A sértett: " Nyúltam a lakáskulcsomért, amikor egy elementáris, elmondhatatlan , hatalmas ütést kaptam. Valami fém darab lehetett a kezében az illetőnek.Lezuhantam és egy pilanatra el is veszíthettem az eszméletemet. Valami tudatalatti ösztönnel felálltam, borzalmasan folyt a vér de föltápászkodtam."
Többszörös arc és orrcsonttöréssel vitték kórházba azt az idõs hölgyet aki a Tilos Rádió székháza elõtti tüntetésen kereszttel a kezében volt látható szinte minden újságban. A 66 éves sértettet szombat éjszaka saját házának kertjében támadták meg. A nõ a Fidesz Kulturális Tagozatának estjérõl érkezett haza, amikor a brutális támadás érte.
Még egyszer elolvastam a (70)-st, talán megértettem.
Szombaton (17-n) megtámadták, és ezért került kórházba, de nem mer ott maradni, mert fél hogy betörnek hozzá!
Ezek szerint a szupertitkos és fontos fényképeket tartalmazó fényképezőgépet mégsem vették el tőle, pedig állítólag azért támadták meg??!!
(Azért volt kórházban, mert a szomszéd a jajgatására kijött, kihívta a mentőket - vagy saját maga vitte be? - szóval a sérülései miatt volt kórházban, nem volt beteg.)
"A kórházból a saját felelősségére jött ki, mert egy digitális fényképezőgéppel végig fényképezte a Tilos tűntetést, és attól félt, hogy amíg a kórházban van betörnek hozzá"
Mikor és miért került kórházba a néni?
Mikor és miért jött ki a kórházból?
Ha beteg, akkor miért jár szombat este egyedül gyülésezni?
Ha attól fél, hogy betörnek hozzá, akkor miért megy el otthonról?
Egész nyugodtan.
Nem sok szánalmat érzek az öreglány iránt. Nagyobb az ő bűne, mint amit vele szemben elkövettek. Hazudik, vádaskodik, sunyi módon sejtet. Mérgezi a közhangulatot, indulatokat gerjeszt.
Antall Jozsef megmondta: nincs nevetsegesebb, mint egy fiatal konzervativ.
Kiegeszitenem azzal, hogy nincs nevetsegesebb egy nyugdijjas langlelkü forradalmarnal, aki tüntetni megy es zaszlot egetni, miközben perdöntö bizonyitekokat gyüjt a digitalis fenykepezögepevel a zsido-bankarvilag media összeesküveseröl.
A Fidesz Kulturalis Tagozatanak ülesere nyilvan azert vitte el a fenykepezöepet, mert elmenybeszamolot tartott arrol, hogy milyen is egy europai modon megrendezett es lezajlott tüntetes, kiterve a ritualis izraeli zaszloegetes minden csinyjara-binyjara.
Egyebkent nagyon csodalkoznek, ha az idös neni nem lett volna III/III-as. Azokben forr ilyen indulat.
Tetszik ez a "Medgyessy / Laszlo Csaba altal anyagilag (is) megnyomoritott nyugdijasok" digitalis fenykepezögeppel (> 100.000 ft) valo eletkep.
A neni ismeri a tamodoit. Csak nem a Szigony utcabol ?
Nincs ennek az idös hölgynek unokaja vagy legalabb egy kutyaja, hogy ket Cavinton beszedese közben inkabb azokat setaltassa ?
Vlamaint veszéyes is. Aki itt hajtogatja, hogy üldözik a ********, az lassan elhiszi magának, a normálisak meg megszokják, hogy a csapból is ez folyik, és ügyet sem vetnek rá, pedig mire ezt már észre se vesszük, addig hergelitek magatokat, hogy ki tudja mi történik? :--)))))
Semmi gond. A III/x-es salgó, a hájfejű vaszpjefektusz meg a sírósszájú pénzmosodás alezredes pillanatok alatt elfogják majd a tetteseket. IGAZ, ...búvár?! :--)))))
Ha szabad egy klasszikus gondolatfolyamatot kissé változtatva végigvinnem:
Felgyújtják. Miért gyújtják fel? Hát mert égne? Miért égne? Na? Mi ég még? Igen, a fa. Tehát Lendvai Ildikó fából van. Mit csinál a fa a vízen? Úszik. Mi úszik még? A kacsa. Mondott olyat Lendvai, ami kacsának tekinthető? Igen. Mire tudunk következtetni abból, ha egy nő ekvivalensnek tekinthető egy kacsával? (Itt jön be a műveltség kérdése!) Igen! Lendvai Ildikó boszorkány!
