Keresés

Részletes keresés

Cego Creative Commons License 2004.10.11 0 0 146

Hát végre vki!!! Nem én vagyok az egyetlen elmebeteg, aki hajnalban le-lecsukvó fejjel várja az MTV-n a Pénz,pénz,pénzt!

Mer' a hülyék olyan későre rakják, pedig valszeg nem volt olcsó. RTL-effekt: "ez túl jó sorozat, még megszokja a paraszt, aztán nem köll majd a brazil kilós szappanopera" (ok, nem tudom a valódi okot, mivégre éjszaka a Sopranos, a Bull, a West Wing, de értelmetlen).

Sztem a költséghatékony éjszakai műsor a "Span" volt Tigerrel. Emlékszik még vki erre a fosra? a kép bal oldalára lehetett smsm-t küldeni, ami Tiger (a kép jobb oldalán állva) megpróbált felolvasni. Jaj.

Előzmény: zsanna (144)
ifjú padavan Creative Commons License 2004.10.08 0 0 145
Úgy látszik, mégsem én vagyok a hülye, amiért a Remény rabjait jobb filmnek tartom a Jumanijinál.
zsanna Creative Commons License 2004.10.08 0 0 144

OFF: Az elnök emberei szerintem is az egyik legjobb sorozat.

És ajánlanám még Neked az M1-en szombat éjszakánként futó Pénz, pénz, pénz..-t is.

Előzmény: vicc (142)
zsanna Creative Commons License 2004.10.08 0 0 143

Ha jól olvastam vissza, eddig itt arról volt szó, hogy a Jumanji-t többen nézték, mint a Remény rabjait. Ez szvsz nem azonos azzal, hogy a Jumanji tetszik több embernek!!!  Hogy mi tetszik több embernek, azt csak akkor  lehet eldönteni, hogy ugyaz a kiválaszott kör megnézi mindkettőt, és úgy mond véleményt. Ebben az esetben szvsz azért a Remény rabjai győzne.

Itt inkább arról lehet szó, hogy a tévézési szokások olyanok-amilyenek, és a legtöbb ember inkább a kertévé által kínált adást választja.

Előzmény: Tegom_ (136)
vicc Creative Commons License 2004.10.08 0 0 142
Szóval amíg az emberi értékeket közvetítő, vagy esetleg az igényes elkészített kommersz alkotásokat a MTV, és a Duna adja, addig a kert Tv-n marad a hatásvadász, együgyű ("mer apu este vagy meccset néz a traktorozás után, vagy jó akcijós filmet") alkotások vannak.

így van, de azt is tudjuk, hogy melyik kellene a népnek, mit néznének többen, ha egy időben lennének a filmek.

De tessék megnézni a 24 c. sorozatot. Nemigen volt még annál jobb sorozat..szvsz. Hol fut? M1-en. Azért mert a keren a láúvé számít..kis befektetés, nagy nyereség. Így lehet a k(a)ákán sokat keresni:-))

hmm, én mint nagy 24-rajongó - ennek frankón ellentmondanék. a 24 b. nagy kommersz, ellenben az rtl-en, pl. olyan nagyon nem kommersz sorozatok is vannak, mint az elnök emberei és a maffiózók, amik szerintem igényességben mind verik a 24-et (de ezt nyilván mindenki a saját maga ízlése szerint ítéli meg) + tegyük hozzá, hogy ugyancsak az rtl-en fut a 24-gyel egyívású sorozat az alias is (mindkettő hasonló kultusznak örvend kint, és ezeken kívül igazán kurrens akciósorozat nincs is), a 24-re az mtv csapott le, meg merem kckáztatni, hogy: sajnos.

Előzmény: Törölt nick (135)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.08 0 0 141

Most már nagyon OFF-ok vagytok.

Inkább szeressétek egymást.

Vagy ne.

Béke.

Tegom_ Creative Commons License 2004.10.08 0 0 140

Akkor megpróbálok arra válaszolni! Ha most sem sikerült szóllj és akkor megint megpróbálom!

Nos elárulok valamit, nem otthon néztem a műsort hanem egyik barátomnál ahol négyen néztük. Az elejét nem is láttam csak később mert nem értünk haza kezdésre.  Aztán persze a rekámszünetben áttettk a Jumanjira és kicsit ott ragadtak, mert rossz volt a távirányító és a házigazda nem nagyon akarta áttenni, általában belefeledkezik amit néz, de nagy nehezn 15 perc után visszatettük és végig néztük. Voltak benne azért olyanok amin el lehetett szórakozni, így hogy többen voltunk. Megnéztük a lányokat jó alaposan, hisz a tároságban csak fiúk voltak, nyugi egészségesek vagyunk;) meg volt 1-2 feladat amin elvoltunk. Nem tudom hogy milyen a műsor nézése otthon egyedül de így tárosággal mondom voltak szórakoztató elemei. Kíváncsi vagy még valamire?

