Hogy a fenébe jut eszedbe ilyen ocsmányság. (nem a szexuális játékokra gondolok, hanem arra, hogy ezt a szerencsétlen pöffeteg Szabót példaként Orbánnal és Kövérrel helyettsítsd).
Abban igazad van, hogy nem kell túllépni azon, ami történt. Nem kell, mi lett volna ,ha..és akkor gyerek." Elég kórrajz ez is Szabóról. Az "én felette állok a törvénynek"; "nehogy már rám is vonatkozzanak a tiltó rendelkezések"; "engem legfeljebb egy rendőr tábornok fújathatna" ; valahogy így gondolkodik. És, ami nagyon jellemző most már jó negyven éve erre a csapatra, életkortól függetlenül:
"mi különleges emberek vagyunk", és ebből következik, hogy más nem is lehet alkalmas a vezetés feladatára.
Kedves Indián!, nem tudom, hogy a néped milyen ragadvány névvel ruházza fel azt, aki mindennel kapcsolatban a szexről beszél. Ráadásul a pedofilia sem idegen tőle.
Te biztos nem ilyen vagy, de ez a két sorod elég ocsmányra sikerült! Gábor
milyen balesetet okozott?Hány embert ölt meg, ötvenet, százat?
Potenciális csőre töltött gyilkosként száguldozott éjszaka, mint az a könnyűvérű könnyűzenész, aki a fiatal rendőrember halálát okozta.
Ez az eset meg terhelve van Szabó G. parlamentből ismert ocsmány pökhendi, gőgös habitusával. Egy rémet képzelj magad elé, olyat aki azt hiszi magáról a hatalom birtokában, hogy sebezhetetlen. A gyermekedet képzeld, a Szabó G. kocsijának a kerekei alá.
Bocs, de nekem ez ügyben egyáltalán nem jutott eszembe Orbán. Nem tudom, miért kell álítalánosítani. De a cikkben szó sincs Orbánról. Tehát miért is ez a cím??
tudod, te jól tetted, egy baleset után észen voltál, bebizonyítotad, hogy támadhatatlan legyél; ha provi voolt a rendőr, SZG-nek éppen azért is, meg ismerve az előzményeket, szondát kellett volna követlnie! ezt elbaxta; sajnos, a párt sara lesz ez is; és hiába értelmes, jól csinálta volna a tokaj bizottságot, ha ő ilyen hülye volt, el kell tűnnie