Keresés

Részletes keresés

drzyx Creative Commons License 2005.08.21 0 0 366
tipikus öngyűlölet, vagy párttitkár voltál vagy korai szdsz-es, esetleg mindkettő:)
Előzmény: bikaborja pácban (363)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.21 0 0 365
jó,de se feletjsd el,mert holnap a nagyvizitnél még gondod lehet belőle:-))
Előzmény: Törölt nick (364)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.21 0 0 363

mi?

az hogy két egymás hátsójába bújt posztkomcsi társulat nyomora nekem teljesen mindegy?

ehhez józan ész kell,ami neked sajnos nincs ahogy itt olvasgatlak.

Előzmény: Törölt nick (359)
drzyx Creative Commons License 2005.08.21 0 0 362
neked sincs?:)
Előzmény: Törölt nick (361)
drzyx Creative Commons License 2005.08.21 0 0 360
nőgyűlöletről is adnak papírt?:)
Előzmény: Törölt nick (357)
drzyx Creative Commons License 2005.08.21 0 0 355
de legalább többnyire racionális lények, szemben a nőkkel:))
Előzmény: bikaborja pácban (354)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.21 0 0 354
ahogyan a férfiak is:-)))
Előzmény: drzyx (353)
drzyx Creative Commons License 2005.08.21 0 0 353
ugye mondtam, hogy a nők mindenre képesek?:))
Előzmény: bikaborja pácban (352)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.21 0 0 352
én a férjemet vertem,no de mind1:-)))))))))))))))
Előzmény: drzyx (351)
drzyx Creative Commons License 2005.08.21 0 0 351
itt az ideje változtatni a szokásokon, nem szép dolog, vered a második feleséged?
Előzmény: bikaborja pácban (346)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 350

persze, megkonstruálták, vagy nem ki tudja

ez a szopatás meg, hát sokan nem azért járnak mert rászorulnak, hanm mert ez a heppjük, a nemi erőszak se a szexről szól, hanem a hatalomról, ki tudja mi motiválja, amúgy is anyu el volt foglalva azzal, hogy a delfineket leszedesse a főtéri szökőkútról, mert ő a förszt lédi made in tahófalva

szeretőt meg nem tarthat, kicsi az a falu...

még a szájukra vennék a népek és nem szopásilag... hanem akkor már ő szopna..

Előzmény: alfredoo (344)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 349

nem hiszem, hogy Kuncze mártír lenne, vagy éppen aszketikus, csak szvsz ez akkor nem jött be, az aszkétikusok se biztos hogy jók, Hitler, Sztálin, Kádár...

Kucz láthatóan szeret élni mint minden testes ember, vagy a nagytöbbség szereti és élvezi az életet, de nem korrupt és ne telhetetlen

Kaszánál is csak az a gond, hogy a dínár-cserénél ügyskedett, loptt mindegyik, de csak őt veszik elő, ha úgy tetszik jogos, mert biztos benne volt, de a szerb polgármesterek megússzák, ami lehet etnikai is, de akkor meg ott is azt mondják mint nálunk a cigányokra, hogy üldöztetésről kiabálnak, ha lebuknak, ott meg a magyar kapja meg ezt, hiszen mindenki tudja, hogy Kasza se ártatlan, a jó ég tegyen igazságot..

Előzmény: alfredoo (342)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 348
amióta Tomcat elrendezte őket az ajándék balfasz pólójával azóta egy picit már visszavettek az arcukból:-)))
Előzmény: drzyx (341)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 347

nekem az,hogy mszp vagy szdsz egyre megy:-))

annyit tudok rólad,hogy biztosan nem fideszes lehetsz.

Előzmény: alfredoo (343)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 346
köszi,de nálunk én szoktam pofozkodni:-))))
Előzmény: drzyx (340)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 345

drzyx

szerintem nem jo helyre cimzed a dolgot. akik itt vagyunk szvsz messze esunk a szelsosegektol talan ezert sem tudunk ontopik vitatkozni.

a szelsoseg valami kulon beallitodast igenyel... el sem tudjuk kepzelni hogy milyen emberek akik ELJUTNAK a szelsosegekig.

olyasmik mint a szerencsetlen ember akinek belevizeltek hajdanan a szajaba es azonositotta horn gyulat... a szelsoseges ember szvsz nem all messze az elmebetegtol...

de nem feltetlenul az a szelsoseg amit MI annak erzunk...

Előzmény: drzyx (341)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 344

drzyx

termeszetesen elismerem hogy egy egyszeru szopatasnal nem feltetlenul ismeri fel a vegrehajto a klienset.

de itt a jobboldal allitasa szerinte egy ragalmazasi ugyrol van szo. ha pedig arrol van szo annak a legbiztosabb esete, a leenyege hogy a kliens fel legyen ismerve....

tehat sokkal hihetobb, kis agyamnak, az hogy a kurva megmondta az aarat a jobboldal meg fizetett. ez mondjuk akkor is lehetseges ha szopatas egyaltalan nem volt. mert vegul is az is nehezen hiheto... nem hiszem hogy kosa ur barmilyen kurvara lenne szorulva barmilyen szexualis teeren... ha meg mar igen akkor valoszinuleg elmenne balmazujvarosra ahol nem ismerik. vagy gyakori pesti utjain iktatna be egy kis feelre dolgot...

Előzmény: drzyx (339)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 343

bp

azt hiszem hogy nem szdsz partisagomrol vagyok a forumon ismert...

