Ha valakinek lenne üresen álló nyaralója, amit nem ad ki, és éppen nem használ julius, augusztusban, és lehetne ott gyerekekkel eltöltenünk néhány napot,
nagyon örülnék a lehetőségnek. Ház körüli munkát szívesen végzünk cserébe.
Nagyon kellene egy kis kikapcsolódás a gyerekeknek.
Ne köszönd!!:-)) Malwinnak is ezt mondtam,babonás vagyok!! Tudod,mint a gyógyszernél,azt sem szabad megköszönni,mert akkor nem használ!!:-)) (de ez saját hülyeségem:-))
Mesi,nem szeretek mások magánéletébe beleszólni ... Ha nem sértelek meg vele - pszichiáterhez fordultatok már?Nem mindenki tud egyedül kikecmeregni a depresszióból,ha sikerül is - visszaeshet. Tudom,a férfiakat nagyon nehéz(majdnem lehetetlen)szembesíteni azzal,hogy most az egyszer kérjenek segítséget...pedig ha más haszna nem is lenne,de mindenképp lerövidíti az ún."normális lelkiállapot"-hoz való visszatérés idejét. ...de ez csak egy kósza ötlet...
Sok szerencsét Mindnyájatoknak,vigyázzatok Magatokra!
Meso, most talaltam meg ezt a topikot... en nagyon nem tudok innen segiteni, csak egy picit. Ha gondolod, szivesen ajandekoznek nektek gyerkocruhat, ha megirod a kislanyod mereteit. Mint tudon a parom es en diakok vagyunk, de jo kis hasznalt ruha boltok vannak az egesz varosban (en is onnan oltozom leginkabb) es rengeteg gyerekruhat is lehet kapni amik jo minoseguek es nincsenek agyonhordva. Ha szivesen venned akkor vasarolnek nehany dolgot es elkuldenem juliusban (mikor otthon vagyok). Sok puszi es sok sikert a munkakereseshez. Sajnalom, hogy Malwin igy letort, remelem o is hamar talal allando munkat. Imadkozni is fogok, ha nem banod:)
Az önkormányzattól a gyermekvédelmit kapjuk már. Egyszeri 5eFt-ot is adtak,
aztán leráztak. Újra meg fogom próbálni, csak várom a DÉGÁZ-tól az egész éves számlakimutatást, mert azt hallottam az kell hozzá, hogy kompenzációt kapjunk.
A DÉMÁSZ-tól már megjött.
A férjem nevében nem nyilatkozhatom. Az az igazság, hogy valószínűleg nem maradunk együtt. Ez közös döntés, tehát nem ő hagy el minket!
Mindenesetre most ő nagyon depressziós, és nem bír mozdulni sem.
Nem terhelhetem a problémáimmal, ez most az én gondom, az én feladatom.
Ennek ellenére, most kapott egy ajánlatot, hogy egy hajón dolgozhat, Pesten.
Azt evállalja.
Igaz, ez csak 2 hét, de jelen állapotában a hajó az egyetlen, ami érdekli,
és azt hiszem az is jót fog neki tenni, hogy távol van kicsit tőlünk.
Azt mondja belefáradt a családfenntartásba. Én megértem. Ezért is engedem el végleg. :-(((
A Nagycsaládosok Orsz. Egyesületét próbáltad már? Ők is talán tudnak segíteni!
Meg nem tudom, hogy próbáltál-e gyermekvédelmi támogatást kérni az önkormányzattól. Meg vannak mindenféle nem rendszeres támogatások. Ebben a védőnő biztodan tud segíteni, legalábbis nálunk ők szoktak ajálgatni ilyeneket a rászoruló családoknak.
Azt még esetleg leírnád, hogy a férjednek mi a végzettsége, és milyen munkát vállalna el?
És még valami fontos! Ha még nem tetted meg, kérj nyugodtan közüzemi számláidhoz kompenzációt!Azt hiszem, hogy azt is az önkorm. szociális osztályán intézik.
Nagyon szorítok Nektek, hogy minél előbb rendbe jöjjenek a dolgaitok!!
Ahogy vége a sulinak mennek a melódiákba, ezt már megbeszéltük.
De adtam fel hírdetést is, hogy énekelnek. De ha más nincs, kiállnak az
utcára is énekelni, csak már nem lehet a belvárosban. :-(
Szóval ez menni fog. Remélem munka is lesz.
Az én hírdetésem minden héten benne van a Déli Apróban, hogy matek tanítást
vállalok. Akármilyen kevés is volt a pénz, erre az egy hirdetésre mindig rászántam.
A nagy cégeket én személy szerint nem kerestem meg, ezt az utat a 20 éves lányom csinálta végig, úgy másfél hónapja, és ő sem talált (végül neki sikerült elhelyezkednie). Én a munkaközvetítőket,
csmmk-át jártam végig, meg a mozgáskorlátozottak szövetsége is próbál segíteni.
tudom hogy magadnak keresel munkát, de mi van a nagylányokkal? Én ennyi idos koromban minden nyáron dolgoztam, pedig nem álltak rosszul a szuleim. Ha csak annyit keresnek hogy magukra elég, már jó...
Neked munka: a szegedi nagy cégeket megkerested már? Akár emailben egy önéletrajzzal, sosem tudni mibe fut bele az ember! Ill. az jutott még eszembe, hogy nyáron nem tudnál korrepetálni olyan diákokat akik megbuktak? Vagyis felkészíteni oket a pótvizsgára.