Hat felest benyomok éhgyomorra, beteszek két polgári kört a csomagtartóba, egy drabális nagymagyarország matricát taknyolok a kocsi hátsóra, kövér gázt adok, cserbenhagyom az elgázolt morált, majd élek a mentelmi jogommal.
Hi, szerintem te azt mondod amit én belinkeltem, de az fordítva történt mingyár keresek, de egyelőre nem emlékszem. Mikor volt, hol? Valszeg nem lehetett komoly, mert akkor a mentelmi bizottság foglalkozott volna vele.
Mikor Kökény egy karambol után tuggyamagakivagyokén-t jáccott, egyébként azóta is összefut a nyál a számban, mi történt volna, ha én ülök a másik kocsiban.
Ugyanis az ominózus 2.-es hozzászólás azt sejtette, hogy a hibák nem elismerése jellegzetesen Fideszes sajátosság.
A pontokat meg akkor adminisztráld, ha én is megszavaztam, különben elbeszélünk egymás mellett, és az én eredményjelzőmön teljesen más fog állni, mint a tiéden.
A HVG , az Országyűlés mentelmi bizotságásnak az infói alapján:-)))
Amit te említesz az a Kökényné volt, ő koccant a Dávid Ibolyával, de ő nem volt képviselő és az eset is másról volt híres:-))) Ez plusz 1 pont, már 3:-)))
Hi, enyi, azz ff-annyit jelent hogy felfüggesztették a mentelmi jogát, az ft-annyit hogy fenntartották, tehát nem adták ki az ügyészségnek/ bíróságnak.