Értem. Szóval a VEKE azért Fidesz-közeli, mert Dávidnak narancsszínű a nyakkendője. Oké, szerintem is lezárhatjuk, szerintem is mindenkinek lejött erről aminek le kellett jönnie.
Értem már miért negrózik annyit csacsogo. Nah én itt lezártam a témát, minden tényállást leírtam. Aki objektívan szemléli az eseményeket, annak lejött a dolog.
Az ehhez hasonló kliséket nyugodtan kihagyhatod a hozzászólásaidból, szerintem ezek nélkül semmivel nem lenne kevesebb információtartalma a beszélgetésnek.
Az 1-es és 4-es pontokhoz nem tudok hozzászólni, majd az érintettek reagálnak, ha akarnak.
3-as pont:
3) Nem konkrétan az egyesület, hanem az egyesület egyik tagja, aki mondhatni a hátán cipeli az egész kocerájt.
Oké, akkor konkrétan elárulnád, hogy ez mit jelent? Azon kívül, hogy lefényképezték egy Fideszes rendezvényen (mint ahogy Demszkyvel és egyéb ballib politikusokkal is került már egy fényképre), milyen konkrétumokkal tudod alátámasztani az állításodat?
Tény és való, hogy ami a BKV-nál van az elszomorító. Jelentéseket írni egymásról, ezek ők.
Igazából engem személy szerint főleg ez érdekel. Nem a VEKÉ-t akarom védeni, mivel ez nem feladatom (nem is vagyok tag). Hanem Csacsogót és a hozzá hasonlókat szeretném helyre tenni.
Jah érdekes, amikor téma volt a rázós ZIU, és azon a véleményen voltam mint a veke, valahogy nem voltam ennyire téma lajcsinál. De hát egy száj-karate hőstől mit várjunk?
1) Most inkább nem másolnám be VD miket írt nekem kb. egy hónapja MSN-en, de minden bizonnyal elhatárolódnál tőlük. Csacsogo ehhez képest semmi.
lajcsi személy szerint engem folyamatosan rágalmaz, azt állítja 15 nicken írok az indexre (a nevekkel még mindig nem rukkolt elő), azt állítja hogy a wiwen fenyegető leveleket küldök neki, meg hogy kitiltottak wiwről emiatt, amit nem is értek mert pl. most is be vagyok lépve. Ennyit a veke vezérkarról
2) egyértelmű
3) Nem konkrétan az egyesület, hanem az egyesület egyik tagja, aki mondhatni a hátán cipeli az egész kocerájt. Ezek tudatában nehéz függetlennek nevezni a szervezetet.
4) Nem kell a BKV-ra mutogatni, most nem róluk van szó. Tény és való, hogy ami a BKV-nál van az elszomorító. Jelentéseket írni egymásról, ezek ők. No, a veke se különb ám. Ők is nyomoznak, és igenis tudom hogy lajcsi IRL fenyegetést vakerált az egyik ismerősének a hátam mögött. Nah, kb. ez a veke
A fentebb leírtak mind tények, bizonyítani is lehet mind, de gondolom azért beléjük fogsz kötni, mert élvezed
Nézzük, mikről is írt az éjszakai járatokon kívül.
1. a hozzá hasonlók lecsürhézése a VEKE részéről, 2. az 1%-kal kapcsolatos problémák,
3. az egyesület fidesz-közeli,
4. az egyesület nyomoz(!) a másképp gondolkodók után.
A 4. pont alapból hülyeség. Annyi az igaz belőle, hogy a halálos fenyegető leveleket feladóknak és a névtelen rágalmazóknak megpróbálnak utánajárni. Ezzel ellentétben viszont a BKV-nál valóban nyomoznak a szimpla másként gondolkodók után. Olyan is volt, hogy űrlapot töltettek ki a dolgozókkal, amin olyan kérdésekre kellett válaszolni, hogy tagja-e valamilyen civil szervezetnek. Ez persze alkotmányellenes, de ez nem igazán érdekel ott senkit. És igen, abból is esett már bántódása BKV-s dolgozóknak nemegyszer, hogy az indexen valami olyat írt, ami nem tetszett egy-két ottani alsó vagy középvezetőnek. Ezen kívül, további különbségek: a VEKE részéről még soha senki nem írt anyázós fenyegető leveleket... Az 1. ponttal sem kell túl sokat foglalkozni: Lala jelzői semmivel sem erősebbek annál, mint amiket ő kap Csacsogóéktól.
