Üdvözlök mindenkit!
Ezt a topikocot azért nyitottam, hogy a Szabadkikötő szimpatizánsok, illetve azok, akik figyelemmel kísérik a BLSZ-t, azok tudjanak beszélgetni. A topic témája, mint ahogy azt látni lehet a KIKÖTŐ lesz. A Kötő drukkerek megpróbálnak minden meccset, eredményt, tabellát, stb. közzétenni.
Hazajárok én, csak épp úgy, ahogy kijön a lépés. :o) kizsgé, illetve mindenki, aki betéved a fórumra: írjatok a Szabadkikötő honlapján található fórumba is, ha van hozzá kedvetek! :) www.freeweb.hu/szabadkikotose
Bocsánat, hogy ennyi ideig nem jelentkeztem, de nem bírtam magamat ráerőszakolni arra, hogy fórumozzak. Honlapot is most kezdem el frissíteni, eddig se időm, se túlzottan nagy kedvem nem volt a FrontPage-gel szarakodni.
Jah, ez a 3-1 nem tükrözte hűen a meccset. A bíró nagyon a vendég oldalra fújt, 1-1-nél egy olyan tizenegyest fújt be a vendégeknek, ami nem volt az, nekünk olyan lest intett be a partjelző (aki addig remekül integetett), amikor még 3!!! vendég védő volt a csatáraink után....
Nem, sajnos. Holnap csak három helyre kellene mennem délelőtt (közgyűlés, elnökségi ülés és egy konferencia), du. pedig az unokatesómékhoz megyünk, vendégségbe..