Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
Nekem hiányoznak az általa közvetitett meccsek hangulatAI, magánvélemény de ezek az arénás srácok megse közelitik a Faragó Ricsis NFL meccsek hangulatát. (bár és ezt többektől olvastam itt is az utolsó 1-2 évben amikor még a sport tv-be volt az NFL érezhető volt hogy Ricsi is talán kiégett beleunt, nem úgy közvetitette mint régen)
Na ezt mind felvételről nézem. Nagyon hosszú a 3-4 órás meccs. Még mi magyarok szerencsések vagyunk mert Ricsiék mindenféle érdekes dologról beszélnek az üresjáratokban. Képzeljétek el ha reklám lenne agyba-főbe mint amcsiban.
Az egész NFC észak brutális lesz jövőre, Cousinssal a Vikings elég jó volt, a Bears is összeszdte magát, pláne hogy az 1/1-en draftolnak és elviszik a legjobb QB prospectet (bár ahogy őket ismeerem bust lesz :-)
Hatalmas meccs volt, alig akartam elhinni, amit látok. Én nem nagoyn hittem ebben a Love projektben, de elképesztő fejlődésen ment át a srác, gyakorlatilag egyik hónapról a másikra. Jó nyomás alatt, jó a zsebben, de ha ki kell mozogni, akkor mégjobb, jól olvassa a blitzeket, a karja kurva jó, elkezdett pontosan dobálni, a kémia az elkapókkal nagyon megvan, bárki is legyen az, ja, és baromi jók az elkapók is! A támadófalról nem is beszélve! És a kapcsolat MLF-ről is remek, ami AaRodról nem volt elmondható. Ha nem jön vissza arra az incomplet passzra, meglett volna a tökéletes passer rating. A 49ers borzalmasan erős, megint nem nekünk áll a zászló, de ki tudja, most bármit el tudok képzelni. Sajnos Alexander nem hiszem hogy lesz, húzódás gyanús volt a sérülése, és eléggé kétsgébeesetten ült a padon. De majd játszik a kedven CB duóm Ballentine és Vallentine :-) Szóval fasza csapat lesz ez, pláne hgoy már most is az. Go Pack Go!
Csalódás a Browns, sajnos a Miami utolsó hetekbeli teljesítménye miatt nem lepett meg a szombat éjjeli meccs, a Dallas hozta a szokásos PO-t, DET-Rams nagyon kiegyenlített csata volt, érdekes lesz ez a Lions.
Ennek a GB-nek amúgy nagyon lehet szurkolni, sok fiatal és jó kis játék, nem lennék meglepve ha az esélytelenek nyugalmával elmennének SF-be és nyernének, főleg ha Purdy betojik.
Amennyire döcögött sokszor a szekér a szezonban, itt most annyira gördülékenyen ment minden. 16 meccses hazai veretlenségi szériáját törtük meg a Cowboysnak.
Love első PO meccsén - közel - tökéletes passer ratinget hoz össze, Aaron Jones egy állat (5.6y/carry, 118 y 3 TD). Senki nem futja úgy szét a Cowboyst, mint ő. :D Néztem egy statisztikát a reggeli kv mellett, csak Barkley futott ellenük több yardot (581), de ő meg 10 meccsen, AJ meg 4 meccsen 488. Időközben a Wikipédián átírták AJ oldalát, "Owner of Dallas Cowboys".
Gyakorlatilag az offense-ből bárkit lehet említeni, ahogy a defense-ből is, pont a napokban kaptam új gépet a munkahelyen, és állítottam új háttérképet: