Az indexes nyilatkozat szerint az NBH egy tisztehelyettese általa kedvelt koncerten volt a Magyar Szigeten, az MNO szerint megfigyelték a Magyar Szigetet (szakszolgálat feliratú paprokat találtak) Mennyire épülnek be a szélsőjobboldali, rendpárti szervezetek a titkosszolgálatba, a rendőrségbe és a többi államhatalmi erőszakszervezetbe, ill. mennyire igaz ez fordítva?
ez a szopatás meg, hát sokan nem azért járnak mert rászorulnak, hanm mert ez a heppjük, a nemi erőszak se a szexről szól, hanem a hatalomról, ki tudja mi motiválja, amúgy is anyu el volt foglalva azzal, hogy a delfineket leszedesse a főtéri szökőkútról, mert ő a förszt lédi made in tahófalva
szeretőt meg nem tarthat, kicsi az a falu...
még a szájukra vennék a népek és nem szopásilag... hanem akkor már ő szopna..
nem hiszem, hogy Kuncze mártír lenne, vagy éppen aszketikus, csak szvsz ez akkor nem jött be, az aszkétikusok se biztos hogy jók, Hitler, Sztálin, Kádár...
Kucz láthatóan szeret élni mint minden testes ember, vagy a nagytöbbség szereti és élvezi az életet, de nem korrupt és ne telhetetlen
Kaszánál is csak az a gond, hogy a dínár-cserénél ügyskedett, loptt mindegyik, de csak őt veszik elő, ha úgy tetszik jogos, mert biztos benne volt, de a szerb polgármesterek megússzák, ami lehet etnikai is, de akkor meg ott is azt mondják mint nálunk a cigányokra, hogy üldöztetésről kiabálnak, ha lebuknak, ott meg a magyar kapja meg ezt, hiszen mindenki tudja, hogy Kasza se ártatlan, a jó ég tegyen igazságot..
szerintem nem jo helyre cimzed a dolgot. akik itt vagyunk szvsz messze esunk a szelsosegektol talan ezert sem tudunk ontopik vitatkozni.
a szelsoseg valami kulon beallitodast igenyel... el sem tudjuk kepzelni hogy milyen emberek akik ELJUTNAK a szelsosegekig.
olyasmik mint a szerencsetlen ember akinek belevizeltek hajdanan a szajaba es azonositotta horn gyulat... a szelsoseges ember szvsz nem all messze az elmebetegtol...
de nem feltetlenul az a szelsoseg amit MI annak erzunk...
termeszetesen elismerem hogy egy egyszeru szopatasnal nem feltetlenul ismeri fel a vegrehajto a klienset.
de itt a jobboldal allitasa szerinte egy ragalmazasi ugyrol van szo. ha pedig arrol van szo annak a legbiztosabb esete, a leenyege hogy a kliens fel legyen ismerve....
tehat sokkal hihetobb, kis agyamnak, az hogy a kurva megmondta az aarat a jobboldal meg fizetett. ez mondjuk akkor is lehetseges ha szopatas egyaltalan nem volt. mert vegul is az is nehezen hiheto... nem hiszem hogy kosa ur barmilyen kurvara lenne szorulva barmilyen szexualis teeren... ha meg mar igen akkor valoszinuleg elmenne balmazujvarosra ahol nem ismerik. vagy gyakori pesti utjain iktatna be egy kis feelre dolgot...
o.k. ha kuncze volt akkor o volt. magyarral meg maas a baj...
akkor viszont a kuncze eset nem tejesen vilagos elottem. matild meg lehetett volna gondosabb is hiszen sztorija ugyanugy megallt volna ha a nagy haaz mellett lefenykepezi a kis haazat es kozli hogy kuncze gabor es magdolna dominiuma igy nez ki...
de az is lehet hogy kuncze tenyleg egy martir es egy kadar janos otvozete...
a mostani es-ben olvastam kasza jozsef condominiumarol es uszomedencejerol. tehat a tema mint tema vegul is ujsagba valo...
hogyne lettek volna látleletei, én is szivesen felpofozlak, ha válni akarsz és nagyon kell a látlelet:)) csak nem merte felhasználni, a mentelmi jog nem mentesít, köztörvényesben kiadnak, ez alapelv
az a Kuncze te, ha már rágalmazunk, akkor pontosan, szépen... Torkos lefotóztatta Kuncze Magolna nyaralóját, jó kis villa és odaírta, hogy Kuncze Gábor nyaralója, csakhogy a tulajdoni lap nm ezt mondja, gy szívott, de szerintem tudta, csak ennyit megért nekik a buli
Magyar Bálintnak háza van, ami szintén megbocsáthatatlan, ha nem Orbán Viktorbak hívják, és téglánként lopta a minisztériumból, éjjel, csak sötét volt és nem látszik a képen mert olyan sötét alak:)
Weklernek valóban nem taggyűlés papírja van, mert amit a feleség mondd lehet igaz is, csak éppen 10 év történt és most jutott eszébe megosztani a MaNem-el, ezt meg ugye a törvény nem igazán tűri, pláne, hogy 10 évvel ezelőtt feljelentést sem tett, látlelete van állítólag, de az meg bármi lehet 10 éve, igaz is lehet meg nem is, de ha akkor ne jelntetted fel a Bélát, hogy ellopta a kabátod, akkor 10 év után ne nagyon írd meg ojságba, még ha tanúd is van, mert nem jön be:)
na ja! a kosa eset mindenesetre erdekes. miert is ne szopathatna kosa? ha meg a blikk armanykodasa akkor miert es hogyan nem ismeri fel a lefizetett kurva kosa lajos fenykepet?
ebben igazad van es nem is azert hoztam elo orbant. amugy legeloszor lovast hoztam elo, akinek azert tenyleg hasonlo esete van.
az egesz szdsz kampanyt (szakallas bacsi) hulyesegnek tartom, marcsak azert is mert ezek a temak nem ironia es vicc targyat kepezik.
tudod amikor cigany temaban vitatkoztam es egy ciganyvedo nekemszegezte hogy en akkor rasszista vagyok akkor elgondolkodtam. hiszen tenyleg rasszista vagyok...
mint ahogy valoszinuleg mindenki. kuzdunk ellene, de valami alapja ezeknek a dolgoknak van.
itt van a feszekrako dupla tullepese, ahol kiderult hogy ugyes es eletrevalo, foleg cigany, csaladok tobb mint ketmillio forintra meg tudtak pumpolni a magyar allamot. es nem lehet rola beszelni, nem lehet kimondani, csak kodoltan, hogy az elkovetok foleg ciganyok.!
hogyne, Weklernek papírja van, hogy a MeNem megsértette a személyiségi jogait és rágalmazott, a MaNem meg szívott 185x-re mint a Torkos (Borz) Matild:)