>>többször is keresztényekkel viccelődtek a Tilosban,
azóta, hogy egyik este, cigányokkal viccelödtek a tv-ben, megvertek x cigányt, söt volt olyan, akit meg is késeltek..
aztán amikor szöke nökkel kezdtek kötözködni, azután rengeteg szöke nöt kirúgtak az állásából, szexuálisan molesztáltak, söt volt olyan, akit megvertek
Orbán-Torgyán-kormány idején a Péntek esti sajtóklubban elhangzottak után a világban nagyon sok merénylet történt...és a Kossuth-rádió Vasárnapi újság c. mü-sorának elhangzása után verték meg SzászK-t is..
"Nagyon csúnyán szétverték szegény keresztény asszonynak az arcát.
A rablások már csak ilyenek. Gyűjtsenek a polgári körök plasztikaisebészre."
Ez igen! Szerintem te is kezdj el gyűjteni! Ilyen beszólástól még nekem is arcdekoráló kedvem lesz!
Tudod ebben az országban akkora terror van, hogy a Bayer meg Lovas féle futóbolondok már évek óta minden sületlenséget összehordhatnak, fenyegetőzhetnek néplázadással meg nemulassal, osztán mégsem görbült hajuk szála se.
Hát ha neked ilyen hősök kellenek, akkor egészségedre.
Értem én, hogy kell a műbalhé, de milyen áron?
Európa? Kultúra? Keresztény értékek?
"Aki itt hajtogatja, hogy üldözik a keresztényeket, az lassan elhiszi magának, a normálisak meg megszokják, hogy a csapból is ez folyik, és ügyet sem vetnek rá, pedig mire ezt már észre se vesszük, addig hergelitek magatokat, hogy ki tudja mi történik?"
2. a néni azt állítja, hogy megverték, az arca jelen állapota szerint ez valszeg igaz
3. a néni nem hajlandó feljelentést tenni, vajon mit találna a vizsgálat? semmit, mint az összes többi kirabolt öregnél? vagy valamit amit jobb meg se találni?
4. ez a keresztény rettegés kezd elcsépelt lenni
Vlamaint veszéyes is. Aki itt hajtogatja, hogy üldözik a keresztényeket, az lassan elhiszi magának, a normálisak meg megszokják, hogy a csapból is ez folyik, és ügyet sem vetnek rá, pedig mire ezt már észre se vesszük, addig hergelitek magatokat, hogy ki tudja mi történik?
Le kéne higgadni, a jóasszonynak feljelenteni a támadóit és belenyugodni, hogy senki nem bántja a keresztényeket. Tudom, hogy a divatkeresztények szavazatai miatt ez célszerű, csak sokkal többet árt az országnak, mint még négy év szoci kormányzás ezekkel.
Eddig ugye nem nagyon sípolt senki a sok utcai erőszak ellen, most meg az csak keresztény ellen történhet...
Ha meg a t. jobb már elhiszi magának ezt az 50es évek dumát, akkor magára vessen. Hülye aki mérgezi a saját életét. Alig várom már, hogy bajerke telifossa a MN-et a személyes élményeivel az ötvenes évekről... messzire el lehet menni, csak van ahonnan nehéz visszajöni.
(ki ez a nő? senki. egy ráérő, agymosott öregasszony, tüntető. Ilyenek vannak a kádár születésnapját ünneplő munkáspárti hümmögésen. Ez nem is baj, mindenki oda megy, ahova akar. Csak felhasználni a sunyi politikai nyálverésben...)
Remélem hamar meggyógyul és eltűnődik, hogy miért is nem tett feljelentést!
Hehe... ha ez a "kedves idős hölgy" történetesen munkáspárti lett volna és azzal áll elő mondjuk az ATV-ben, hogy őt a Jobbik verette meg, akkor bezzeg egyből "bolod vén szipirtyó lenne! :-DDDD
Nem jön ez be nektek ez a keresztényverés-provokáció. Kirabolták a nénit és kész. Szomorú, de gyakori.
De azért még írjatok ilyen érdekeseket nagyon élvezem! :-)))
Kedves Hault maul? - ki ismeri ki magát. Szóval: rejtélyesnek látszani akaró neved megett egy szerény értelmi képességekkel megvert személy/iség?/ ül, van. Beszűkült kis agyadba még az sem fér bele, hogy egy idős, öreg hölgyet megvertek és nem ám, akárkik - hanem a baloldali rohamosztagosok, akik megpróbálják megfélelmlíteni az idős embereket - a fiatalokkal nem mernek kikezdeni. A Ron Werberi tanítások, média- stb. edzések lassan elérik céljukat, lassan beérika vetés. A provokáció, legyen az zászlóégetés, emberek megveretése - mint tudjuk a történelemből, csak egy határig érik el céljukat. Aztán a dolgok megfordulnak és Isten legyen irgalmas mindenkinek. Főleg a provokátoroknak.