Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 63
Nem ateista, hanem exkluzivista! Ha magának megengedi, hogy politizáljon, milyen jogon, alapon, tagadja meg ezt másoktól?
Előzmény: Powersystem (53)
Powersystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 62
Hagyni kell őket! keresztes lovagoknak hiszik magukat :-)
Előzmény: jehu (60)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 61

Próbáld megérteni, mire válaszolsz.

Előzmény: Törölt nick (59)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 60
Sőt: bolsi és liberális is!
Előzmény: Powersystem (53)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 59
No, a kis elfogulatlan! Ahogy az első rész nem igaz/igaz, annyira a másik is! Hülyeség és kutyák kölyke közt ti szoktatok különbséget tenni! A szent szabadelvüség (szabad hülyének lenni, ugyebár?) nevében!
Előzmény: jehu (46)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 58
Kérdésed ostoba (valszeg hazug is).
Előzmény: Lacházi Smasszerman Arzén (55)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 57

Na most és köpök a te semjénedre, sőt rád, a vízentálozó stricire is.

Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 56
A közalapitványokat az adódból fizetik! Attól "köz". Szóval nem tetszik a pluralizmus? Mindenki legyen semleges, s Te/Ti megmondjátok, hogy mi a dolgunk? Mond már meg, hogy képzeled, hogy mindenkinek azonos izlése, elvárása, szüksége legyen? Aki nem jár szinházba, operába, múzeumokba, nem néz köztévét, nem hallgat Kossuth/Petőfi/Bartók rádiót, nem jár BKV- jármüveken, nincs iskoláskorú gyereke és nem beteg stb az ne is fizessen adót? Ha igen, minek fizetne másokért? Minek nekem a minisztériumok, pl. a HM, vagy az OM? Hiába na, mi lenne ha előbb gondolkodnátok? Miért értékesebb az az ember, aki szinházba jár, mint az aki templomba? És forditva.
Előzmény: Törölt nick (45)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.08 0 0 55
Csak azt nem értem,hogyha ennyi gyűlölet van benned akkor miért pont  az egyházakról szóló topikokba írogatsz?
Előzmény: jehu (51)
Powersystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 53
És azt honnét veszed, csak ezé mert valaki azt meri mondani, hogy az egyház ne politizáljon az már ateista?
Előzmény: kopasznyakú (49)
UtherPendragon Creative Commons License 2005.08.08 0 0 52
Pontosan. Nehogy már légyfing-súlyú ateista nihilbajnokok tetszésének akarjon megfelelni. Nem méltó sem a múltjához, sem a feladatához.
Előzmény: kopasznyakú (49)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 51

Kiragadta vagy sem: az értelmét nem változtatta meg.

Gyulay gyakran beszél hülyeséget (amikor éppen nem aljasságot mond...).

Előzmény: Lacházi Smasszerman Arzén (50)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.08 0 0 50
Úgy elég nehezen fog menni neked  a tanulás ha mindenhonnan kiragadsz egy-egy mondatot és azokon kacarászol.
Előzmény: lilita (47)
kopasznyakú Creative Commons License 2005.08.08 0 0 49

én elvárom az egyházamtól, hogy minden közösségi kérdésben foglaljon állást. Ergo politizáljon.

az ateisták véleménye meg nem érdekel

kopasznyakú Creative Commons License 2005.08.08 0 0 48
magánszemély közalapítványt nem hozhat létre a hatályos magyar jog szerint
Előzmény: Törölt nick (45)
lilita Creative Commons License 2005.08.08 0 0 47

"Én azt mondtam, minden megkeresztelt ember az egyházhoz tartozik. Ha valaki azt követeli, hogy az egyház ne politizáljon, akkor ez a hatmillió megkeresztelt ember nem szólhatna hozzá szociális, gazdasági kérdésekhez, sőt nem is szavazhatna."

Eddig úgy tudtam, hogy a szavazati- és egyéb jog alkotmányban garantált állampolgári jog, független vallási ée etnikai hovatartozástól.

Mindig tanul az ember.-:))

Előzmény: Lacházi Smasszerman Arzén (21)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 46

Amit Landeszmann mondott, azt nem én mondtam, nem is a liberálisok.