Előzmény: Mcc1010 (139)
Mcc1010 Creative Commons License 2004.10.08 0 0 139

Köszönöm a választ! Bár abszolút nem a kérdésemre feleltél!

Igazad van! A fórum azért van, hogy az emberek megvitassanak ezt-azt, kommunikáljanak egymással. Én is biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik több névvel szoktak bejelentkezni és önmagukkal szoktak beszélgetni.

"Na már most megpróbálok mindig válaszolni a kérdésekre, bocs ha nem vettem észre, nekem is ezer dolgom van!" Oké, semmi baj!

Sokan ugyanezért nézték a Darwin-t: új volt és kíváncsiak voltak. De a Te hozzászólásaidból nem azt lehetett leszűrni, hogy csak érdekelt, hogy mi is ez és ezért nézted, hanem hogy tetszett! És az én eredeti kérdésem az volt, hogy mi volt az, ami tetszett benne. Erre még mindig nem kaptam választ. Sok negatív vélemény elhangzott indokokkal. Érvelni pedig nem úgy kell, hogy beírom, hogy nincs igazad, hanem hozzáfűzök még egy fél mondatot, hogy miért is gondolom így...

Egyébként örülök, hogy van saját véleményed és annak is, hogy reagáltál a hozzászólásomra.

Előzmény: Tegom_ (138)
Tegom_ Creative Commons License 2004.10.08 0 0 138

Na szóval azért vannak olyan üzeneteim amibne válaszolok valamire mert ez egy fórum ahol szokás válaszolni az elhangzottakra.

Egyrészt nem vagyok dilis;) hogy magammal beszélgessek illetve a fantom nickjeimmel mint itt nagyon sokan. Nézz bele egy vv topicba ott nem egy ember van aki hetekig minden nap elkomunikál magával....;) De ha neki ez jóó.. Egészségére!

Na már most megpróbálok mindig válaszolni a kérdésekre, bocs ha nem vettem észre, nekem is ezer dolgom van!

Megmondom miért néztem a Csaó Darwin! Egy ilyen tipusú műsor vagy akár egy saját gyártású műsor mindig jobban érdekelt, mert hátha látok valamit, ami talán új lehet, ami érdekes lehet. Egy filmet bárhol bármikor megnézhetek. Nem mondtam soha hogy valami felülmulhatatlan volt, meg hogy számolom a napokat a követekzőig, lehet meg sem nézem, nem lehet még tudni.

Dehogy akarok kötözködni, csak próbálok érvelni. Gondolod ha ide mindenki jót írt volna csak a Darwinról akkor én elkezdem lehúzni. Dehogy, csak szerintem olyat némi üzleti érzékkel rendelkező ember pl nem mond hogy ez nem szűnik meg de pl átmegy éjjelre meg mit tudom én 22.40-re stb. Persze, hogy ilyen csacsiságokra reagálni kell, ne élljen az illető tévhitben! Anno ezt tették sokan, amikor még azt hitték hogy a Föld tányéralakú... Akkor is volt sok okos ember akinek hiába lehetett magyarázni....

Nyugodt lehetsz van saját véleményem!

Előzmény: Mcc1010 (134)
Tegom_ Creative Commons License 2004.10.08 0 0 137
még mindig nem érted a lényeget! Én azt mondtam, hogy egyik embernek ez tetszik, másiknak az. Lehet hogy az egyiknek tetszik pl a film de nem nézi mert mondjuk egy show műsor esetleg jobban érdekli, vagy nem érdekli de nézi bamba módjára! Ezt el kell fogadni, és nincs értelme vitázni tényeket!
Előzmény: volesojinka (132)
Tegom_ Creative Commons License 2004.10.08 0 0 136
én csak azt próbálom megértetni, hogy minden eembernek más tetszik. jelenleg többségben azok voltak akiknek a Jumanji tetszik. Nem tudom miért kell mindig azt hinni, hogy az tetszik mindenkinek a szomszédomank, a kollegámnak ami nekem tetszik!
Előzmény: restless (131)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.08 0 0 135

Ehhez a Remény rabjai vs. Jumanji abszulut OFF dologhoz csak annyit tennék hozzá, hogy ha a reteken, vagy tv2-n megy, akkor már 5 héttel előtte halálra reklámozzák. Illetve reklámoznák. De igényes filmet úgyi csak későn adnak a keren. Nem feltételezem, hogy ebben a ZÓRIÁSI eszméletlenül nagy király magas Jumanji nézőszámban a nagy-művelt-okos emberek a "ludas"-ak. Sőt.

Szóval amíg az emberi értékeket közvetítő, vagy esetleg az igényes elkészített kommersz alkotásokat a MTV, és a Duna adja, addig a kert Tv-n marad a hatásvadász, együgyű ("mer apu este vagy meccset néz a traktorozás után, vagy jó akcijós filmet") alkotások vannak.

