Oké, de ha belegondolsz, tényleg nem csinált semmit... Csak éppen az is jóval szorakoztatóbb volt, mint a mükorona, meg hogy a csajnak nem szab átfesteni a hajszinét... :-)
Különben is, ez már az az effektus, mikor valaki behajtja az ujját, és azon is dől a röhögéstől a már eleve virgonc társaság... Már ha ismered a dolgot :-))))
Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de az ilyen nem szándékból történik.
Ez ugyanaz, mint az iskolában, ha a felszólított diák érdekesebb, mint amiről szó van. Röhög az egész osztály, és ha ez az alaphangulat megvan, akkor a főkolomposnak már semmit nem kell tennie a röhögtetésért. Ha van rajta sapka, azon röhögnek, ha nincs, akkor azon.
Mióta megtudtam, azon agyaltam, hogy mivel egyik se szereti hosszasan szólni hagyni a vendégeket, hogy jön össze a két dudás effektus... :-) Azért nem volt semmi, hogy még ahogy ült azzal is jobban magára vonta a figyelmet, mint a Fábry babával beszélgetése :-)))) Gondoltam, hogy nem birja már soká a Fábry... :-)))
Ez elég brutális. Engem leginkább az zavar, hogy teljesen hidegen hagyja, hogy épp a másik beszél. Ha eszébe jut valami, rögtön benyögi. Ez olyan fokú tiszteletlenség a másik emberrel szemben, főleg tévén, hogy csak na. Azt hiszem, a jövő héttől a keddi műsorból csak az utolsó 10 percet fogom nézni.
Örülök, hogy ezt írtad. Engem olyan szinten idegesít a csaj, hogy azon gondolkodom, hogy inkább még Hajósról is lemondok, de nem nézem keddenként a műsort.
Akkor akadtam ki végleg, amikor múlt kedden minden mondatát teletűzdelte angol szavakkal, pl. "hát, ez egy nagyon intelligens choice volt". Áááá...
Az a 30 adásnyi KEHA csak megtette a hatását.
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem a Winkler Nóra egyre jobban idegesít. És az volt a benyomásom, hogy a Hajós-Hegyi szerzőpáros se igazán a rajongója a hölgynek.
Elozetes:
...És végül, de nem utolsósorban itt lesz egy sokoldalú műsorvezető, Hajós András! Érdemes lesz tehát két hét múlva is az Esti Showdert választani!
Hajóssal álmodtam. Akkora tokája volt, mintazáááállat! Borzalmasan kövér feje volt neki, de azért aranyos volt így is. Jól állt neki.
A vádliját sajnos nem láttam.
Hát akkor eszerint jó nagy körben kedvelik :-) Márhogy korilag... Mert a névsor óta anyunak is tecc :-) Igy (sajna egy cca közös dátum miatt) nyugodtan mondhatom ennek kapcsán, hogy eszerint a gyerekeitől az anyja korosztájáig ivelő rajongói tábort szerzett - ennek következtében a legeltérőbb tipusu emberek közt...
Csak akkor meg totál érthetetlen a csatornák hozzáállása - elvégre a piramisokat se két nap alatt épitették fel ;-) (hmmm... megerősödött a gyanum, hogy lassan leállhatnék egyiptommal, mert virulensen beépült a hasonlathalmazaim közé :)
Ne általánosítsunk kéremszépen! Abból a négy idézésből hármat is én követtem el! :-)
(Hogy azok is hallják/olvassák, akik magáról a műsorrol lemaradtak.)
Erős a kontraszt, igen. És nagy a kísérletezgetés, időnként túl nagy. De döcögve, inogva, bénázva is jó kezdeményezés, ahonnan szerintem meg éppenhogy nem lóg ki HA. Maximum annyiban, hogy akik kedvelik, hangsúlyosabb jelenlétet szeretnének annál, amit a műsor szerkezete az amatőr témaváltásokkal megenged.
Asszem a múltkor a Névshowr műsorvezetői fogalmazták meg jól a helyzetet. Hajós egy csómót poénkodott a műsorban, erre az egyik műsorvezető valami olyat mondott, hogy Hajós nagyon jó nézettséget tud csinálni, csak nem szabad megmondani se neki, se a műsor illetékeseinek hogy ő vezeti a műsort. :-))
Asszem ez a negyedik site, ahol Novák Hajóssal kapcsolatos megjegyzését idézve látom.
Most akkor megint egy TV csatorna aki Hajóssal adja el magát..ill. a műsorát? Nemá.
Mivel a hm...igényesebb oldal is meg a light-műfajokat kedvelők is akceptálják a személyét/stílusát...stb.
Bár őszintén szólva már a TV Sziget kapcsán is is a tipikus kettészakadósdi erősödését látom. "Majd mink megmutatjuk aztat, hogy nem a VV3 a TV-zés nonplusultrája"
Persze, hogy nem.
Megmondom őszintén, hogy nekem valahogy kilóg Hajós a TV Sziget világából.
Mult héten az elején és a végén volt, de szerintem ha nem csak Novák látja ugy, ahogy mondta - és amin nagyon jót vigyorogtam - akkor tutira egyre többet lesz...
Lazának max. Novák Pétert nevezném, Nyul Zsuzsikát olyan szinten frusztrálja a forgatókönyvtől való eltérés, hogy az már kínos. Helyeske a csaj, nem vitás, de vannak olyan gyökér megnyilvánulásai...
Egyébként kizárt dolognak tartom, hogy HA csak a végén szerepeljen - be lesz Ő vonva a műsorba korábban is! :-)
Ahogy Novák Peti mondta tegnap: "A kutya, a gyerek és Hajós András nézettség-növelő tényező!"
Én is úgy tudom, ahogy pseudosugar, hogy András csak keddenként lesz. És mivel az ő produkciója valószínűleg az adás végére fog kerülni, nem kell olyan sokat bekapcsolva hagynod a tévédet. (Sajna nekem a keddi műsorvezetők nem igazán jöttek be, a maiak sokkal lazábbak voltak, több adást pedig még nem láttam.)