 0 0 24
Igen-igen, nagyjából ez a sztori. Mondjuk szomszédokról nem tudok, de lehet, hogy azok is vannak benne. Mint már írtam én még nem láttam a filmet, csak hallottam róla, de amiket leírtál, azok nagyrészt ráillenek.
Ha megtudod szerezni a címét, azt nagyon megköszönném. Úgy még könnyebb lenne utánajárni, hogy az e a kérdéses alkotás.
Előzmény: semi-sweet wine (23)
semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.02 0 0 23
Hallod,pont most voltam videotékában és pont egy ilyen filmen akadt meg a szemem, a rövid sztori annyi h volt egy házaspár akik nagyon szeretnének egy gyereket és nagy nehezen a nö teherbe esik,vmi furcsa szomszédokról is szó van benne ha ez az, jelezz mert meg tudom egy pill alatt a film címét!
Előzmény: Rubini (22)
Rubini Creative Commons License 2005.09.02 0 0 22
Köszi az eddigi tippeket, de sajna nincs köztük az amit én keresek. Az Untergang-ot, illetve a The Rise of Evil-t láttam, a Max-nak meg ismerem a sztoriját - tehát ezek kilőve.
Régebbi filmre gondoljatok, kábé 20-30 évvel ezelőttire.
Nincs benne szó a felnőtt Hitler tetteiről. Az egész alkotás a már említett házaspár életét mutatja be, míg végre gyerekük születik.
A filmnek már a vége az, amit leírtam, tehát, hogy anyakönyvezik a gyereket Adolf Hitler névre.
Fontos, hogy az egész úgy van megcsinálva, hogy a film közben nem lehet megtudni, hogy kikről van szó, így mindenki csak egy szimpatikus házaspárt ismer meg, akik rengeteget szendvednek míg az asszony teherbe esik.
És ekkor jön a megdöbbentő befejezés, hogy az illetők Adolf Hitler szülei...
zoknis(R) Creative Commons License 2005.09.02 0 0 21
A Max egy valóban jó film, de nem ez... régen láttam már, de abban ilyenről szó sincs. ott inkább Hitler, mint festőművész kerül előtérbe.

SzPA
Előzmény: vicky (19)
lavinaGOTU Creative Commons License 2005.09.02 0 0 20
Jaja, én a Gregory Peckest láttam...
Előzmény: vicky (19)
vicky Creative Commons License 2005.09.02 0 0 19
A Der Untergang (A bukás) nem így kezdődik, egyáltalán nincs szó a filmben Hitler gyerekkoráról.
Akkor már inkább a The Rise of Evil (A gonosz felemelkedés??) lehet az, bár már elég régen láttam, nem emlékszem az elejére. Tudtommal a Max című film is Hitlerről szól.
A klónozós film valóban a Brazil fiúk, Sidney Lumet rendezte és Gregory Peck, Laurence Olivier a főszereplők.
Előzmény: semi-sweet wine (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!