Ha holnap jössz edzésre akkor keress engem, Feca vagyok. Nálam van elektronikus formában a playbook, és elküldöm akkor neked. De így vaktába nem igazán szeretném kiadni senkinek a BIBLIÁNKAT! :)
marci levelére válaszul, bocs a keddért, én úgy volt, hogy megyek, de pécsen melóztunk és nem értünk vissza, istvánnak írtam üzenetet vagy két órával előtte, mikor már látszott, hogy nem jön össze. ma megyek, meg ezentúl is. no para.
Csőtörés volt a János kórházban ezért minden beteget átirányítottak a Fiumei útra - hatalmas fennakadás és nem volt megfelelő orvos. Kapott a Dani egy gipszet és szerdán megy vissza könnyített rögzítésért és elvileg addigra megmondják hogy szakadt-e szalag vagy csak megnyúltak. Trombózis ellen most szúrhatja magát injekcióval mert vérömleny van a lábában. Tömören, röviden ennyi. Jobbulást Dani!
"... Utca, utca, bánat utca bánatkővel van kirakva Azt is tudom, hogy ki rakta, hogy én járjak sírva rajta
Nem járok én sírva rajta, járjon, aki rakosgatta ... nyalogatta... szopogatta... jól megb.."
ez mindenképpen jó hír, szegény Dani nem volt ilyen szerencsés, neki gipszelték a lábát. Peti neked jobbulást és remélem minél előbb pályára tudsz lépni!
sziasztok. nem vitt haza valaki teljesen véletlenül egy fekete hálós mezt?bár amióta corner-i magasságokban szárnyalok, nincs szükségem a feketére, de nagyon a szívemhez nőtt és vissza szeretném kapni. píszendláv
Voltam orvosnál, nincs törés se repedés szerencsére és durva fájdalmak mellett, de járni is tudok már. Az, hogy mikor edzhetek, majd kiderül; ezen a héten nem valószínű.
úgy néz ki, hogy az én kocsimra is ketten maradtunk. (Berán Peti és Márton Dani)
A költségek alacsonan tartása miatt arra gondoltunk, esetleg beszállnánk hozzátok az általad említett két szabad helyre. ( ugyanilyen jó ha ti szálltok be hozzánk ) Mivel én sem vagyok folyamatosan gép közelben szerintem a további egyeztetéseket intézzük telefonon. Az én számom: 06 30-9640-240
akinek nem lenne le fuvarja, vagy valami nem stimmel az keresse Tanár Urat ( elérhetőségek lejjebb megtalálhatóak ) vagy engem ( 30.377.08.28 )! köszi, üdv