Kérnék egy kis segítséget. Az előzményekben nem találtam választ hasonló kérdésre (bár kérdést igen) Ha csak elkerülte volna a figyelmem akkor bocsánat a duplázásért.
Egy 2007-es V-ös 1.6-os öt ajtós Trendline beszerzése zajlik a család részére, az autóban csak defektjavító szett van én azonban mindenképp pótkereket szeretnék bele.
Ezzel kapcsolatosan ha tudnátok válaszolni az alábbi kérdésekre, azt nagyon megköszönném:
1, Vajon teljes méretű felnit/gumit is befogad a mélyedés? Sajnos ezt elfelejtettem megmérni...
2, Ha esetleg a fentire igen a válasz, akkor vajon hol tudok a felnibe illeszkedő emelő és tartozéktartó habprofilt venni?
3,Ha esetleg kizárólag mankókerék férne el, akkor azt a tartozéktartóval együtt vajon hol lehet a legkedvezőbben megvenni?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
A hétvégére előreláthatóan már szükség lenne rá... Remélem :)
Sziasztok most vettem egy 2006 os golf v plus perfekt felszereltségűt, kőzépen ahol mutatja a km ért, tud mutatni az LCD átlag fogyasztást vagy hány km ért tudok menni még a bent lévő üzemanyaggal. Köszi
Nekem egy 2005-ös Touranom van ami egy golf V, és mikor megvettem nekem sem működött. Rákeresve neten gyakori mondhatni típushiba az index kapcsoló elhasználódása, elromlása.
Először kapott kontakt sprét, az egy ideig segített, de kaotikus volt a működése.
Sziasztok! Van egy Golf 5 típusú autóm és van benne tempomat. Hiába teszem on állásba, nyomom be a set gombot, nem villan fel a zöld Ikon. Én nem csinálom jól vagy valami gond lehet a tempmattal.?
autóvásárlás előtt állok, keresgélek már egy ideje, egy kinézett 1,6 octavia átvizsgálás miatt mentem be tegnap a szokásos szervizembe, és erre kaptam egy ajánlatot.
volkswagen golf 2008-as évjárat, kombi, 1,6-os, végig szervizelt (tényleg, oda járt ahova én), vezérlés kicserélve 90ezernél, téli-nyári gumiszett. a motorkód "bse". és nagyon jó áron. számít az a fél millió. :)
(hibám, hogy folyamatosan olvasom a véleményeket, nem ugrok bele semmibe) de olvastam az olajproblémákról, olvastam a gyenge motorról, a sok csalódásról.
Köszönöm szépen! A következő kérdésem az lenne, hogy van esetleg valami jó technika a hátsó lámpákban lévő ledek cserélésére vagy mindenképpen komplett új lámpát vegyek? Egy kicsit húzós a gyári új...
sziasztok ! 4 golf 2003 as pacific felszereltségű 1.4 75 le 228000 km futott, 6 légzsák ,digit klima elket, ablakok (4) elk. tükrök . szervo, Mennyit kaphatok érte otthon? Mivel 5 golfot szeretnék venni .
Minden olyan autót amelyet frissen vásároltál és legalább 4 éves le kell szervizelned teljesen, beleértve a vezérműszíjat is.
Egyébként a vezérműszíj-vagy ahogy Te írod fogasszíj- csere intervalluma 4 év vagy a gyártó által megadott km. Ha a 4 év alatt sem futotta le a megadott km-t akkor is ajánlatos lecserélni megelőzve egy motor károsodást az esetleg elgyengűlt szíj átugrása miatt.
Ha igen, akkor a következőt írja elő az autodata:NGK PZFR6R a gyertya ami belevaló /mást ne rakj bele mert hosszútávon okozhat galibát az elektromos rendszerben
Olaj:0W-30,0W-40, 5W-30,5W-40 -Ezeknek az olajoknak kell "tudniuk" a VW. 502.00 osztályozást-besorolást.
Az 5W-30 LONGLIFE olajnak pedig kell tudnia a vw. 502.04 besorolást.
Ezeket kell szem elött tartani. Fontos betartandó dolgok, mert hosszútávon csak ez alapján lesz hosszú élettartamú a motor.
A leírt problémádra a pontos választ csak a diagnosztika után fogod megkapni egy hibakóddal. Az én véleményem az, hogy elsőkörben ez a jelenség a folytószelep hibára utal, de nem feltétlen az alapjárati motor a rossz.
A folytószelep házat meg kell nézni nem-e koszos belül és így nem zár rendesen a pillangószelep aminek a következménye lehet az is, hogy az alapjárat ingadozik, vagy olykor felpörög.
A napokban vettem egy 2008-as évjáratú VW Golf 1.4 TSI-t 170 lovast. A kérdésem az lenne, hogy pontosan milyen típusú gyertya van benne gyárilag, esetleg gyári számot is szívesen fogadok?! Illetve milyen motorolajat írnak elő hozzá és mennyi a feltöltési mennyiség?