Előzmény: bikaborja pácban (338)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 342

drzyx

o.k. ha kuncze volt akkor o volt. magyarral meg maas a baj...

akkor viszont a kuncze eset nem tejesen vilagos elottem. matild meg lehetett volna gondosabb is hiszen sztorija ugyanugy megallt volna ha a nagy haaz mellett lefenykepezi a kis haazat es kozli hogy kuncze gabor es magdolna dominiuma igy nez ki...

de az is lehet hogy kuncze tenyleg egy martir es egy kadar janos otvozete...

a mostani es-ben olvastam kasza jozsef condominiumarol es uszomedencejerol. tehat a tema mint tema vegul is ujsagba valo...

Előzmény: drzyx (337)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 341
féltek a díjtól mi mint ördög a tömjénfüsttől?:)
Előzmény: bikaborja pácban (338)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 340
hogyne lettek volna látleletei, én is szivesen felpofozlak, ha válni akarsz és nagyon kell a látlelet:)) csak nem merte felhasználni, a mentelmi jog nem mentesít, köztörvényesben kiadnak, ez alapelv
Előzmény: bikaborja pácban (336)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 339

igazad van frédi bátyám, miért is ne szopathatott volna Kósa, mindenkinek alkotmányos joga szopatni! eztet tűzzük a zászlónkra és néppárt leszünk!:)

mér ne ismeri fel, mér nem, mer lehajtott fejjel nem az arcát figyelte, lehet, hogy ha a bíróságon levetkőztetik kósát a csaj felimerte volna:)

Előzmény: alfredoo (335)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 338

nohát ez a lényeg,a szakállas bácsi díj egy baromság,a kiötlői meg önkritikára képtelen barmok.

ennyi.

Előzmény: alfredoo (333)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 337

az a Kuncze te, ha már rágalmazunk, akkor pontosan, szépen... Torkos lefotóztatta Kuncze Magolna nyaralóját, jó kis villa és odaírta, hogy Kuncze Gábor nyaralója, csakhogy a tulajdoni lap nm ezt mondja, gy szívott, de szerintem tudta, csak ennyit megért nekik a buli

Magyar Bálintnak háza van, ami szintén megbocsáthatatlan, ha nem Orbán Viktorbak hívják, és téglánként lopta a minisztériumból, éjjel, csak sötét volt és nem látszik a képen mert olyan sötét alak:)

Weklernek valóban nem taggyűlés papírja van, mert amit a feleség mondd lehet igaz is, csak éppen 10 év történt és most jutott eszébe megosztani a MaNem-el, ezt meg ugye a törvény nem igazán tűri, pláne, hogy 10 évvel ezelőtt feljelentést sem tett, látlelete van állítólag, de az meg bármi lehet 10 éve, igaz is lehet meg nem is, de ha akkor ne jelntetted fel a Bélát, hogy ellopta a kabátod, akkor 10 év után ne nagyon írd meg ojságba, még ha tanúd is van, mert nem jön be:)

Előzmény: alfredoo (334)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 336

de nem az volt a per tárgya,csak azért.

tudod ugyanúgy mint amikor ti írjátok ugyanezt két taggyűlésezés közepette:-))

Weklerné azért volt hüje mert amikor látleletei voltak akkor kellett volna erőteljesebben lépnie.

igaz a mentelmi jog miatt sem ment volna  a bántalmazás,mert az nem magánvádas dolog hanem btk lett volna.

Előzmény: drzyx (331)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 335

drzyx

na ja! a kosa eset mindenesetre erdekes. miert is ne szopathatna kosa? ha meg a blikk armanykodasa akkor miert es hogyan nem ismeri fel a lefizetett kurva kosa lajos fenykepet?

ezt mondja meg nekem valaki!

Előzmény: drzyx (332)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 334

drzyx

nem ismerem a dolgot de el tudom kepzelni hogy weklernek nem volt taggyules tipusu papirja van.

a magyarnemzet/torkosmatild/magyarbalint dolog sem teljesen tiszta a szamomra. balatoni nyaralo ami nem az ove hanem a noveree.

biztos tokre tiszta magyar balint de a keet nyaralo OTT van. torkos matild meg sziv mint a torkosborz vagy pacban van mint a bikaborja...

Előzmény: drzyx (331)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 333

bp

ebben igazad van es nem is azert hoztam elo orbant. amugy legeloszor lovast hoztam elo, akinek azert tenyleg hasonlo esete van.

az egesz szdsz kampanyt (szakallas bacsi) hulyesegnek tartom, marcsak azert is mert ezek a temak nem ironia es vicc targyat kepezik.

tudod amikor cigany temaban vitatkoztam es egy ciganyvedo nekemszegezte hogy en akkor rasszista vagyok akkor elgondolkodtam. hiszen tenyleg rasszista vagyok...

mint ahogy valoszinuleg mindenki. kuzdunk ellene, de valami alapja ezeknek a dolgoknak van.

itt van a feszekrako dupla tullepese, ahol kiderult hogy ugyes es eletrevalo, foleg cigany, csaladok tobb mint ketmillio forintra meg tudtak pumpolni a magyar allamot. es nem lehet rola beszelni, nem lehet kimondani, csak kodoltan, hogy az elkovetok foleg ciganyok.!

Előzmény: bikaborja pácban (328)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 332
hát igen frédi bátyó, az a gyanús ami nem gyanús:))
Előzmény: alfredoo (329)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 331
hogyne, Weklernek papírja van, hogy a MeNem megsértette a személyiségi jogait és rágalmazott, a MaNem meg szívott 185x-re mint a Torkos (Borz) Matild:)
Előzmény: bikaborja pácban (328)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!