Amit Gyulay stb. mond, azt ti is mondjátok, a "polgári jobboldallal" együtt.

Ez azért különbség, nem is csekély.

Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 45

Nem. Hogy a partok mukodeset valahogy finanszirozni kell, abban kozmegegyezes van, mert partok nelkul, nehezen lehet elkepzelni egy parlamentaris rendszert es nem beszelvel arrol, hogy tudomasom szerint a partok az elert szavazatszam aranyaban kapjak a semleges allamtol a tamogatast.

Az, hogy ki milyen cellal letesit mint maganszemely kozalapitvanyt, az legyen az egyeni hobbija, de szvsz allami penzbol csak part es felekezet semleges alapitvanyt lehessen letrehozni, aminek atkabol/aldasabol barmelyik allampolgar reszesedhet felekezet/partszimpatia semlegesen.

Előzmény: Törölt nick (36)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 44

00

Előzmény: Törölt nick (41)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 43

Az a baj ezzel a szöveggel, hogy előbb "nektek" kellett volna gondolkodnotok...

Landeszmann agya évekkel azután szállt el, hogy (90 óta!) gyakorlatilag nem volt (ma sincs - ld. "Magyar Sziget") széljobbos rendezvény Magyarországon egyházi segédlet nélkül.

És az egyháziak e rendezvények részvevőit nem bűnbánatra szólították föl, hanem uszították őket.

Előzmény: Törölt nick (40)
UtherPendragon Creative Commons License 2005.08.08 0 0 42
Baromira nem érdekel sem a "szlovák egyház" (bármi legyen is), sem Róma véleménye. Nem idegenek tetszése/nemtetszése, hanem a nemzeti érdekekért való kiállás szerint kell a hazai egyházi intézményeknek és személyeknek működniük, itthoni is, meg az elszakított területeken is
Előzmény: tvonitu (12)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 40
Lám, lám, azért nem minden szó száll el nyomtalanul! A hülyeségnek nincs kora, a tegnapelőtti nem lesz elfogadhatóbb a mainál. Egy főrabbi viselkedjen (ahogy egy pap, püspök, prédikátor, imám, stb is)! Mert az egyházát és a hiveit képviseli ebben a minőségében. Amikor papokat, politikusokat támadtok, akkor arra is gondoljatok, hogy ami nektek nem tetszik, azt ne tegyétek másokkal sem!
Előzmény: jehu (30)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.08 0 0 39
Esetleg ajánlhatnál valakit,te már biztos ismersz néhányat?
Előzmény: jehu (37)
bubus Creative Commons License 2005.08.08 0 0 38
Politizálni mindenhol lehet, erdőkön,mezőkön,réteken,hegyeken,völgyeken, utcákon,tereken,falvakban,városokban,pártokban,egyesületekben,médiákban, kuplerájban és persze templomokban is.

Üdv PinaBubus
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 37
Fordulj szemorvoshoz; ha gyakran képzelődsz, idegorovoshoz.
Előzmény: Lacházi Smasszerman Arzén (35)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 36
S ez a támaszkodás is persze mindenkire érvényes? (pártok, közalapitványok, civil szervezetek, egyházak, stb). Mert csak igy fair!
Előzmény: Törölt nick (27)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.08 0 0 35

Látom nehezen viseled a mások véleményét.

Előzmény: jehu (33)
rarabel Creative Commons License 2005.08.08 0 0 34
Nyilasilag hallottál esetleg Mindszenty bíborosról?
Előzmény: jehu (30)
jehu Creative Commons License 2005.08.08 0 0 33
Nem találnál magadnak valami saját hülyeséget/aljasságot..?
Előzmény: Lacházi Smasszerman Arzén (32)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.08 0 0 32

"Szemérmetlenül süketel a püspök úr."

Ez egy igazi liberális hozzászólás volt.

Én meg ezt gondolom:

" Mindent beszennyeznek, amiben hiszünk. Megtapossák egyházunkat. Megtapossák lobogónkat. Megtapossák emlékeinket. Megtapossák kollektív emlékeinket. Gyermekünk gondolkodását megrontják.”

(Savage a liberálisokról)

Előzmény: jehu (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!