De tessék megnézni a 24 c. sorozatot. Nemigen volt még annál jobb sorozat..szvsz. Hol fut? M1-en. Azért mert a keren a láúvé számít..kis befektetés, nagy nyereség. Így lehet a k(a)ákán sokat keresni:-))

Pont.

Várjuk a Darwint:-)

Mcc1010 Creative Commons License 2004.10.08 0 0 134
Tegom! Komolyan kezdem kétségbe vonni, hogy van saját véleményed! Szerintem az összes eddigi hozzászólásod arról szólt, hogy egy megelőző hozzászólást elkezdtél tagadni, hogy márpedig az nem is úgy van!!! Miért nem tudsz válaszolni a kérdésemre? Mi az, ami Neked tetszett a Csaó, Darwin-ban? Itt elhangzott elég sok negatívum, amire Te csak annyit írtál, hogy minek fikázzátok, minek nézitek! Ennek csak az a lényege, hogy beleköss másokba!
Mcc1010 Creative Commons License 2004.10.08 0 0 133
Igen, igazad van! :-)))
Előzmény: vicc (120)
volesojinka Creative Commons License 2004.10.08 0 0 132
Ha a te gondolkodásod lenne az alap, akkor zámbódzsimmi nagyobb ász lenne, mint Bartók Béla. Ez utóbbit szerintem elég kevesen hallgatják - sajnos - de ez mit sem von le zsenialitásából és egyetemes kulturális értékéből. Ha érted, miről beszélek.
Előzmény: Tegom_ (128)
restless Creative Commons License 2004.10.07 0 0 131
"azt miből tudod eldönteni hogy melyik film jó és melyik rossz"

Te ezt most komolyan kérdezed? Annak eldöntéséhez, hogy melyik film a jó, némi filmes műveltség és jóízlés kell. Egyébként te kevered a kategóriákat. A "tetszik egy film" és a "jó egy film" nem ugyanaz.
ifjú padavan Creative Commons License 2004.10.07 0 0 130
Ugye nem gondolod komolyan, hogy amit sokan néznek az jó is? Láttad te egyáltalán a Remény rabjait?
Tegom_ Creative Commons License 2004.10.07 0 0 129

ezt komolyan gondold?

ez még viccnek is durva, ilyen soha az életben nincs, és nem is lehet, mert arra  sávra nem gyártanak egyszerűen műsort.

Előzmény: blues12 (121)
Tegom_ Creative Commons License 2004.10.07 0 0 128

azt miből tudod eldönteni hogy melyik film jó és melyik rossz

Minden ember más, pl egyiknek ez a nő tetszik, másiknak a másik.  Jelen esetben közel 1 millióan mondták hogy a Jumanji jobb és 1 milliónál néhány százezerrel kevesebb meg azt hogy az mtv-n adott film a jó, és az tetszik nekik!

Előzmény: ifjú padavan (127)
ifjú padavan Creative Commons License 2004.10.07 0 0 127
Tudom, hogy a két film közel egyidős. De a Rr jó, a Jumanji nem. Azt is tudom, hogy az emberek birkák. Ezt mutatják a nézettségi adatok.
Előzmény: vicc (126)
vicc Creative Commons License 2004.10.07 0 0 126
Egész este a Remény rabjai volt kimagaslóan a legszínvonalasabb műsor/film. Természetesen azt nézték kimagaslóan a legkevesebben. Nehogy azzal gyertek, hogy az is régi film, mert ezt nem lehet egy napon említeni a Jumanjival.

nyilván te sem gondoltad komolyan, hogy valaki is kétségbe vonja ezt. de azt is tudjuk, hogy a nézők nagy része 2 csatorna közül választ (így nyomhat bármilyen közönségfilmet is az mtv, esélye nincs). azt is tudjuk, hogy a 2 film nagyjéból egy idős, azt is, hogy a reményrabjai is ismétlése volt, és persze azt is tudjuk, hogy a nézőket melyik film érdekelné jobban, ha mindkettő ker. tévén ment volna (nyilván moziban is sokkal többen nézték meg a jumanjit, mint a rr-t) rr rulz, most jelent meg dupladvd-n, remélem jöna postás ezerrel, majd:)
Előzmény: ifjú padavan (125)
ifjú padavan Creative Commons License 2004.10.07 0 0 125

Egész este a Remény rabjai volt kimagaslóan a legszínvonalasabb műsor/film. Természetesen azt nézték kimagaslóan a legkevesebben. Nehogy azzal gyertek, hogy az is régi film, mert ezt nem lehet egy napon említeni a Jumanjival.

