Nagyon tetszik a Justice League: állati jó zenék, eltalált szinkron (szöveg és hang terén is), gyönyörű rajzok (persze a leggyönyörűbb Diana hercegnő [Wonder Woman ] és Hawk Girl ;-) ), akciók és érzelmek, rokonszenves főszereplők, akik a kitartást,összetartást, mások és egymás segítését példázzák... szóval szerintem jócskán kiemelkedik a többi mostani rajzfilm közül.
Már párszor végignéztem, de nem tudom megunni. A JL a kedvenc rajzfilmem!
Várom Dianát, felőlem lasszózhat, de én szeretném kikötözni és addig, de addig ..., amíg a kéjtől felaljzva saját karjaival a saját lasszóját elszakítja...!
Neked vannak 22 vagyok. Már régebben is összeszedtem ennyit csak a gépem total káros lett igy szedhettem le megin de az oldalt elfelejtettem, azért megoldottam. Tegnap érkezett az unlimited első évada (2 lemez). JJJJJJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.
Anyagi okokból és a digi miatt én már hetek ota nem látom mi van a ligával.
köszi a képeket amúgy az első két évad meg van. Felteszem rapidshare-re mert látom már nem csak én meg JL rajongó vagynk. Remélem másnak is tetszeni fog
Lenti szerelmem bocsáss meg - egy körre elengedlek Batman-nel, de óvszert használj és kérj tőle a helyszínen egy gyors AIDS, tripper, gomba, stb tesztet... Én is ezt kérem a feletted lévő hölgytől - mindig az alkalmi kapcsolat a rizikós, drága Diana-m!
Hawkgirl-t is megcsinálnám, de félek, hogy Diana a lelkére venné eme cselekedetemet és összeroppantana, mint egy téglát. (Ez a rész akkor van, amikor Batman-nel keresnek egy másgus nőt és egy tetőn beszélgetnek. Batman kifejti, ha szeretné Dianát, akkor zsarolható lenne miatta. Ekkor, kielégületlenségében Diana összeroppant a bal kezével egy téglát.)
Sziasztok segitségre volna szükségem van egy oldal ahol edisod képeket lehet leszedni minden liga rész natman superman de nem tom fejből az oldalt, a régi gépemen volt link de bedöglött.
A sorozaton egész jól elszórakoztam, a zenéje nagon tetszett, és volt pár egész ütős történet. Az élőszereplős változatra viszont roppant kíváncsi leszek. Csak vigyázni kéne, hány szereplőt raknak a ligába, mert a túl sok szuperhős szétforgácsolná a karaktereket. Tudtok valami bővebbet a készülő filmről?