Körülbelül 3 hete vettem egy V-ös golfot 1.6 FSI Sportline. Természetesen üres volt a tank vételkor, így hazaútra tankoltam egy viszonylag márkátlan kútnál.
Két hétre rá, a check engine elkezdett világítani (még mindig ugyan az a benzin található benne) és hideg indításnál néha felpörög a motor 1500-as fordulatig majd visszaesik eredeti fordulatszámra. Ezt nem mindig produkálja egyébként az azóta eltelt 5-6 napból. Próbáltam böngészgetni fórumokat okosságokat, hogy mi lehet a probléma. Volt ahol ERG szelepcserét javasolnak, van ahol alapjárati motort és volt ahol a benzinváltás is megoldotta a problémát. Régi Skodámba OMV-nél szoktam tankolni és itt is azt tervezem.
Első körben az lenne a kérdésem, hogy esetleg valaki találkozott már ilyen hibával, ha igen nála mi volt a megoldás?
Másodszorra pedig több helyen olvastam, hogy valaki 95 van aki 98-as benzint tankol az FSI motorral szerelt Golfba.
Akik FSI motorral rendelkező autót használnak melyiket használják, illetve próbálták mindkét fajtát? (forgalmi 95-öst ír)
(Természetesen jövő héten kiolvastatom a hibakódot csak szeretném tudni, hogy esetleg mire számíthatok)
Sziasztok!Van egy 2008 -as ,5 ö-s Golfom.118000 km-nél lett fogasszíj cserélve a szervizkönyv szerint 2012 ben..Most 200.000 km van az autóba.Sajnos csak 2015 ig van irva a könyv igy nem tudom ,hogy lett-e később cserélve.Esedékes lenne már a csere?
A napokban vettem egy 2006-os FSI Golf V-t, és az a problémám, hogy a rádió rendszerében a német nyelvet nem tudom átállítani angolra. Megtalálom a megfelelő menüt, és rá is tudok menni, hogy kiválasszam az angol nyelvet, de valamilyen CD-t kér hozzá.
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan oldhatnám meg ezt a problémát, esetleg hol találhatok ilyen tartalmat, amit ki kell írni CD-re?
Sziasztok! A problémám nem eget rengető de igencsak fura, hátha találkozott valaki már ilyennel és tudna nekem segíteni. Az alany egy 2007 es golf plus. A reggeli első indítás után pár másodperc múlva töröl egyet az ablaktörlő. Nem minden indítás után játsza el, de ha csinája mindig csak egyet töröl és visszaáll alap helyzetbe. Nem hiszem hogy normális dolog, a száraz poros szélvédő miatt végképp. Valakinek ötlet hogy mi lehet a nyűgje? Köszi előre is ;) Üdvw
Szia! 2004-es Golfom van, és két hete cseréltem ajtózárakat. Az összes ajtózárat cserélni kellett a bal egyes kivételével. Fél év allat ment tönkre a három zár (szerintem tervezett elavulás miatt). Szakszervízben javították, mechanikus hiba volt bennük és nem elektronikai. Az autovillamos szakember típushibaként említette a Volkswageneknél.
Van egy golf 5öm 2007es 19 pd. Olyan hiba jelenség van hogy ha bekapcsolom az utastér fűtést akkor az egyik befúvó épphogy langyosat a többi meg szinte hideget fúj. Szerintetek hol lehet a hiba. Ja még annyi hogy dupla digit klímás. Eddig mindenki csak tippelt de senkinem nem volt még ilyen tapasztalata.
Sziasztok! Ajtózárhoz van valakinek kapcsolási rajza? Az egyik ajtót (jobb első) nem nyitja ki a központi zár, valamit kezdeni kellene vala, de ki szeretném szűrni, hogy vezeték hiba van vagy a zár adta meg magát. Válaszotokat/segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Golf 5, féknyerget kellett cserélni, szerelőm kicserérlte szépen, de nem bírta légteleniteni a fékrendszert hagyományos módon. Elvittem hát másik szervízbe ahol VCDS-sel kilégtelenítették az ABS-t, de ugyis levegős maradt a rendszer, a pedál beesik, de van fékhatás, olaj nem fogy,nem csöpög. Azóta 3szor lett újra légtelenítve, járó motorral is, de most sem jó. Valakinek ötlet?
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne golf 5 1,9tdi 90lovas tandempumpába ki lett cserélve az összes tömítés és utánna nehezen indult be amint be indult utánna viszontt nem megy a 4 henger. Valakinek valami ötlet
Sziasztok. Golf 5. 2004 és évjárat 1.9tdi olyan gondom van hogy a tandempumpába minden tömítés cserélve lett és utánna nagyon nehezen indult be miután be indult viszont csak 3 henger megy . Valakinek valami ötlet ? Gépre dugtuk az gyujtás hibát irt ki a 4 hengernél
Esetleg gyújtás kábelek tudnak ilyet okozni, ha jól tudom. Illetve nekem a dízel kocsin az EGR szelep csinált ilyet (bele-bele nyitott gyorsításnál), de mondjuk azt az PCU egy idő után jelezte.