szerintem teged egyszer megbuktattak matekbol, amiert nem voltal hajlando bizonyitani, h ha A -> B, akkor ~B -> ~A, mert egyszer egy Bela nevu gyerek elvette a homokozolapatodat az oviban, es azota utalod a B betut. massal nem tudom magyarazni a hadjaratodat a logika legelemibb szabalyai ellen.
A szülő boldog ha a gyerekét lebuzizzák, és nem lesz unokája...értelek. Igy kell eladni a homoszexualitás szadeszos propagandáját. Gratulálok. Szerintem meg az a gyerek gyáva aki nem meri vállalni a normális házasság göröngyös, nehéz, de szép útját, és inkább érzelmi alapon buzi lesz.
A szadesz mindig akkor veszi elő a drogos, buzi ütőkártyáját, ha valamit el akar ezzel fedni, sumákol.
Nem, nem ez a vágyai netovábbja, senkinek nem ez a végyai netovábbja, de érdekes mód, ha a lányod apácának megy, avagy a fiad szerzetesnek, azt azért valahogyan társadalmilag megemészted nem???? Nem szégyenkezve mondod a szomszédasszonyoknak, hogy "a lányom apácának ment" hanem max. afféle lemondóan, hogy iylen az élet ilyen is van. Pedig az unoka szempontjából meg az élet továbbvitele szempontjából semmi de semmi különbség nincsen....
Devil, wazz, miféle hülyeség ez? Ki az a kretén f@sz, aki nem tudja, hogy a komcsi rendszerben ki rendelte meg az efféle jelentéseket?
Tényleg a megrendelő a gazember, nem az, aki beadja a derekát? Moldova szerint: mindenkinek megvan a története. De ez miért kell érdekelje azokat, akiről jelentettek? Nekem ne mondja senki, hogy muszály focistaként órát csempészni, és amint lebukik az illető, ügynöknek állni. Azt se nagyon hiszem el, hogy a nagylemez megjelenése érdekében jogosan lesz valakiből spicli. Aranyat se muszály csempészni, ugye?
Az lehet, hogy a szülő nem válik felhőtlenül boldoggá attól, hogy a gyereke hetero vagy hogy van unokája. De attól, hogy a gyereke meleg és a büdöséletben nem lesz unokája, valószínűleg még kevésbé felhőtlenül boldog. Elég ronda egy önigazolásnak tűnik nekem az, hogy aki meleg, az azt állítja, hogy a szülei éppen olyan boldogok, mintha a térdükön lovagoltathatnák az unokáikat és különben is a szülőnek az a kutya kötelessége, hogy az ő boldogságuknak örüljön. A szülőnek is vannak vagy voltak álmai. De az ezekről való kényszerű lemondásról látom nem etikus fecsegni.
MIkor olvasom a Semjént bunkózókat, úgy elképzelem azt a pillanatot, amikor egy nap ezeknek a fia hazaviszi bemutatni a pasasát. Látom az örömkönnyeiket!
NIncsenek örömkönnyek kedvesem. Bár engem személy szerint nem érint, de hidd el, hogy én úgy vagyok vele, hogy ha ha láynaimat boldognak látom - némi emésztés után természetesen, ez benne van a pakliban! - én szeretem annyira őket, hogy ezt is eltudjam fogadni. És köszönet és hála az szdsz-nek meg minden ilyen felvilágosító cikknek ezért, hogy képes voltam annyira megérteni, hogy ezt is el tudnám fogadni!!!
Mert hosszú még az élet és unokám is van és remélem lesz is még több.
Az esküvődre nem mennék el. Azért nem, mert te egy flancos hülyeséget kerítenél az esküvődből, amely tökéletesen céltalan, értelmetlen. A társadalom szempontjából 0 (nulla) értéke van a kapcsolatodnak.
Semmi kifogásom ellened, szívesen összedobom veled a pénzt utakra, orvosi rendelőre, bármire, ami a közösség javára van. De az esküvőd egy hülyöngés.
Melegágya annak, hogy utána azért sírdogálj a pároddal, hogy hadd fogadjatok gyereket örökbe. Akinek az lesz a természetes, mert abban az élettapasztalatban nő fel, hogy az a természetes dolog, ha valaki homokos. Ezt minden eszközzel meg kell akadályozni. Ugyanazen gondolotmenet mentén azt is, hogy az utcán "nyald-fald" (elnézést, idéztelek) a barátodat. Ne ezt tanulja a sok kiskölök, ne legyen ez természetes. Mert nem az, akármennyire is kénytelen vagy vele együtt élni.
Haggyuk már ezt a gyatra kampánydumát. Pont most, amikor se az SZDSZ se a liberálsi esélyegyenlőségi miniszter annyit se mondott, hogy vakablak, amikor az MSZP-SZDSZ kormány 5 évvel eltolta a határidejét annak, hogy a mozgáskorlátozottak számára akadálymentesítsék a középületeket.
"Az nem létezik, hogy a Fidesz mostanáig Semjént nemcsak hogy nem hajította ki a frakcióból, de még vissza sem hívta az emberjogi bizottságból..."
Most miért tettek volna ilyet?!? Hisz a párt és a frakció hivatalos véleményét közvetítette. Az emberjogi, kisebbségi, meg vallásügyi bizottságban pedig az a dolga, hogy az előbb felsoroltakat megszüntesse. Mert az embernek joga van, hogy örüljön, hogy luk van a seggén (ha az egyház épp engedélyezi), a kisebbségek legyenek hálásak a sorsnak, hogy végre magyarok és katolikusok lehetnek, a vallás pedig a katolikus, és punktum.
Majd ha találkozom ilyennel, ígérem, elbeszélgetek vele. Csak akkor nem tudom, miért te próbálsz meg ilyen nevetséges érveket felhozni a melegek ellen.
Nos, egyik szülő sem "felhőtlenül boldog" attól, hogy a gyereke heteroszexuális. Mert azt természetesnek fogadja el, ezért aztán nem is ébred úgy minden reggel, hogy "istenem, de jó!" A szülők annak szoktak örülni, ha a gyerekük nekik tetsző párra találnak. Természetesen sok szülő nehezen fogadja el, hogy a gyererkük meleg, de pár év után rájönnek, hogy ez is ugyanolyan élet, semmivel sem extrémebb. Ezért a melegek szülei is szomorúak, ha a gyerekük szakít párjával, vagy boldog ha jól megvannak. És ezt sem úgy élik meg, hogy "istenem, de jó, hogy meleg!", hanem örül, hogy a gyereke boldog. Egy normális szülő meg ennek örül. A szülőknek sokmindent le kell nyelniük a gyerekül életvitelével kapcsolatban.
Majd meghívlak az esküvőmre, a sajtóval együtt! Benne leszel a Híradóban:-) Hát nem ciki? :-))
Mert nekem NEM, amíg az én magánéletem és személyes boldogságom "sérti" a te érzékenységedet. Az enyémet meg az sérti, ha heteró párok nyalják-falják magukat előttem. "Undorító"! Mégis tolerálom őket. "Ilyenek is vannak" címszó alatt. Neked is menne vice-versa alapon!
A buzi lobbi beindult. A természetben az egynemű mutánsok háborút inditottak a normális heterók ellen. A buzik nemzeni is tudnak? Mit? Két sperma egyesül, és lesz bellőlük egy 7 fejű sárkányka? Ez olyan mint a Majmokbolygóján a majmok-emberek háborúja. Hajrá heterogén!