Előzmény: Tegom_ (117)
vicc Creative Commons License 2004.10.07 0 0 124
nem hinném
Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.07 0 0 123
Szvsz:jól írta:-))
Előzmény: vicc (120)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.07 0 0 122

Hát persze...mint a TEA c. sorozat. Hányásig reklámozták nagy trkükkösen...hánytunk is tőle.

Előzmény: Tegom_ (117)
blues12 Creative Commons License 2004.10.07 0 0 121

Ha mégis marad. Akkor

1. marad szombaton, de átkerül 22.00 utánra

2. hétköznap 22.40 után

3. hétköznap. a Jó éccakát Magyarország után. Vagyis megalázó időpntba.

vicc Creative Commons License 2004.10.07 0 0 120
Úgy tűnik, hogy Te vagy az egyetlen, akinek valamilyen szinten tetszett.

"te vagy itt az egyetlen"-t akartál írni gondolom:)
Előzmény: Mcc1010 (119)
Mcc1010 Creative Commons License 2004.10.07 0 0 119

"2 dolgot mondok, rtl is simán megverhetné a naplót, nem lehetetlen az, csak trükközni kell, de a tv2 is megverheti a barátok köztöt és társait, csak valahogy nem jönnek rá..." Hátjóhogynem!!! Mert hülyék! Az RTL-esek is, meg a TV2-sök is, meg mindenki! De még szerencse, hogy Te is itt vagy, mert Te mindenre tudod a megoldást!

Egyébként légyszi mondd meg nekem, hogy mi az, amit Te tudtál értékelni a Darwin-ban! Úgy tűnik, hogy Te vagy az egyetlen, akinek valamilyen szinten tetszett. Miért? Mert eddig csak annyit írtál, hogy "ne fikázzátok" vagy "ne nézzétek, ha nem tetszik". De ez nem vélemény! Kíváncsi lennék a Te véleményedre a műsorról.

Előzmény: Tegom_ (118)
Tegom_ Creative Commons License 2004.10.06 0 0 118

"a tv2 nézettségében egyébként a műsor minőségén kívül van egy sokkal fontosabb tényező is - a counter-program, azaz, hogy mi megy az rtl-en, ezzel egy időben. a buta rtl meg 2 hét múlva a (kedves, de kevésbé ismert) filofax-ot fogja nyomni."

Pontosan ez a kulcsa mindennek! Nézd meg rtl egy nagyon jó programszerkezettel működik hétköznap, és akkor a tv2 nem tud mit csinálni a konkurenciával, kapkod, és nem vár eleget, nem trükközik. De az rtl sem tud semmit sem csinálni, mert nézd meg nevetséges mit össze szenvednek a szeress mosttal, de a darwinnak sem tudnak méltó ellenfelet adni.

2 dolgot mondok, rtl is simán megverhetné a naplót, nem lehetetlen az, csak trükközni kell, de a tv2 is megverheti a barátok köztöt és társait, csak valahogy nem jönnek rá...

Előzmény: vicc (111)
Tegom_ Creative Commons License 2004.10.06 0 0 117

Egy kis olvasmány:

Nagy győzelmet aratott október 2-án a TV2 olasz licenc alapján gyártott új műsora, a Bochkor Gábor vezett Csaó, Darwin, amelyben több tucat fiatal nő versenyzett egymással szórakoztatónak szánt feladatok megoldásában. A hajszínük szerint csapatokba szervezett szőke és barna játékosok küzdelmére a teljes lakosságból 1 millió 660 ezren voltak kíváncsiak, ami rendkívül magas szám a konkurens műsorok eredményéhez képest.

A Csaó, Darwin-nal párhuzamosan az RTL Klubon Robin Williams főszereplésével vetített  amerikai film, a Jumanji csak 1 millió 058 ezer embert vonzott. A kereskedelmi adók esti főműsoraival nagyjából egy időben kezdett, de egy órával korábban véget ért Szeszélyes évszakok-at 1 millió 131 ezren nézték, az MTV következő szombat esti műsorát, a kilenctől sugárzott  A remény rabjai című amerikai mozit azonban már csak 706 ezren választották.

A kreatív tanácsadóként dolgozó Árpa Attila közreműködésével készített Csaó, Darwin mellett Szulák Andrea Activity című show-ja is aratott. A TV2- s vetélkedőt 1 millió 389 ezren, a közvetlenül előtte adott Magellán című magazinműsort pedig 1 millió 303 ezren követték, míg a velük párhuzamosan vetített RTL klubos túlélőshow-t, a Survivor csak 1 millió 031 ezer embert kötött le.

A kereskedelmi csatornák fő célcsoportja, az ötven év alatti felnőttek körében is hsonlóan alakult a szombat esti verseny, amelyben az RTL Klub csak a főműsoridő végén, tíz óra után tudta átvenni a vezetést, a Heti hetes sugárzása idején (1 millió 161 ezer).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!