De, hogy ne legyek csak OFF, álljon itt Ogly G, a magyar gengszter-repper gyönyörű négy sora:
"Nem okoz ez problémát, pár telefonhívás, Dőlj csak hátra nyugodtan és megkerül a verdád. Pénzt tettem egy ingatlanba, mert jó üzletnek látszott A lényeget mondd kiscica, a kérésedet várom..."
Üdv! Csak most látom, hogy ismét írtál! Bár a belinkelt versed tartalmi mondanivalója egyesekben ugyan ébreszthet ellen- vagy akár együttérzést, de... antiversnek azért semmiképp nem mondanám.
OFF: Közös barátunk szerint alapítottál egy Balogh Lajos fan-clubot. Érdeklődnék a tagfelvételről. :-)
I hate you now 'Cause you've put me down But I'll stand up and fight All through the lonely nights I know you're not better But it does matter That I loved you...
Ha már idegen tollak, idemásolnék, kedves Csabee egy nehezen felülmúlhatót. Szívdobogtatót is egyben. Hazafiasat. Csak remélni merem, hogy nem volt még.
Horváth Alpár:
Hát ilyen mélyre süllyedtél, nemzetem?!
- Kérdések a Nagy Bunkokrácia jegyében bunkokraták által mankurtizált néhai nemzetem maradék gondolkodó fiaihoz -
Odasüllyedtél, nemzetem, hogy e honban aki még maradék-magyar, s ősei sírjára rondítani nem akar, szívesebben lenne immár lengyellé, baszkká vagy írré, de akár románná is, minthogy veled egy legyen!?
Odasüllyedtél, nemzetem, hogy a bunkóság, az irigy bendőmagyarság bajnoka lettél? Arra meredsz áhítattal, aki vágómarhaként úgy hajt vágóhídra, hogy múgatva-vígan még te dalolsz hozzá - "taglóig híven"?
Hát odasüllyedtél, hogy egy tál lencséért megtagadod a véred is, - de anyádat-apádat is! - , ha az bekopog hozzád, és menedéket, a tűzhelyed mellett egy éjre helyet kér?
Hát odajutott már itt a magyar, hogy cionista-zsidó komcsi pártvezér és tyúktolvajból lett hazug-ügyeskedő rabló, hóhér-veje vérbíró-villatársa neki a vezér?
Odajutott a magyar, hogy a hazaárulót, ellenség-bérencét emeli pajzsra, s e szeméthalom-bálvány "aranyborja" körül ropja degenerált táncát?
Hát kik lakják már ezt az "országgá" gyülevészesített hazát? Spiclifia, áruló-magva, vérbíró- és hóhér- fattya kurafi lett itt minden hazafi?
Hol vannak az ifjak, a márciusiak? S az egyetemek? Ahol 1956 született? Itt sem férfipalánták tanulnak már, hanem megfélemlített, meggyalázott - újmódi hadfiak gyakorlóteréül használt fehércselédek!?!
Ha ilyen nép lakta volna '56-ban e hazát, templomaiban ma a Vörös Csillagnak áldoznának a papok - aranyat, tömjént, mirhát! S az Országházban ma Szent Korona helyett tényleg a micisapkát őriznék (nem korona- , hanem:) micisapka-őrök!
Vajon lemossa-e majd, s ha igen, kinek a vére fogja lemosni e gyalázatot? Azok vére-e, akik Haynauval, Kádárral és apróantalokkal itták versenyben az igazak vérét - koccintva is véle? Vagy tán a tiéd?
Hát a nemzet legjava írmag nélkül "genetikailag" elfogyott-kiveszett a tatárral-törökkel, osztrákkal vívott harcokban, s a 48-as, 56-os csatatereken??!
Hát mankurttá lettél immár végleg, nemzetem? Hírmagja se maradt benned már őseid hitének, büszkeségének, önérzetének - a szabadság szeretetének??!
Hát ezzé lettek tényleg Rákóczi, Kossuth és 1956 ivadékai, örökösei?! Hát ilyen mélyre, ilyen szédítő mélységbe süllyedtél - menthetetlenül, nemzetem?!?