Udvozlet a Napi Sikoly zenekarnak! Djerekek, nincs kedvetek mulatsagra jonni szabbaton? Leszunk mi, meg a Pangea... Meg van is uj nota, de gondolom mar Tomi bevizsgalta, hogy fogyasztasra alkalmas-e?
Hi. Hááát, régóta nem frissítettem, igaz. Sok minden nem történt mostanság, de a mohácsi koncert képeit majd kirakom. Kaposváron nem készült rólunk kép, csak a többi bandáról és a zenekar bizonyos tagjairól páér csinos hölgy társaságában. Utóbbiak nyilvánosságra hozatala akár kérkedésnek is minősülhetne, szóval inkább titokban tartjuk és magányos estéinken sóhajtozva nézegetjük őket... :) Viszont készült egy majd 5 perces videó is, amit jó lenne kirakni, a gond csak a tárhely nagysága. Szóval majd kicsit agyalok a dolgon. Addig pedig dobj egy privát mailt, hogy hová küldhetem a közös képeket.
Netörődj vele. Asszem amennyire lehetett, rendbehoztam a dolgokat. Magyi miatt ne feszegessük a dolgokat. Helyette inkább: lesz Arch Enemy-s hörgőslánnyal interjúm, nomeg Paul Gilberttel. Utóbbihoz segíts pár kérdéssel (pl. a múltkori "mit éreztél, mikor megírtad a more than words-t? elég jó kiindulási pont). Angelát jól kifaggatom. Szőke rokkercica és olyan hangokat ad, mintha a torkát szabdalnák.... Kell több? :)
Hi! Ide kell jönni, ha a Deformás Lajos bácsi elzavart? :-) Még jó hogy nem telefonban utasított rendre. Ez nem Paksi Endre szindróma? :-) Szerintetek látott már közelröl koncertet? Én nem láttam Deep Purple-ön, Asia-n, Jethro Tull-on, G3-on, Dream Theater-en, Chick Corea-n, Toto-n, Queensryche-on, Pat Metheny-n, én máshol sem. :-) Talán zsigerböl nyomja. Wow! :-))))))))))))))))))))))))))))
Hehe, pont most vettem Earnie-ből 10-60as készletet a LionKing boltban. (Oroszlánbarlang). És láttam Dean Markleyban szintén 10-60ast, de 52-es E húrral. Talán megpróbálom egyszer...
Mint GHS string-endorserek, ti nem talaljatok ugy, hogy az Earniehez viszonyitva egyszeruen homalyosabbak a GHS hurok??
Most vettem egy GHS hurkeszletet (9-58) es dobbenten tapasztaltam, hogy nincs meg benne az az Earnies erc... olyan hangja van, mintha 2 honapja hasznalnam...
Jó fej bácsi a John Petrucci. Kicsit unott hangja volt, de néha azért megleptem. Pl. a "Volt már olyan rémálmod, hogy levágtad az ujjadat?" kérdéssel. :)
Nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttél brekegni a koncertre és külön az egész zenekar nevében hatalmas hála azért a zacskó brekkencsbékáért, ami ultrabrutál finom volt.Nagyon jól esett és trúság volt az egész!Mármint brekkmetál trúság! Üdv!
Hellotok! Tomi a képeket küld el légyszi az emilemre ! (az összes kaposvári képet de főleg az amin 3an vagyunk) Anna:Tomi sorry, hogy késik a levél, de időbe telik ilyen lélegzetvételű, hosszú levelet összehozni.. dolgozom rajta!:) pussz mindenkinek!