most már - félévre visszamenőleg - mondhatom, hogy sok hozzászólás nagyon lassan, sok meg egyáltalán nem megy át. ergo: időegységre kevesebb hozzászólás jelenik meg, az elveszetteket az embernek meg nincs mindig kedve/ideje/türelme megismételni. magam részéről úgy 30%-os csökkenést tippelek, gondolom, ez másra is stimmel...
Én sem tudom ezt pontosan, és
híve vagyok az objektív mérésknek.
Itt feljebb 100.000 klikkelésről ír valaki, vajon ez mit jelent:
- 100.000 más-más látogatót per/nap
- 1 látogatót 100.000 klikkeléssel ?(:-))
-vagy a kettő között mit?
- hány aktív és passzív használó van és egy hazsnálóhoz hány nick tartozik átlagosan?
És a fentiek száma hogyan alakult az idő fv.-ben az elmúlt 2 évben? (na erről gondolom én, hogy csökkent)
"Az egy dolog, hogy lassú, mint a csiga.
Az viszont egy másik dolog, hogy tartalmilag, illetve vonzerőben is gyengülni látszik.
A hozzászólások száma csökken.
Csak én látom így? nem
Mi az oka?
- a tecnikai elavultság, lassúság kedvteleníti el a hozzászólókat? igen - Az időnként kifejezetten vonalas, tendenziózus moderálás (összevonások)? is - Az eltüntetett topicok?
- A sokszor önkényes moderálás?
- Vagy a sok konkurens fórum?
- Esetleg túl megkövesedtek a vélemények, néhány írkáló irogat egymásnak bebetonozott, unalomig ismételt álláspontokat és a vitatkozók egymás melletti elbeszélése már nem sarkallja hozzászólásra a passzívan browsolókat? pontosan - Szóval fáradt az index-fórum, szerintetek is?" igen
A webaudit szerint az elso negyedevben a napi kettyszam egy szazast esett ezerben... A tobbi mar ebbol kovetkezik. Es nem teszek smile-t csakazertse... De marcsak 20-at kell aludni a mybb 3.0-ig ha minden yol megy.
Az egy dolog, hogy lassú, mint a csiga.
Az viszont egy másik dolog, hogy tartalmilag, illetve vonzerőben is gyengülni látszik.
A hozzászólások száma csökken.
Csak én látom így?
Mi az oka?
- a tecnikai elavultság, lassúság kedvteleníti el a hozzászólókat?
- Az időnként kifejezetten vonalas, tendenziózus moderálás (összevonások)?
- Az eltüntetett topicok?
- A sokszor önkényes moderálás?
- Vagy a sok konkurens fórum?
- Esetleg túl megkövesedtek a vélemények, néhány írkáló irogat egymásnak bebetonozott, unalomig ismételt álláspontokat és a vitatkozók egymás melletti elbeszélése már nem sarkallja hozzászólásra a passzívan browsolókat?
- Szóval fáradt az index-fórum, szerintetek is?