Tehát a 2-es és a 3-as pont az, amelyikkel érdemben foglalkozni lehet. A 2. pontra nem mondtam, hogy abban nincs igaza. Igen, elveszett az az 1%, aminek ő bizonyára örül. A 3. pontról (Fidesz) pedig annyit: én egy hónappal ezelőtt még tagja voltam az egyesületnek, és ebből adódóan (Csacsogóval ellentétben) volt némi rálátásom a dolgokra, és innen tudom, hogy ez az állítás nem állja meg a helyét. Azt pedig nehezen hiszem, hogy az utóbbi egy hónap alatt ilyen változások mentek volna végbe. Az egyesület nagyon sok politikussal ápol(t) jó kapcsolatot, és ezek többsége éppen bal/lib oldali (pl. Lakos Imre, aki így elsőre eszembe jutott), hisz egy civil szervezet számára különböző ügyekben általában azokat érdemes felkeresni, akik döntéshozói pozícióban vannak. Persze akadnak kivételként jobbos politikusok is, akiket az egyesület felkeres(ett) (hogy csacsogónak lehessen mit lobogtatnia). A VEKE tagok pártállása pedig az összlakosság arányainak megfelelő: van köztük bal- és jobboldali jócskán, nagyjából egyenlő arányban. Igen, ezt is tudom, mivel tag voltam. Egyébként ezeket a vádakat valószínűleg Csacsogó sem gondolja komolyan, csak nem talál ezekél jobb belekötnivalót.
Az éjszakai járatokat sikerült úgy átszervezni, hogy néhány diszkóson és csövessen kívül, a munkába járók(ez Önökre nem vonatkozik) nem tudja megfelelően használni.
Nem baj, a türelmem végtelen, leírom én ötvenkilencedszerre is: az éjszakai járatokat nem a VEKE szervezte át, hanem a BKV Rt. De azért nyugodtan kérdezd meg még hatvanhétszer, valaki majdcsak megválaszolja neked újra és újra.
Nem szoktam olyan szervezetnek adni pénzt, amelyik lecsürhéz engem és kollegáimat nem, beszélve az egyéb jelzőkről.
Tudjuk, csak az anyázás és a fenyegető levelek írása a megfelelő stílus.
Nem szeretném ha az adóm 1%-a elveszne, ami Önöknél előfordul.
Örülj neki, hogy elveszett az az 1%, hisz így van mibe belekötnöd. Gondolom, örültél a hírnek, amikor olvastad. Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben.
Eszembe sem jut, olyan civil szervezetnek adni, amelyik pártoktól függetlennek vallja magát, holott nyílt titok, hogy fidesz-közeli.
Igen, és Osama Bin Laden is nyilván az ő emberük.
És még mindig nem jutott eszembe odaadni egy olyan szervezetnek, aamelyik a másképp gondolkodók után nyomoz, igencsak megkérdőjelezhető (etikai) módon.
Akkor ne add a BKV-nak az 1%-odat. (Bocs, de ez nagyon magas labda volt.)
Méghogy lajcsinak nincsenek fikanickjei, muhaha :D
Muhaha, jaj de vicces csávó vagy. Kár, hogy egyszer már csúnyán beégtél egy hasonló jellegű vádaskodásoddal, csak akkor engem vádoltál. Gondolom, a fenti kijelentésed is ahhoz hasonló megalapozottsággal bír.
Senki sem szólított fel, senki sem kötelezett sem arra, hogy add a vekének az 1%-ot, sem pedig arra, hogy ezt szóvá tedd.
Indokaid:
"Az éjszakai járatokat sikerült úgy átszervezni, hogy néhány diszkóson és csövessen kívül, a munkába járók(ez Önökre nem vonatkozik) nem tudja megfelelően használni."
- Erre ellenpélda minden éjszaka
"Eszembe sem jut, olyan civil szervezetnek adni, amelyik pártoktól függetlennek vallja magát, holott nyílt titok, hogy fidesz-közeli."
- Ültél már rágalmazásért kispadon? Az isteni hetihetes már igen. Jó volt látni Hernádi Judit, meg a Fajkasházi savanyú pofáját. A sorsukra juthatsz.
"És még mindig nem jutott eszembe odaadni egy olyan szervezetnek, aamelyik a másképp gondolkodók után nyomoz, igencsak megkérdőjelezhető (etikai) módon."
Nini! A tolvaj tolvajt kiált! :)
"Ui: Fiuk nem kéregetni, dolgozni kell, és Isten őrizzen, hogy a partneretek legyek."
Dolgoznak, serényen. Szerencsére nélküled! Másrészt kölcsönös a szerelem. Ők sem kérnek belőled. De mondd, picifiú, mi szükség volt mindezt mindenki tudtára adnod? Egyáltalán ki kiváncsi rád?