Chip kitalált egy baromságot, hogy Fábry zsidó.
Így terjed a pletyka. Hallottunk ilyet már Gyurcsányról és a fél a mszp-ről is.
Orbánról meg 2002-ben az terjesztették a balosok, hogy cigány.
És ha az vagy ha esetleg eszkimó, akkor nem mindegy.
Kit érdekel?
Nem az a lényeg, hogy mint ember milyen valaki?
Figyu kis béjveccses paródia. Szerintem ebben a topikban egyedül a te érzékenységedet bántották meg. Csak azt nem értem, miért kell magadra venni fábrisanyi jelmezét? A zsidó-zsidó rossz analógia. Találj ki mást.
PS. Te egyaltálán nézted a béjveccset? Mi az? A didiken kívül?)))))
az itteni hozzaszolasaid folyamatos olvasasa kapcsan meg kell jegyeznem hogy egy csomo dologgal egyetertek amit irsz. ezeket kulon nem akartam megjegyezni, foleg hogy az elejen olyan kemeenyen nekem estel. ezt is amugy egy picit erthetobbe tetted de hidd el hogy az analogiaban nekem fabry szarmazasa egyaltalan nem szamit.
amugy az analogiat sem tetelezem fel elore hanem kerdeztem. erted? kerdeztem!
mar ne haragudj de nekem semmilyen szempontbol nem relevans fabry zsidosaga es/vagy nem zsidosaga.
es ezt szeretnem leszogezni es egyaltalan nem tartom irrelevansnak a topikot mert nem fabri zsidosagarol szol hanem az emberi hulyesegrol es bunkosagrol.
eddig legalabbis ez jon ki a topikbol.
ha barhol olyanra tudsz ramutatni hogy ennekem mondjuk itt az osszes topikokbol tudomasom kellene hogy legyen fabry zsidosagarol akkor ezt hozd elo.
ha es amennyiben fabrynak ez fontos es 'tulajdonsaga' akkor esetleg musoraban legalabb zuschlagrol emlitest tehetne.
ahogy fabryrol sem tudjuk es nem is erdekel hogy zsido vagy nem zsido, zuschlagrol sem tudjuk (az eddigiek alapjan) hogy peldaul antiszemita vagy nem antiszemita.
volt egy hulye es vedhetetlen megjegyzese.
talan a fradi b kozep amelyik tele torokbol uvolti az indul a vonatot auschwitzbe antiszemita lenne? a jo francokat. egyszeruen szimpla kis hulyek. a legtobbje. azt se tudja mi az az auschwitz. uvolti mert a tobbi is uvolti es tudja hogy a rendorseg meg minden ami establishment ugrik erre. egyebkent altalanossagban tekintve nem antiszemita. az antiszemitizmus a legtobbszor egy ertelmi szinvonallal (nem alacsonnyal) kombinalt erzelmi magatartas. talan goebbels vagy tarsai muveletlenek voltak? bunkok voltak? fradistak voltak? nem nem voltak ezek. hanem kepzett es muvelt emberek voltak.
irod hogy henriktol mivel svab ne varjunk beismerest. de szerinted miert ne varhatnank. most olyan nagy dolog lenne tole ha beismerne zsidosagat. hiszen biztosra ugysem tudhatja...
rez andras szvsz a manifeszt hulyet jatszotta. a kozoseg es a tapsologep meg tapsolt. nem hallottal meeg tapsologeprol? kigyullad egy lampa es tapsolni kell. te ezt nem tudtad?
nem tudom miert mondasz ilyen manifeszt baromsagot hogy okos nobol nem lesz kurva. nyugodtan lehet kurva okos es oktalan nobol is.
egyebkent azokrol a nokrol mi a velemenyed akik kifekszik maguknak a jo hazassagot, poziciot vagyont stb stb. akik esetleg megmergezik gazdag ferjuket de ugy hogy soha ne lehessen bizonyitani? ezek peldaul nem kurvak? vagy nem okos nok?
ugy tunik hogy meglehetosen rasszista vagy a noket illetoen. miert ne lehetne barkibol kurva? a himringyokrol mi a velemenyed? okos ferfi nem lehet himringyo? pedig a kurvaferfiak szolgaltatasait igenybe vevo gazdag nok nagyon is becsulik az okos es potens ferfiakat. mi a baj?
meeg milyen foglalkozasokkal van problemad? taxisofor o.k.? inas? szobalanyt? takaritono? ezek nem tisztesseges szakmak?
pedig a tema pont errol szolna. van e analogia. ha van az miben jelentkezik. mondjuk mind a ketto ferfi. persze korukat illetoen az egyik korosodo a masik meg tul fiatal...
ilyesmi...
nekem nem fontos hogy megbeszeljuk de ezt a temat tettem fel...